1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (27 stemmen, gem. 4,85 van 5)

Zestien jaar was ik toen mijn vader mij meenam naar het stadje vlak bij ons dorp. We liepen naar een groot huis. Onderweg had hij niet verteld waar we naar toe gingen. Toen we bij de deur stonden vertelde hij dat de bewoners een meisje zochten voor dag en nacht en dat een van hun kennissen haar genoemd had. Vandaag gingen we kijken of ze haar geschikt achten. Als dat zo was dan kon ze maandag daar beginnen. Ik dacht gelijk aan de boerderij en de dieren die ik dan moest achterlaten maar er was geen tijd om te protesteren want de deur ging open. De heer des huizes liet ons binnen. We gingen naar de huiskamer waar zich de andere familieleden bevonden. Naast zijn vrouw waren dat 2 dochters die inschatte op en 13 en 16 jaar. Het echtpaar liep tegen de vijftig jaar. Later bleek er nog een zoon te zijn van 18 jaar, die studeerde en op kamers woonde.
Over en weer werden vragen gesteld. De vragen die aan mij gesteld werden probeerde ik zo beleefd mogelijk te beantwoorden en het eind van het liedje was dat ik het een maand mocht proberen.
Op de weg terug naar huis probeerde ik mijn vader er van te overtuigen dat dit niets voor mij was. Maar hij vertelde dat het met de boerderij niet zo goed ging zodat het beter was als er een mond minder te voeden was en ik ook nog wat geld binnen bracht. Hiermee was de discussie gesloten.
Zondagavond pakte ik met mijn moeder de kleren die ik had en wat andere bezittingen bij elkaar. Hiermee vertrok ik de volgende ochtend naar de stad en meldde mij bij mijn nieuwe werkgeefster.
Haar man was naar zijn werk en de meisjes waren naar school. Ik kreeg een kamertje op zolder. Het huis werd getoond en er werd verteld wat er van mij verwacht werd.
Het begin was moeilijk. Het duurde even voor ik doorhad hoe ik alle werkzaamheden het beste kon verrichten. Zwaar was het niet. Op de boerderij moest ik harder werken. Na een tijdje begon ik er aardigheid in te krijgen en het was daarom niet verbazend dat ik na een maand kreeg te horen dat ik mocht blijven.
Niet lang daarna gaf een familielid een feest in een andere stad. Het echtpaar en de twee oudste kinderen waren uitgenodigd. Carla, de jongste, werd te jong gevonden en moest met mij thuisblijven. Dat vond ze niet leuk maar haar vader was niet te vermurwen.
Toen ik die avond naar bed wilde gaan, Carla sliep eindelijk, barste er een hevig noodweer los. Carla werd wakker en begon om haar moeder te gillen. Omdat ze niet stil te krijgen was besloot ik bij haar in bed te kruipen. Dicht tegen mij aankruipend kwam ze eindelijk tot rust. Ik dacht dat ze weer in slaap zou vallen maar ze sloeg een arm om mij heen. Voorzichtig voelde ze mijn halve bollen. Ze fluisterde: “Die van jou zijn groter dan die van Janet, haar oudere zusje. Maar kleiner dan die van mijn moeder. Die van mij zijn nog heel klein. Voel maar.” Ze trok haar hemdje omhoog en bracht mijn hand naar haar borstjes. Ik voelde de kleine bobbels. “Die moeten nog flink groeien.” “Mag ik die van jou zien?” Ze trok het licht aan. Ik zag haar prille tietjes met piepkleine tepeltjes. Zonder op mijn antwoord te wachten sjorde ze mijn nachtpon omhoog. Bij het zien van mijn lichtbehaarde schaamstreek was ze mijn borsten op slag vergeten. “O, je hebt geen slipje aan. Laat me je kut eens zien?” Ze trok mijn benen wijd en bekeek mijn geslacht. “Die van Janet ziet er heel anders uit. Die van jou lijkt net op een mossel. Zal ik je likken zoals ik dat bij Janet doe.” Zonder te wachten dook ze met haar gezicht tussen mijn benen en begon mijn klitje te likken.
Natuurlijk had ik wel eens met mijn klitje gespeeld. Het gaf een opwindend gevoel maar niet meer dan dat. Nu voelde ik een warme gloed door mijn dijen golven. De tong gleed over mijn schaamlipjes. Ik wilde haar wegduwen omdat ik voelde dat het niet hoorde wat Carla deed maar een vreemd verlangen naar meer maakte dat ik stil bleef liggen. Carla’s billen dansten nu voor mijn gezicht. Ik trok haar broekje naar beneden en bekeek haar prille geslacht. Met een vinger streek ik langs haar schaamlippen. Carla volgde mijn voorbeeld. Haar tong likte de toegang tot de schede. De warmte in mijn dijen sloeg nu door mijn hele lijf. Met een hand streelde ik haar billen en met de andere mijn tieten. Ik voelde de tepels hard worden. Haar mond was teruggekeerd naar mijn klitje. Met een vinger gleed ze nu tussen de lipjes en drong het vochtige grotje binnen. Mijn onderlijf begon te wriggelen, mijn dijen klemden zich om het hoofd van Carla. Zonder er bij na te denken gleed mijn hand over haar aarsje. Ik moest iets doen. Een vinger forceerde haar reet en drong de darm binnen. Onze bewegingen werden wilder. Onze ademhaling ging steeds stotender. Mijn duim verdween tussen haar schaamlippen. Een golf van genot trok door mij heen. Alles voelde slap. Mijn hand viel weg van haar billen. Carla ging nog even door. Langzaam ebde het gevoel uit me weg. Ik trok Carla terug en ging dicht tegen haar aan liggen. Zo vielen we in slaap.
De volgende ochtend was ik al weer vroeg op om al mijn werkjes te verrichten. Toen Carla wakker werd bracht ik haar ontbijt op bed en ging verder met mijn werk. Na een tijd riep Carla om mijn hulp. Ze had inmiddels een bad genomen en wilde dat ik haar rug eens goed boende. Blijkbaar was ze zich zelf aan het strelen geweest want haar tepeltjes stonden fier overeind. Ik had wel door dat ze meer wilde dan alleen een rug massage. Ik deed mijn schort uit, liet mijn rok zakken en knoopte mijn hemdje los. Carla protesteerde niet toen ik uit mijn slip stapte en bij haar in bad klom. Ze ging met haar rug naar mij toe zitten. Na haar rug geborsteld te hebben trok ik haar tegen mij aan en greep haar bij haar tietjes. Onder mijn gestreel werden de tepels weer hard. Een hand gleed tussen haar benen. Klitje en schaamlippen werden gestreeld. Na een tijdje wilde ik stoppen maar Carla smeekte me om verder te gaan. Zo’n gevoel als ze nu had, had ze nog niet eerder beleefd. Haar ademhaling werd steeds schokkeriger. Opeens begon ze te vloeken. “Verdomme, wat is dit lekker. O, God , ga door, stop iets in mijn kut. Ik kom, ik kom.”
Het was duidelijk dat ze een orgasme kreeg. Of het de eerste was weet ik niet zeker maar dit was toch nieuw voor haar. Toen ze weer bij zinnen was wilde ze mij ook verwennen maar dat heb ik afgehouden omdat ik nog veel moest doen en ik niet wist wanneer de familie zou thuiskomen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *