1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (14 stemmen, gem. 4,79 van 5)

Een paar dagen later was ik op weg naar mijn zolderkamertje toen de deur van Janet’s kamer open kierde en zij mij naar binnen wenkte. Ze was al gekleed voor de nacht en had al moeten slapen. Aan de blos op haar gezicht kon ik afleiden dat ze met andere dingen bezig was geweest.
“Ik kan niet slapen. Wil jij even bij mij komen liggen.” Ik had natuurlijk wel een idee waar dat toe zou leiden maar deed expres onnozel. Toen ik volledig gekleed in haar bed wilde gaan liggen riep ze: “Niet zo natuurlijk. Trek je kleren eerst uit.” Ik trok mijn bovenkleren uit en wilde in mijn hemd en slip gaan liggen. “Nee, ik wil alles zien.” “Dat doe ik alleen als jij dat ook doet.” Even deed ze of ze tegensputterde maar toen trok ze haar pon over haar hoofd en stapte uit haar slip. Toen ik ook naakt was bekeken we elkaar. Zoals Carla had gezegd waren mijn tietjes voller dan die van haar. Omdat zij donker haar had viel haar schaamhaar meer op. Het was te zien dat ik meer fysiek bezig was dan zij. Maar verder was er niet veel verschil.
We kropen in bed en tegen elkaar. Bijna direct begonnen we elkaar te strelen. Handen zochten de intieme plekjes waar een ander normaal geen toegang toe heeft. Onze monden vonden elkaar ook en al spoedig was een tonggevecht aan de gang. Nu eens lag ik op haar en dan waren de rollen omgekeerd. Hoe het ging weet ik niet meer maar opeens lag ik met mijn gezicht in haar kruis en zij in de mijne. Ik voelde hoe haar lippen om mijn klitje krulden. Rillingen liepen door mijn lijf. Zelf stak ik mijn tong diep in haar roompotje en bespeelde haar klitje met begerige vingers. Mijn andere hand vond haar aarsje. Ze begon te schudden toen ik de sluitspier beroerde.
Terwijl we zo druk bezig waren viel het ons niet op dat de deur zachtjes geopend werd en iemand naar binnen tuurde om te zien waar wij mee bezig waren. De deur sloot weer ongemerkt maar het zou niet lang duren voor ik aan deze avond herinnerd zou worden.
Ondertussen had Janet een vinger in mijn schede gestoken en begon daarin te karnen. De vlammen begonnen mij uit te slaan. Janet begon ook op stoom te komen. Gezamenlijk werkten we naar een climax. Als we alleen in huis waren geweest dan hadden we het uitgeschreeuwd van genot. Nu moesten we ons beperken tot ingehouden gekreun.
Toen we uit gehijgd waren kroop ik uit bed, gaf Janet nog een lekkere tongzoen en raapte mijn kleren bij elkaar. Bij de deur keek ik voorzichtig of de kust veilig was en rende naar boven.
Een paar dagen later ging ik de slaapkamer van mevrouw binnen om de ontbijtspullen op te halen. Meestal was ze al opgestaan en bezig in de badkamer maar nu lag ze nog op bed. Haar gezicht was erg rood en even dacht ik dat ze ziek was. Maar toen zei ze dat ik de spullen moest laten staan. “Ik wil dat jij bij mij doet wat je een paar dagen geleden met Janet gedaan hebt.” Ze sloeg haar bed open. Op haar bedjasje na was ze compleet naakt. Ik sloeg een hand voor mijn mond en wilde weggaan maar toen zei ze dat ze mij weg zou sturen als ik niet deed wat ze wilde.
Naar huis wilde ik niet. Ondanks het feit dat ik flink moest aanpoten was het hier toch veel beter dan thuis op de boerderij.
“Wat moet ik dan doen?” Ze opende haar dijen en toonde me haar poes. Anders dan bij Janet en Carla waren haar schaamlippen een beetje uit gelubberd. Haar klit was duidelijk zichtbaar. Ze schoof een kussen onder haar billen en trok haar knieën op. “Lik me klaar zoals je dat bij Janet deed.” Ik wilde me gaan uitkleden. “Nee, dat hoef ik niet te zien. Je kan er zo ook bij. Ze sloot haar ogen en wachtte.
Ik kroop over het voeteneinde en stak mijn hoofd tussen haar dijen. Ik rook een zoete geur. Waarschijnlijk had ze haar pruim met een doekje met eau de cologne afgeveegd. Beschroomd legde ik mijn lippen over haar klit. Haar dijen knelden even om mijn hoofd en ontspanden zich toen weer. Met mijn tong streelde ik de klit. Mijn handen schoven onder haar billen en drukte haar onderlichaam nog verder omhoog zodat ik beter bij haar spleet kon. Mijn tong gleed tussen de lipjes en drong door in haar grotje. Haar dijen klemden zich nu zo om mijn oren dat ik mijn hoofd terug moest trekken om niet bekneld te raken. Ik greep daarom de knieën en drukte die uit elkaar zodat ik verder kon gaan met mijn arbeid. Haar onderlijf begon op en neer te wippen. Mijn tong gleed heen en weer langs haar grotopening en haar klitje. Een hand schoof over haar buik omhoog, kroop onder het jasje en beklom een heuvel. Deze werd bekroond met een stevig torentje. De hand maakte de knoopjes van het jasje los en schoof het opzij zodat ik zicht kreeg op haar stevige halve bollen. Aan haar gezucht en gekreun kon ik merken dat mijn werk werd gewaardeerd. Haar bewegingen werden steeds wilder. Opeens verstrakte ze. Een rilling ging door haar heen. Ze bereikte een orgasme. Ik stak mijn tong nog eens extra in haar vagina en kneep stevig in haar borst. Uit haar mond kwam onverstaanbaar gebrabbel. Na een tijdje viel ze stil en kwam ze tot rust. Voorzichtig trok ik mij terug, pakte de ontbijtspullen en vertrok naar de keuken waar ik mijn gezicht opfriste. Het duurde een tijdje voor ik haar naar de badkamer hoorde gaan.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *