1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 3,43 van 5)

Ik ben een jonge vrouw die parttime werkt. Op mijn werk hou ik ervan om te flirten met de mannelijke collega’s. Met 2 collega’s doe ik soms wel wat meer dan alleen flirten. Dit zijn Joost en Jos. Joost is 13 jaar ouder dan dat ik ben en heeft een heerlijke dikke lul en Jos is 22 jaar ouder dan dat ik ben en is dominant, ze weten niet van elkaar dat ik het met ze doe. Op een dag was ik aan het werk met Jos, we waren de hele dag elkaar aan het uitdagen met blikken en whatsappjes. Ik was even bezig in het magazijn en toen stond Jos achter mij, dit voelde ik omdat hij gelijk met zijn handen aan mijn borsten (cup f ;-)) zat. Ik wou nog nee zeggen omdat ik nog een afspraak had en ik geen tijd had maar hij zit gelijk onder mijn rok en als hij met zijn vingers in mij zit ben ik om. We zoenen en met zijn magische vingers brengt hij mij bijna naar een hoogtepunt. Dan stopt Jos opeens en zegt tegen me dat ik naar die afspraak moet gaan en dat ik mijn string aan hem moet geven, nee zeggen is geen optie bij hem dus ik doe het maar. Ik check de rest van mijn kleding en mijn haar voordat ik het magazijn uit loop en ga naar de afspraak. Dit was helaas een hele saaie vergadering, ik probeerde nog contact te krijgen met Jos maar hij reageerde nergens op. Moe en zwaar gefrustreerd kom ik laat terug op mijn werkplek. Iedereen was al naar huis. Ik pak nog even wat spullen en wil naar huis gaan. Ik kom op de gang Joost tegen. Hij vraagt of ik even naar zijn kantoor kom want hij heeft iets voor mij. Ik loop met hem mee, ik dacht dat het meer opdrachten zouden zijn voor mij. Ik wil al bijna huilen zo moe ben ik en wil thuis op de bank hangen. Joost bleek iets heel anders voor mij te hebben, mijn string!!! Ik denk gelijk hoe komt hij daaraan? Hij zei dat Jos hem gevraagd had of hij iets wou afmaken waar hij eerder die dag aan was begonnen…… Joost begint me te zoenen en zijn handen verdwijnen onder mijn rok. Al snel ben ik heerlijk vochtig en geef ik mij helemaal over. Joost zoent me heerlijk en kleed mij helemaal uit totdat ik helemaal naakt ben in zijn kantoor. We zijn een poosje bezig en opeens voel ik niet 2 maar 4 handen op mijn lichaam! Het is Jos en hij fluistert in mijn oor dat hij mijn hoogtepunt niet wil missen en dat hij nog wat tegoed heeft. Ik weet niet wat me overkomt maar stiekem droom ik hier al weken van. Jos zegt dat hij allang wist dat ik het met Joost doe en dat hij mij daarvoor gaat straffen. Ik sta daar naakt met 2 mannen die precies weten wat ze willen, dit is zo geil dat het geil langs mijn benen loopt.. Jos zegt dat ik moet bukken en hem een heerlijke pijpbeurt moet geven, gelukkig ben ik daar goed in. Joost gaat achter mij staan en brengt zijn heerlijk dikke lul in mijn strakke pruim. Ik voel met helemaal gevuld en dat windt me nog meer op. Ik pijp Joost heerlijk, ik neem zijn ballen mee en zijn lul verdwijnt bijna helemaal in mijn mond.. Dit is zo geil.. Joost verwent mijn borsten ook nog heerlijk en knijpt soms hard in mijn tepels, mijn hele lichaam tintelt dan. Ik sta voor bijna alles open, alleen ben ik geen fan van anaal, toch begint Joost mijn aars te verwennen en op een gegeven moment verdwijnt er een vinger in. Ik kom heel heftig klaar, maar de mannen zijn nog lang niet klaar. We draaien om en ik begin Joost te pijpen en voel de lange lul van Jos in mij. Jos geeft nog meer aandacht aan mijn aars en opeens zitten er 2 vingers in. Dan moet Joost gaan liggen en ik ga boven op hem zitten en voel zijn dikke lul in mijn natte grotje. Dan zegt Jos opeens dat het nu tijd is voor mijn straf… hij komt achter me en duwt zijn lul in 1 keer in mijn aars. Het doet even pijn maar het went snel en ik wordt gek zo heerlijk voelt het. Snel kom ik weer tot een hoogte punt! Dit is het lekkerste wat ik ooit heb meegemaakt! De mannen voeren het tempo op en met zijn tweeën spuiten ze mijn grot en aars vol met heerlijke sperma. Ik ga door mijn hurken zitten en de mannen komen bij me staan ik lik hun lullen helemaal schoon… Ik drup vanuit de onderkant op de vloerbedekking maar dat maakt me niet uit. Ik ben helemaal voldaan. We kleden ons aan en gaan naar huis. Als ik de volgende dag bij Joost op kantoor kom zie ik nog steeds een witte vlek in de vloerbedekking…..
Ik heb nog vaak geneukt met Jos en Joost, helaas geen trio meer gedaan. Maar Jos heeft nu wel zijn favoriete gaatje bij mij ontdekt….

Loading

1 reactie

  1. Wat een heerlijk geil verhaal. Ik zou graag de derde persoon zijn in deze….


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *