1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (19 stemmen, gem. 3,53 van 5)

Dit verhaal gaat over mijn beste vriendin Britt.
ze is 14, ikzelf ben 25 het klink misschien raar maar vanaf het begin af hadden we al een hele hechte vriendschap,
we vertrouwen elkaar volledig.
Britt is 1,65 lang lichtblond haar en voor haar leeftijd al cup C en een goede kont.

Ik ben redelijk gespierd en beetje getint en zwart haar.

Dit verhaal is recentelijk gebeurd.

Eindelijk de eerste zonnestralen, daar heb ik lang op gewacht, ik zit een beetje in de tuin met m’n mobiel en ik praat met een paar vrienden en natuurlijk ook met Britt.
Hoe is het? Vraagt ze me.
(We zaten samen namelijk een beetje in een depri buitje).
ik zeg ja gaat steeds beter, en met jou?
Zij zegt ja ook beter! Ik word weer een stuk vrolijker door dit weer, ja ik ook hoor! Schrijf ik.
Hey zullen we binnenkort anders naar het meer? vraagt ze. Ja cool doen we wanneer kan je? Vraag ik.
Uhm ja binnenkort we spreken nog wel!
Is goed! Zei ik, en we praten nog wat verder.
2 weken later typte we weer wat met elkaar, en maakte we een afspraak voor 2 dagen later.

De dag is er, en zij zou naar mij komen zodat we samen met mijn auto die kant op konden, daar is ze heey! Hoe is het? Ja goed met jou? Goed hoor, ik pak m’n tas en dan gaan we die kant op zeg ik.
Ik pak m’n tas doe de kofferbak open en leg m’n tas erin. Ik zeg tegen haar doe je spullen maar in de kofferbak en ze doet ook haar tas er in, we stappen in en we zetten de muziek lekker hard aan op naar het meer!
Daar aangekomen zoeken we een plek met een beetje schaduw.
Hey zullen we hier gaan?
Ja is goed zegt ze.
Ik pak m’n handdoek en leg het op de grond. Ook zij pakt haar handdoek en legt hem op de grond. We zitten even en praten wat en steken samen een sigaret op.
Daarna zeg ik van ik ga even ’t water proberen, ze zegt ja ik kom zo wel ik ga me eerst even insmeren.
Dus ik loop alvast naar het water en zo langzaam aan wen ik wat aan het water en ga wat zwemmen.
Ik zie Britt van een afstand zich insmeren, ik zwem nog wat en na 10 min komt ze er ook aan. Aaaah koud! Schreeuwt ze,
ik begin te lachen nee joh is lekker kom!
Ja wacht even hoor en langzaam komt ze mijn kant op. Zo hèhè okey het is wel lekker hoor zegt ze kom zullen we naar het vlot toe zwemmen? Ja is goed zeg ik, en we zwemmen naar het vlot en daarna zitten we nog een uur in het water, zullen we wat drinken? Zei ik. Ja lekker!
Zo zitten we wat te drinken en nog wat te roken en ik zeg ik ga beetje zonnen.
Dus ik ga liggen en val best snel in slaap.
Zo lag ik daar nog geen 30 min, en ineens PLONS! Een beker water over me heen. Ik schrik wakker en kijk om me heen en ik zie Britt heel hard naar het water toe rennen. Oh wacht maar ik krijg je wel dacht ik, ik loop heel rustig die kant op en ik hoor haar schreeuwen sorry met een lacherige stem.
Ik zeg nog niks maar loop heel kalm door het water haar kant op ik zie haar weg zwemmen en ze is al bijna bij het strand maar ik was er redelijk snel en pak haar beet en sleur haar zo mee het water in waar ik even haar paar keer onder duw.
Nee stop genade lacht ze ik zo okey okey wel vals van je hoor mij zo wakker te maken.
Ze lacht alleen maar en ik lach ook wat.
Zo gaat de dag een beetje voorbij.
We gaan weer richting huis.
Eenmaal thuis zegt ze ik moet even mijn ouders bellen hoor vind je het goed als ik hier eet? Ik zeg ja hoor!
We eten wat samen en ze zegt ik hoef pas half 11 thuis te zijn dus kan hier nog wel wat hangen, okey is goed zeg ik zullen we zo filmpje doen ofzo? Ik zet de tv alvast voor je aan dan ga ik even douchen nu zeg ik. Ze kijkt me aan en zegt ik moet eigenlijk ook douchen allemaal zand overal ik zeg oh je mag ook wel voor mij dan laat ik je even zien waar de handdoeken liggen okey is goed we lopen samen naar boven en ik pak een handdoek en zeg daar is de douche ze kijkt me aan en ineens kijkt ze me aan met haar blauwe ogen en pakt me hand en legt die op haar kont en zegt kom je mee douchen?
Ik wist niet waar ik het moest zoeken.
Huh nee heb ik dat goed gehoord?
ja want kijk waar je hand zit!
Maar dat kan toch niet?
Ze is je beste vriend en zo jong nog.
M’n gedachten worden onderbroken nou ja of nee? Ik zeg nu zonder twijfelen ja tegen haar, pak ook een handdoek en we gaan samen de douche in. Ik zet het water alvast aan en ik zie dat Britt zich uitkleed oh man wat een uitzicht die tieten en het kutje met heel weinig haar nog.
Ze komt richting mij en zegt nu jij ik pak m’n shirt en ze helpt me om hem omhoog te halen, oh man wat werd ik hier geil van.
Ik kijk haar aan en begin haar te zoenen ik zeg tegen haar weetje zeker dat je dit wil?
Ze zegt ja, maar wees voorzichtig ik ben nog maagd, ik zeg tegen haar weetje ik ben ook nog maagd. Ze kijkt me aan en zegt echt? Ik knik ja en ze kust me heel hard terug nu en zegt ik vind je al heel lang leuk maar we zijn beste vrienden en onze leeftijd. Ik knik een beetje en doe daarna m’n broek uit.
We stappen nu zoenend onder de douche ik pak de zeep en begin haar tieten in te zepen een zacht kreuntje hoor ik.
Langzaam ga ik naar beneden en zeep haar buik en daarna haar kontje in, terwijl we blijven zoenen.
Ik begin met m’n hand richting haar kutje te gaan, en heel langzaam stop ik m’n vinger er in nu een duidelijke kreun.
Zo begin ik haar te vingeren ze kreunt steeds harder en begint bijna te schreeuwen oh jaa neuk me neuk me!
Ik doe de douche uit en neem haar mee naar m’n kamer. Ik gooi haar op bed en kom er boven op liggen we zijn allebei nog een beetje nat van de douche, maar we waren zo geil we zoende en lagen in bed te rollebollen en ze zegt ik wil je lul in mij nu! Ik zeg tegen haar weetje het echt zeker? Jaaa neuk me nu!
Langzaam kom ik met m’n pik richting haar kutje ik stop, en haal m’n eikel door haar lippen een paar keer.
Nu roept ze kom op klootzak steek hem er in ik kan niet meer!
Ik zet m’n eikel er tegenaan en met een snelle stoot zit ik erin. Ze schreeuwt het uit oh mijn god wat lekke! En ik zoen haar daarna.
Ze heeft weinig last omdat ze al helemaal nat was een klein beetje bloed zie ik uit haar kutje lopen. Ja neuk me je pik voelt zo goed ja ja steeds sneller en sneller!
Ik voel m’n zaad al bijna komen wat was dit geil, ik draai haar om en neem haar van achter het vocht druipt alle kanten op.
Ik kom bijna zegt ze ik kreun wat en blaas haar helemaal vol zij spuit het hele bed onder tegelijkertijd. Alles was nat. Uitgeput lagen we naast elkaar en zoende nog wat en vielen zo in slaap.
Rond 8 uur werden we wakker en gingen we wat eten en nog een film kijken benieuwd hoe het nu is tussen ons? Binnenkort misschien een ander verhaal erbij bedankt voor het lezen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *