1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 4,75 van 5)

Het nieuwe schooljaar was al eventjes begonnen. Het was gelukkig nog rustig met de hoeveelheid huiswerk die werd opgegeven. Het was vrijdagmiddag en ik in de buurt met wat vrienden aan het hangen. Tegen het einde van de middag ging iedereen naar huis voor het eten. Ik was alleen thuis, omdat mijn ouders naar familie in Rotterdam waren. Ik had gebeld om een pizza te laten bezorgen. De pizzajongen was er al vrij snel met mijn pizza.Ik besloot om mijn pizza achter de pc te gaan eten. Ik zette m’n televisie aan en zat wat rond te surfen op internet. Langzaam at ik m’n pizza op terwijl de televisie aanstond.

Ik besloot om even wat te drinken van beneden op te halen. Eenmaal terug op m’n kamer met een glas en een fles cola, deed ik de televisie uit. Ik merkte voor mezelf op dat ik al 3 dagen niet had afgetrokken en inmiddels toch eigenlijk best wel geil was. Ik schonk mezelf een glas cola in en opende een chatsite. Ik was voor mezelf op zoek naar een jonge jongen. Zelf ben ik 16 jaar oud, 1.82m, donkerblond haar naar de zijkant en ik heb grijs/groene ogen. Ik zocht naar een geile jongen van een jaartje of 14 ofzo om even mee te chatten.

Ik kwam veel verschillende mensen tegen op deze site. Oude mannen die naar jonge meisjes zochten. Maar ook jonge jongens die een oudere vrouw zochten. Uiteindelijk vond ik dan toch wat ik zocht. Het was een jongen van 11 jaar (bijna 12 stond er achter). Eigenlijk vond ik hem veel te jong en geloofde ik zijn leeftijd ook niet, maar die bleek toen ik hem op de cam zag wel te kloppen. Hij vertelde dat hij denkt dat ie homo is, maar nog nooit iets heeft geprobeerd om hierachter te komen. Ik vroeg hem of hij niet eens wat zou willen proberen? Hij antwoordde dat hij het wel wilde maar hij durfde nog niet in het echt iets te doen. Ik stelde voor om anders een keer te cammen en dan gewoon rustig verder te kijken. Hij antwoordde enthousiast en vroeg of dat ook nu al kon, want hij was nu alleen thuis. Dit kwam natuurlijk voor mij ook goed uit. We wisselde skype uit en voegden elkaar toe.

Ik startte me skype op en zag dat hij al online was. We chatte nog heel even en spraken af wat te doen. Ik vertelde hem dat ik mijn cam eerst moest zoeken, dus dat hij even moest wachten. Hij zei dat hij geen zin had om te wachten en dat ik dan maar gewoon moesten chatten. Ik stemde in met zijn plan en wachtte gespannen af. Ik zag zijn oproep binnenkomen en beantwoorden deze direct.

Zijn cam opende zich en ik zag zijn gezicht. Ik schrok even. Ik herkende zijn gezicht. Het was mijn buurjongetje. Ik besloot om mijn mond te houden. Snel startte ik een programma op m’n computer op waarmee ik mijn beeldscherm opnam. Hij vroeg wat ik wilde. Ik vroeg hem even op te staan zodat ik hem in z’n geheel kon zien. Natuurlijk wist ik al lang hoe hij eruit zag. Hij was dus nog 11 jaar, ongeveer 1.60m, lichtblond haar tot net boven z’n wenkbrauwen, heel slank en blauwe ogen en zijn naam was Boris.

Hij draaide een rondje en ging weer zitten. Ik vroeg hem wat zijn idee was? Hij zei dat ik wel gewoon mocht bepalen wat hij moest doen en dan zou ik hem opgeilen met woorden. Het leek mij een geil idee om mijn buurjongetje te laten doen wat ik wilde. “Doe je shirt uit en streel je tepels!” beveel ik hem. Als een gewillig slaafje trok hij zijn shirt uit. Een prachtig slank, enigszins gespierd, bovenlichaam kwam tevoorschijn. Langzaam en sensueel zoog hij zijn middelvinger en wijsvinger af. Zijn hand bewoog naar benden over zijn linkertepel. Hij kneep er een beetje in en rolde zijn tepel tussen zijn vingers. Opnieuw zoog hij op z’n vingers en herhaalde dit ritueel op zijn rechtertepel. Toen ging hij naar zijn platte zelfs holle buik en gleed er langzaam met zijn hand overheen…

Ik werd behoorlijk geil van dit tafereel en knoopte mijn eigen broek los. M’n lul was half stijf maar toch al een behoorlijke lengte. Ik nam mijn enigszins slappe lul in m’n hand en trok er zachtjes aan terwijl ik keek hoe Boris weer z’n tepels streelde. Ik wilde nu toch wel meer zien en schreef hem: “Hou nu maar op en en trek al je kleren behalve je onderbroek uit, maar doe het wel langzaam.” Hij stond op en deed als eerste z’n sokken uit. Nu knoopte hij langzaam zijn broek los. Knoop voor knoop. Ik merkte dat de spanning bij mij hoog opliep en ik stopte dus met aftrekken, omdat ik niet te snel klaar wilde komen. Hij trok z’n broek nu langzaam uit. Hij had een losse boxershort aan en ik zag toch wel een kleine bolling in z’n boxer staan. Ik beval hem om over z’n lul te strelen zodat ie goed stijf werd. Al snel was dit het geval en stond er een redelijke tent in z’n onderbroek.

Nu was het wel zo ver. Ik wilde nu ook wel graag z’n volle pikkie zien. Ik beval hem z’n onderbroek nu ook uit te doen, maar wel op een geile manier. Hij draaide zich om zodat hij met z’n kont naar de cam stond. Hij boog voorover en trok z’n onderbroek, tergend langzaam, naar beneden. 2 witte kleine stevige billen kwam tevoorschijn. Toen hij zijn onderbroek uitdeed en zijn handen dus op z’n enkels stonden, spreidde hij automatisch zijn billen. Een mooie schone roze anus kwam tevoorschijn en net eronder zag ik nog net zijn balletjes. Hij draaide zich om en z’n pik stond recht overeind, bijna tegen zijn buik aan. Z’n lul was nog niet zo groot en dik, wat ik ook niet had verwacht trouwens… Hij was ongeveer 11cm lang en vrij dun, maar mooi kaarsrecht en zijn eikel helemaal bedekt door een lange voorhuid. Er zat echter geen donshaartje op en z’n zak stond op behoorlijke spanning en was ook nog helemaal glad. Zijn gladde huid glom in het licht erachter.

Ik beval hem zich nu even goed af te trekken en zijn pikkie eens flink laten spuiten. Hij begon meteen zachtjes met aftrekken. Super langzaam schoof hij zijn voorhuid over zijn glimmende eikel heen en weer met zijn slanke vingers. Ik moedigde hem aan om wat sneller te gaan en gaf hem veel complimentjes. Ik trok ondertussen mezelf ook af en ik bleef hem stimuleren met geile woordjes. Hij gaf aan dat hij al bijna ging komen. Ik beval hem dat hij straks op z’n eigen buik moest klaarkomen, maar nu even moest stoppen om de spanning nog meer op te voeren. “Streel en kneed nu alleen je lekkere ballen en blijf van je piemel af”. Dat deed Boris dan ook braaf, Maar aan zijn ballen te zien, die zaten namelijk al bijna helemaal in zijn onderbuik, wist ik dat hij elk moment zou gaan spuiten. Na een halve minuut gebeurde dat ook. 2 flinke stralen wit, helder vers zaad spoot hij op z’n buik. Ik verbaasde me dat hij al zoveel spoot omdat hij nog zo jong was, maar waarschijnlijk had hij al behoorlijk ge-oefend. Hij bleef nog eventjes doortrekken en kneep het laatste beetje sperma eruit en kneedde zijn ballen nog na. Zonder iets te hoeven zeggen of vragen begon hij gulzig z’n eigen zaad op te likken. Toen hij alles van zijn buik had opgelikt slikte hij het in 1 keer door. Deze scène deed mij ook klaarkomen en ik spoot m’n pik helemaal leeg. Ik zag dat zijn pikkie nog steeds half stijf was maar even later trok Boris zijn onderbroek weer aan en was zijn geile pikkie uit het zicht.
Boris nam afscheid en ging offline. Ik had de hele webcamsessie opgenomen. Hier ga ik nog veel plezier van beleven…….

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *