1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 2,75 van 5)

Mijn naam is Jessie en al jaren gelukkig getrouwd met een hele lieve man. Alleen kan mijn man mij al een tijdje niet meer bijhouden. Ik wil meer sex dan hij kan / wil.
Daarom ben ik verder gaan kijken en ontmoette ik op internet Samuel. Een jonge, donkere, man van 26 uit Canada. Na wat gesprekken gingen we verder met het sturen van foto’s. Hij van zijn heerlijke donkere pik waarvan zijn top mooi roze is en ik van mijn stijve tepels, of van mijn geile, natte kutje.
We gingen wat verder en gingen samen live. Sex op een afstandje. Wat geil is dat. Zijn heerlijke pik waar hij mee speelde en meerdere keren voor me klaar komt maakt me al nat als ik er alleen maar aan denk. En ook ik had meerdere orgasmes. Man, wat kan hij er voor zorgen dat ik geil ben. Ik speel met mijn kutje, met mijn vingers of vibrator en kom daarbij kreunend, soms gillend, spuitend klaar.
Op een gegeven moment kreeg ik een berichtje van hem dat hij zijn stoute schoenen aangetrokken had en naar Amsterdam was gekomen. Hier had hij een hotelletje geboekt voor zichzelf. Hier werd ik al nat van en heb op bed even heerlijk mezelf liggen vingeren.
De volgende dag dus op naar Amsterdam.
Op zijn hotelkamer aangekomen ligt hij al in vol ornaat op mij te wachten. De aanblik op zijn grote geile pik laat me al behoorlijk nat worden en voel de geiligheid tussen mijn benen.
Langzaam begin ik de knopen van mijn blouse open te maken zodat hij een blik kan werpen op mijn cup D tieten in een kanten, doorschijnende bh. Zijn pik wordt hier alleen maar groter van. De blouse laat ik op de grond vallen.
Daarna draai ik me om om langzaam de rits van mijn rokje open te maken. Stukje bij beetje laat ik de rok zakken. En krijgt hij zicht op mijn volle billen. Omdat we de afspraak hebben dat ik geen slipje draag als ik een vrije dag heb, heb ik dat dus vandaag ook niet gedaan.
Ik word alleen maar geiler bij de gedachte dat hij me elk moment kan nemen.
Meteen voel ik zijn pik tegen mijn billen en kust hij me in mijn nek. Ik draai me om en kan voor het eerst heerlijk met deze man zoenen. Langzaam maar zeker gaat dit over in heerlijk tongen. Ik kan geen genoeg krijgen van zijn heerlijke pik en laat hem dan ook al in no time klaarkomen. Hier had hij op gehoopt zei hij me.
Meteen was mijn kutje aan de beurt en voelde ik deze langzaam maar zeker gevuld worden. Eerst door 1 vinger, maar dit werden er steeds meer. De geilheid drupte al uit mijn kutje. Man wat maakt hij me nat. Zo heb ik het nog nooit meegemaakt.
Zijn heerlijke knots schoof bij me naar binnen en stootte zo diep als hij kon. Na een paar keer op en neer bewegen kwam ik al klaar. Wat een heerlijk gevoel bij deze heerlijke gast.
Ik werd op bed gelegd en hij begon me langzaam droog te likken. Mijn klitje, mijn kutje alles kwam langzaam aan de beurt. Ik kwam al weer bijna onder dit genot. Hij kwam op me liggen en ik heb heerlijk aan zijn piemel gelikt. Ik begon aan zijn ballen te zuigen en daarna nam ik heb helemaal in mijn mond. Dieper en dieper om hem lekker in mijn keel klaar te laten komen. Alles slikte ik door wat hem alleen nog maar geiler maakte.
Ik werd op mijn knieën gezet en werd meteen doggy genomen. Ik kan er geen genoeg van krijgen en de geilheid liep alweer tussen mijn benen. We kwamen samen tot een nieuw hoogtepunt.
We bleven even in elkaars armen liggen om een beetje bij te komen, te kussen en knuffelen waarna hij me mee naar de douche nam om heerlijk te gaan douchen. Hij waste mijn tepels die weer hard werden en ging via mijn borsten over mijn buik naar mijn kutje.
Onder de douche van achter weer heerlijk genomen.

Het worden nog een paar spannende dagen in Amsterdam.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *