1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (79 stemmen, gem. 4,81 van 5)

Eindelijk Zaterdag, de dag waarop ik bij Robin thuis had afgesproken voor een partijtje sex! Klokslag 10:00 belde ik aan, wel wat zenuwachtig het was de eerste keer dat ik bij Robin thuis kwam, maar vooral ook vol hete verwachtingen over wat hopelijk komen zou.
Het was een rijtjeshuisje in de stad en wat handig was, het was al een eind op weg naar de geile, ouwe kapper, die zat maar twee straten verder en dan zou ik het wel halen om rond sluitingstijd bij hem te zijn om zijn lekkere, dikke, onbesneden piemel een zuigbeurt te geven, waar ik zo veel van hield en nu nog van hou, de kapper is reeds lang gestorven, maar er zijn stijve piemels legio om af te zuigen en af te trekken, dat is geen enkel obstakel!
Robin deed de deur open en ik zag een paar blote benen in, wat ze nu zouden noemen, een zwarte boxershort en werd er gelijk nog geil van ook, zeker toen ik naar zijn kruis keek en daar al een bult zag op de plek waar zijn piemel hing. Ikzelf had ook al een behoorlijke stijve en die contouren in mijn grijze joggingbroek, zonder slip, moesten voor hem ook aardig zichtbaar zijn want hij fluisterde: “je bent al flink heet, zie ik” en greep gelijk naar mijn stijve jongeheer waarop ik mijn hand ook op zijn harde lid legde en er zacht in kneep, wat hem wat deed schokken. “Jij hebt anders ook al een flinke jongen in je short staan” zei ik hem. “Jongen ik ben zo geil, dat wil je niet weten” fluisterde hij verder. “Ik heb hem daarnet nog maar afgetrokken en ik sta weer al heet, heb jij al getrokken vandaag?” wou hij nog weten. In ieder geval een interessante conversatie om aan de voordeur te voeren. “Ja, vandaag twee keer al en nog heet in ieder geval!” Hij liet mij nog steeds niet binnen en over zijn schouder kijkend zag ik in de leefruimte twee meisjes op de bank zitten met al even rode hoofden als wij, proberend wat van onze conversatie op te vangen maar het zal net wat te ver weg geweest zijn omdat we fluisterend praatte, de ene was zijn zus en de andere een vriendin van zijn zus. Ik zag dat zijn zus met een hand in haar joggingbroek zat, die broeken waren toen populair blijkbaar, en zenuwachtig beet op de duim van haar andere hand. Haar vriendin had een kort geruit rokje aan, blote
“Kom binnen Jan, dan kunnen we wat gaan leren op mijn kamer” zei Robin, waarop ik antwoordde dat dat oké was en dat ik rond twaalf uur nog bij iemand moest zijn om een boek op te halen.
Wij de kamer binnen en naar de trap die midden in de ruimte stond, de twee meisje begonnen zo wat te giechelen toen ze de bulten in onze broeken zagen en moesten zich aardig inhouden om niet gelijk mee naar boven te gaan, had ik de indruk.
Dus we zouden niet 1 spion hebben maar 2, ik hoopte maar dat er niet meer van die giechelaars uitgenodigd waren anders zouden we nog kijkgeld moeten vragen. Sex en zeker SM deed ik liever man tegen man en 1 kijker vond ik niet erg, want dat geilde mij nog meer op, maar het moest nu toch niet drukker worden.
Bovenaan de trap, de eerste deur links, gingen we Robin zijn kamer binnen, zijn bed stond dwars tegen de muur, rechtover de deur, dus ideaal om beloerd te worden door het sleutelgat. Ik ging als tweede binnen en deed de deur dicht en wou hem op slot draaien, maar de sleutel ontbrak. Ik zei het hem en hij antwoordde dat er geen sleutel van was maar dat er zeker niemand zijn rommelige kamer zou binnen komen zonder eerst te kloppen en toestemming gehad te hebben. Dat was daar zo de regel blijkbaar, nu goed, mij niet gelaten, ik was geil genoeg om er mij niet druk om te maken.
Ik nam plaats op zijn bed en Robin kwam voor me staan met zijn bult vlak voor mijn mond, ik nam zijn stijve piemel met short en al in mijn mond, kreeg de geur en smaak van zijn daarstraks verschoten sperma in mijn mond en begon door zijn broek door zijn stijve leuter te zuigen terwijl ik hem bij zijn billen beet nam en rukbewegingen naar voor en achter maakte en hij door mijn haar begon te woelen en zachtjes kreunde…
Plots trok hij zich terug, deed zijn boxershort, t-shirt en sokken uit en stond heet, geil, poedelnaakt met opspringende lange, besneden lul voor mij. “Nu jij” fluisterde hij hees! Ik deed mijn schoenen en sokken uit, ging rechtstaan, liet mijn joggingbroek zakken tot op mijn enkels, stapte uit mijn broek, waarbij mijn stijve onbesneden 16cm lange en 7cm brede piemel over en weer zwaaide, deed nog mijn t-shirt uit en stond zo bloot als hij!!!! We hoorden ondertussen wel al gescharrel op de trap en aan de deur, maar waren nu allebei zo heet, dat we er verder geen aandacht aan schonken. Ik nam Robin zijn hand, ging op het bed liggen en trok hem zo bij mij op bed, bovenop mij, onze stijve leuters, kletsten tegen mekaar, we begonnen mekaar te strelen en te zoenen, dat het een lieve lust was, ondertussen onze stijve penissen over mekaar wrijvend tot we boterbotergeil waren en een orgasme niet ver meer was. Plots vroeg Robin heet fluisterend “waar is jouw aansteker, ik wil zo graag je voeten eens brandden en likken, daar hou jij toch zo van, hé, hete, geile donder. Ik heb jou in het toilet wel in de gaten gehouden en jouw orgasme gezien, niet normaal man!!!!” Ik haalde moeizaam mijn aansteker uit de zak van mijn broek, die een eindje van mij op de grond lag en gaf hem aan Robin.
Heet en geil en vol verwachting, schikte ik een beetje op op zijn bed tot mijn blote voeten vrij over het achtergedeelte hingen te zweven en krulde en draaide mijn voeten en tenen. Robin nam een blote voet vast, zoog eventjes aan elke teen, likte aan mijn voetzool, gaf nog een kus bovenop mijn hete voet, stak de vlam in de aansteker en ging er vlug mee over mijn voetzool, waarschijnlijk had hij schrik om mij pijn te doen.” Niet zo vlug, Robin, langzaam de vlam aan mijn voeten laten likken en soms op een plaats wat langer de vlam stil houden, ik heb die pijn nodig, ik wil echt goed klaar komen hoor.” Van dan af werd het beter en beter, ik kromde mijn tenen en voeten van pijn en genot, mijn stijve lul zwaaide ongecontroleerd hevig in het rond, iedere pijnscheut bracht mij dichter bij mijn orgasme!!!! Ik voelde de hete vlam langzaam langs mijn hielen likken, mijn voetzolen, tussen mijn tenen, heen en weer, op en neer.
Ik draaide mij nu op mijn buik en liet hem de bovenkant van mijn voeten bewerken met de vlam, mijn penis schokte zich dieper en dieper in zijn harde matras, ooooh wat genoot ik toch, niet te beschrijven!!!! Ik wou nog meer eigenlijk, maar plots voelde ik warme stralen tegen en op mijn voeten kletteren, Robin was klaargekomen! Het voor hem de eerste keer geil zicht hebben op snokkende voeten door het branden van de vlam en dat had hem spontaan en wild doen klaar komen. Jammer eigenlijk want ik wou meeeer, veeeel meer!
Ik draaide mij weer op mijn rug, mijn stijve lul priemde recht omhoog, mijn eikel blonk van het voorvocht.
Ik vroeg Robin of hij geen broeksriem op zijn kamer had, ik had er geen bij omdat ik een joggingbroek droeg en dan heb je geen riem nodig. Gelukkig had hij die wel en gaf hem mij. Ik nam hem van Robin aan, zette mijn bovenlichaam recht tegen het hoofdeinde van zijn bed, ontrolde zijn broeksriem en sloeg er keihard mee op de bovenkant van mijn voeten, wat een pijn en genot, mijn jongeheer had het niet meer van geilheid en het zou niet lang meer duren of mijn sperma vloog ook in het rond, dat was zeker, wat was ik toch aan het genieten, klets, klets, tjaaaak, tjaak ging het op mijn natte, van zijn sperma en roetzwarte voeten van het vlammenspel!!!!
Plots ging de deur open en de twee meisjes, die we vergeten waren door ons sexspel kwamen binnen met grote ongelovige ogen. Rebecca, de zus van Robin had ter hoogte van haar kruis in haar joggingbroek een behoorlijk natte vlek, die ander dat kon ik niet zien omdat haar kutje verstopt zat onder haar rokje.
Rebecca vroeg bijna smekend: “mag ik dat eens doen met die broeksriem, ik ben er zo heet van geworden, ik zou dat eens graag willen doen, please!”
Ik zei haar hees “ja je mag, maar wel overal slaan, niet alleen op mijn voeten maar ook op mijn lul!!!”
Ik legde mij helemaal plat op mijn rug, mijn lul zwiepend omhooggericht en wachtte op wat komen ging. Met zachte klapjes kwam de broeksriem neer op mijn voeten waardoor ik haar vertelde dat ze zo hard moest slaan als ze kon en prompt deed ze het, almaar harder en harder, ik draaide mij op mijn buik en liet haar slaan tot mijn voetzolen gloeiden en leken in brand te staan, wat een sensatie, dit meisje was een talent!!!! Ik riep “nu mijn kont” waarop het zweepslagen regende op mijn heet wordende blote billen, mijn jongeheer deed pijn van de druk in de matras, maar dat verhoogde ongelooflijk genoeg, nog meer mijn staat van sexgenot.
Tussen twee slagen op mijn kont door, draaide ik mij op mijn rug zodat mijn piemel keihard recht omhoog wees en over en weer slingerde!!! “Jaaaaaaaah”, riep ik. “Op mijn lul nu!!!!!!”
Ze schuifelde wat meer naar achter, naar mijn hoofd toe en richtte, helemaal over haar toeren van geilheid, haar klappen op mijn lul, ohohoh wat was dat genieten, niets van die stijve lul werd niet geraakt, dat ding vloog maar in het rondte van de klappen en stond op ontploffen!!!
Nu Rebecca zo dichtbij stond kon ik aan haar kletkletsnatte kut door de stof van haar broek heen en begon haar kutje met mijn hand te wrijven, ze genoot blijkbaar want ze duwde haar onderlijf hard tegen mijn hand aan terwijl ze me bleef slaan, ongelooflijk, wat een hete, geile doos! Plots zonder waarschuwing, gek van deugd, begon mijn lijf te schokken en kwam mijn zwiepende stijve leuter onder een laatste slag klaar als nooit tevoren! Waar mijn sperma overal terecht is gekomen, dat weet ik niet, ongetwijfeld vonden we het straks wel.
Rebecca, helemaal rood in haar gezicht, draaide zich om naar mij en ging met haar kutje bovenop mijn gezicht zitten en begon haar tegen mijn neus en kin klaar te rijden terwijl ik mijn handen onder haar truitje stopte en langs haar warme buik, omhoog, onder haar BH haar grote, stijve tepels vond en er zachtjes maar wel steeds harder begon in te knijpen en tussen mijn vingers rolde, plots nog een laatste keer wrijven met haar kutje over mijn mond, een kreun, een kutscheet en een golf hete kutsappen drong door haar broek heen, ik probeerde zoveel als het kon haar genotsappen in mijn mond te zuigen, overigens smaakte het heerlijk, ze schokte nog wat na op mijn gezicht waarbij ze nog wat urine los liet ook!! Volgens mij waren we beiden heel erg goed klaar gekomen.
Zwaar ging Rebecca van mij af en liet zich op de vloer zakken, nu kregen we pas de twee anderen in het oog, Rebecca’s vriendin had sperma in haar haar en haar gezicht, stond daar met mooie blote borstjes, roze, kleine tepels, nat slipje in de handen van Robin die er stond aan te likken, te ruiken en er zijn slapper wordende jonge penis mee inwreef!
Wat hadden we weer een belevenis achter de rug!!!! Iedereen klaargekomen, iedereen eigenlijk nog geil, nog wat napratend met de heilige belofte dat het hier niet mee kon stoppen! Onmogelijk!!! Zo gauw we konden, zouden we het weer doen. Rebecca zei “ik wist niet dat ik zo heet kon worden door iemand pijn te doen, ik heb zo genoten, nu weet ik hoe het moet en wat er kan, ik beloof je dat ik volgende keer nog meer zelf ga proberen te doen bij jou, hou je maar al klaar jongetje!”
Loom zocht ik mijn kleren en schoenen bij mekaar, waste mij wat, kleedde mij aan en liep met een enigszins pijnlijke, schurende lul, pijnlijke voeten en kont, de trap af, nog een glas cola, een blik op de klok leerde mij dat het kwart over elf was en dat ik dus nog op tijd bij de kapper kon komen, de gedachte aan diens lekkere stijve penis wondt mij toch weer op!
De meisjes waren nergens meer te zien en Robin en ik namen afscheid van mekaar met elkaars lul een handje te geven en de belofte om het gauw weer eens bont te maken!
Ik stapte op mijn fiets en met een “tot maandag” reed ik naar mijn volgende pijpbeurt. Soms deden de kapper en ik, als de zaak was gesloten, ook aan SM, maar dat zou er vandaag, dacht ik, niet meer inzitten. Hoe verkeerd ik dacht, dat vertel ik in het volgende deel wel! Bye.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *