1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Daar ging ik dan, onderweg naar m’n ontmaagding. Nog nooit had ik het met een man gedaan. Al jaren had ik gefantaseerd over hoe het zou zijn met een man. Ik had me helemaal gladgeschoren, gespoeld en met mijn kont had ik zelf al gespeeld om hem een beetje op te rekken.

James en ik kenden elkaar van een sexsite. Ik had hem alles verteld wat wou en om mij gerust te stellen mocht ik het tempo aangeven. Mij leek het namelijk ontzettend geil om gedomineerd te worden. James was met het idee gekomen om zelf eerst het tempo te bepalen en zodra ik eraan toe was hem met meester aan te spreken. Dat was dan voor hem het codewoord om mij te domineren.

Bij hem aangekomen bel ik zenuwachtig en geil aan. Ik hoor hem naar de deur toe komen en het schiet door me hoofd. Wil ik dit wel doen, is het niet gewoon een opgehemelde fantasie. Maar hij doet al open en de gedachte is gelijk weg. Ik wil dit doen. Ik ga naar binnen en wil eigenlijk al gelijk op m’n knieën gaan. God wat ben ik geil. Ga zitten, zegt James. Wil je wat drinken? Ja je zaad denk ik gelijk, maar ik zeg doe maar wat fris. Hij loopt naar de keuken en ik loop erachter aan. Hij draait zich om en ik zoen hem gelijk vol op de mond. Onze tongen verstrengelen zich en we staan een tijdje te tongen. Zo jij heb haast zegt James. Ja zeg ik, daar kom ik tenslotte voor en anders wordt de druk zo groot. Nu het ijs een beetje gebroken is praten we wat verder in de woonkamer. Op een gegeven moment komen we op het idee om een Gay film op te zetten op de achtergrond. Hier worden we allebei gelijk geil van en hij begint me te zoenen.
Langzaam laat ik mijn hand naar z’n kruis glijden en voel een lekkere dikke bobbel. Ik knoop z’n broek los en zeg tegen hem dat die wel uit kan. Hij staat op om zijn broek te laten zakken en ik laat me gelijk van de bank afglijden voor z’n prachtige lul.
Ik pak hem voorzichtig beet en begin hem rustig af te trekken. Ga maar zitten zeg ik en terwijl hij dat doet manoeuvreer ik me tussen zijn benen. Langzaam lik ik zijn ballen en langs zijn lul naar boven. Zijn lul begint goed hard te worden en ik schrik toch wel van de maat. Hij was net als mij 18cm lan. Als ik voor de spiegel naar die van mezelf keek vond ik het altijd wel mee vallen, maar van zo dichtbij is het toch anders.
Ik pak zijn lul en stop hem in mijn mond. Ik voer het tempo steeds meer op en neem hem steeds dieper en dieper in me mond. God wat is dit geil zeg. Ik merk dat hij begint te komen en stop even om me uit te kleden. James heeft ondertussen ook alles al uitgedaan en ik zeg tegen hem dat ik nog even door wil gaan met pijpen. Wat jij wil lekkerding antwoord hij, en hij leunt weer achterover. Je doet het prima zegt hij en hij pakt mijn hoofd en stuurt die naar zijn kruis.
Ik begin weer rustig en voer het tempo weer op. Hoe wilder ik word hoe wilder James mijn hoofd heen en weer beweegt. De slierten slijm druipen uit mijn mond en langs zijn lul. Hij zakt iets onderuit en gooit zijn benen de lucht in. Ik begrijp gelijk wat hij wil en begin met m’n vinger langs z’n sterretje te gaan.
Kreunend en hijgend hoor ik James grommen dat ik het goed doe en als ik zo doorga dat hij klaar gaat komen. Hierdoor komt de slet in mij echt los en ik laat me helemaal gaan.
Ik laat zijn lul even los zodat hij een moment krijgt om bij te komen en ik stort me helemaal op z’n sterretje. Wild begin ik hem te rimmen en duw mijn tong bij hem naar binnen. Ik merk aan z’n reactie dat hij dit lekker vindt en ik begin hem weer te pijpen. Ik heb aardig door hoe het moet nu, en ik krijg bijna de volle 18cm naar binnen. Met 1 hand masseer ik zijn ballen en met me andere hand vinger ik zijn kontgaatje. Hij pakt mijn hoofd stevig beet, terwijl hij mij in mijn mond neukt. Als het kon zou ik hem nu meester noemen. Zo geil ben ik, maar ik krijg geen woord uitgesproken. Het lijkt wel alsof hij het merkt en hij begint allemaal geile dingen te zeggen tegen me. Geile slet dit is wat je wilt hè?. Ik kijk hem aan vanonder alsof ik ja wil zeggen en op dat moment komt hij wild grommend klaar in mijn mond. Slik alles door slet! Geen druppel morsen. Dit is alleen niet te doen voor mij, het is gewoon te veel. Het komt bijna door mijn neus weer naar buiten. Ik begin gelijk alles op te likken en verontschuldig me tegenover James. Sorry meester het was zo veel. Ik ruim het gelijk op en begin hem wild af te likken. Wat is zijn sperma lekker.
Ik krijg nu pas door dat ik de hele tijd m’n eigen lul nog niet heb aangeraakt en ik begin mezelf af te trekken terwijl ik hem schoon lik.
Wie heeft jouw toestemming geven aan je lul te zitten, vuile hoer. Maak eerst je werk maar eens af. Ik stop van schrik gelijk met aftrekken en ga wild verder met het schoonlikken van zijn lul. Ook z’n kont laat ik niet ongeschonden, het was zoveel dat zijn sperma langs z’n kont naar beneden druipt. Snel lik ik de laatste restjes op en ga rechtop voor hem op m’n knieën zitten. Mijn handen leg ik op m’n been en ik kijk naar beneden. Precies zoals hij mij van tevoren al had verteld hoe ik moest gaan zitten als ik klaar was met zijn opdracht en niets kon doen.
Kijk is aan, zegt hij. De slet kan zich ook gedragen als een echte slaaf. Goed zo. En hij gaat met zijn hand door mijn haren. Dit was niet verkeerd hoe je mij behandelde, slaaf. Hij pakt mijn kin beet en draait die omhoog. Ik kijk hem geil aan en zeg: “alles voor mijn meester”. Ik voel me zo goed op dit moment. Als een echte zaadslet had ik het zaad uit hem gezogen, hem heerlijk gerimt en ik kreeg nog een compliment ook. Je heb je goed gedragen en daarvoor krijg je een beloning. Kom achter me aan, en hij loopt de kamer uit naar boven toe. Ik kruip achter hem aan de trap op. Hierheen! Hoor ik uit een kamer komen en ik kruip naar hem toe. Op je knieën voorover gaan liggen, beveelt hij me. Ik ga het bed op en steek mijn kont de lucht in terwijl ik mijn hoofd de kussens in duw. Ik weet niet zo goed wat ik met me handen moet doen dus ik trek me billen maar uit elkaar in de hoop dat ik het goed doe.
Zozo, mijn sletje laat er geen gras over groeien. Terwijl hij dit zegt krijg ik een ferme tik op m’n billen. Even brand het maar daarna gaat er een siddering van genot door me heen. Damn dat voelt lekker, denk ik bij mezelf.
Omdat je me zo lekker liet komen wilde ik je even gaan pijpen, maar ik denk dat je daar helemaal geen behoefte aan hebt hoor ik mijn meester zeggen. Jij wil gewoon lekker geneukt worden. Nee meester, ja meester zeg ik zacht. Wat is het nou! Roept hij. Ik, ik wil het allebei meester, maar ik heb niets te zeggen. Hoor ik mezelf zeggen. Nooit had ik geweten dat ik zo onderdanig kon zijn, en ik schrok er zelf van. Goed geantwoord slet en weer krijg ik een tik op mijn billen.
Ik zal je eerst even lekker verwennen, omdat je zo braaf bent en hij pakt mijn pik vast. Rustig begint hij eraan te trekken. Ik kreun zachtjes van genot. wil je het zacht of wild hebben vanavond? Vraagt hij. Ik denk even na en zeg dan: “wild meester, wild en ruig. Behandel me als een echte slet”. Alleen wel rustig in het begin met mijn kont zeg ik er zenuwachtig achteraan. Dat doe ik stelt hij me gerust.

Loading

1 reactie

  1. Hoi, ik heb je verhaal gelezen en het is echt een supergeil verhaal en ik stop ook wel eens een vinger in mijn kontgaatje en dat is heerlijk. Hopelijk ontmoet ik ook via die geile site een man om eens ontmaagd te worden in mijn kontje hmm. Geile groetjes van Mark xxx


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *