1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gem. 3,64 van 5)

Ik was op vakantie in Duitsland met mijn nichtje. We zijn even oud en hebben het altijd leuk samen!
Zij slaapt ook altijd bij mij in bed.
We waren dus ook ’s avonds aan het kletsen in bed toen het gespreksonderwerp ineens uitkwam bij sex, jongens etc.
Ik werd daar eigenlijk best wel geil van, maar dat liet ik natuurlijk niet merken.
Mijn nichtje begon tijdens het praten te vertellen dat ze het ook weleens zou willen proberen met een vrouw.
En toen opeens vanuit het niks zaten we te tongen in bed.
Ik voelde haar hele tong rond gaan in mijn mond en ik werd ontzettend geil.
Zo geil dat zelfs mijn clitoris opgezwollen werd.
Blijkbaar was zij dus ook heel erg geil. We gingen steeds heftiger tongen en ik werd naderhand steeds natter. Toen trok ze gewoon mijn slaapjurk uit en begon ze mijn tepels te likken en te zuigen! IK WAS ZOOO GEIL!
Ik begon haar ook uit te kleden en zo zogen, likten en zoenden we nog even verder. Haar hele kut voelde nat aan.
En haar tepels waren stijf. Toen begonnen we elkaar te vingeren.
Zij stimuleerde mijn clitores en ik haar vagina. Ze kreunde zo hard! Ik voelde haar hele kutje soppen en ik werd daar nog geiler van, waardoor ik helemaal begon te schokken. Klaarkomen dus. Zij begon ook al aardig klaar te komen.
Om elkaar te pesten stopten we allebei net voor ons hoogtepunt en zoenden we elkaar nog eens innig. Jezus ik wist niet dat mijn nichtje zo geil kon zijn!!
Daarna begonnen we elkaar weer te vingeren en te beffen. Ik genoot met volle teugen van haar tong tegen mijn natte kutje. We kwamen allebei keihard klaar. Ik vond het zo lekker dat ik hoop dat we snel weer een keer gaan.

Loading

2 reacties


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *