1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 4,08 van 5)

Nou, hier dan mijn vervolg met mijn lerares Frans (Vera), ik ging met haar mee naar huis na het zwemmen…..

Dus ik met haar mee naar huis, ik zei tegen Vera dat ik wel even naar huis moet bellen hoor, mijn ouders vinden het wel prettig om te weten dat ik wat later thuis kom.
Geen probleem hoor, daar op tafel staat de telefoon (mobiel bestond nog niet) 🙃

Vera had een kopje thee voor ons beide gemaakt, koekje erbij…
Ze vertelde dat ze vaak alleen was, haar man was veel in het buitenland voor zijn werk, ik weet niet meer wat hij voor werk deed.
Ze vroeg verder hoe het mij beviel op school, hoe de klasgenoten waren en of er ook leuke meisjes in de klas zaten?
Er was een meisje die er wel “spannend” uitzag vond ik in die tijd, mooi strak opgeschoren koppie haar, heupen en borsten heel mooi in verhouding, bijna altijd in mooie strakke kleding. Ze had wat dat betreft aandacht genoeg. Prachtige meid om te zien….na de vierde klas nooit meer gezien helaas.

En hoe en wat heb je al met de meisjes wat gedaan, zoenen o.i.d. vroeg Vera.
Nee, nee, niet dat ik weet, is er nog niet van gekomen, zoveel aandacht heb ik nog niet voor het andere geslacht.
Maar zou je dat wel willen? Och, weet niet, is er nog nooit van gekomen, heb ook nog geen leuk meisje gevonden die dat ook wil, zo makkelijk ben ik niet met meisjes hoor….
Wat zou je ervan vinden als ik je dat ga leren? Zoenen en misschien wil je wel dat ik je sexles geef, of gaat dat te ver?

Ik wist eigenlijk niet wat me overkwam, ze was 34 jaar, 20 ouder dan ik, wat moest ze met zo’n jongen?
Nou had ik wel snel door dat ze geilde op mijn dikke piemel, want ze hield haar hand er al weer tegen aan.

Ik wil je alles wel vertellen over sex en hoe je lekker met de kut van een vrouw kunt spelen en natuurlijk hoe ik met jou dikke piemel kan spelen.

Er is wel 1 ding: vertel dit nooit tegen iemand, zorg dat het ons geheim blijft!!
(natuurlijk was het heel fout van Vera om dit met mij te beginnen, lerares en leerling) (ik heb hier ook nooit met iemand over gepraat en niemand weet dit dus, nogmaals dit is echt gebeurd).

Ik moest hier wel even over nadenken, maar was er toch al wel snel uit dat dit wel eens spannend en leerzaam kon zijn, een mooie vrouw die zich zomaar aanbied, ook wel eigenbelang van haar natuurlijk. (Achteraf)

Nou, kom maar op zei ik, ik zeg niks. Hoe gaat dat zoenen, ik was nog niet uitgesproken of ze pakte me al op de mond, duwde haar tong al tegen mijn lippen, als bijna vanzelf deed ik ongeveer hetzelfde, haar handen op mijn wangen, ik hield haar bij de schouders vast….ging zo makkelijk, onze tongen gingen lekker te keer met elkaar….zij had natuurlijk wel ervaring.
Doe de knopen van mijn bloes maar los dan zal ik je mijn borsten laten zien.
En die borsten zatten mooi strak ingepakt in een mooie BH, maak die ook maar los. Ja, en, hoe werkt dat? Nou gewoon die haakjes uit die oogjes halen, en hopla los was de BH, die liet ze zo over haar armen naar beneden gaan.
Ik keek toen tegen een paar mooie stevige tieten aan, een mooie hand vol hoor een paar harde tepels erop.
Kijk dat gebeurt er dus als je opgewonden bent, zei Vera, harde tepels, voel maar en knijp er zachtjes in, dat voelde wel apart hoor best wel hard en ongeveer 2 centimeter lang.
Je mag er ook wel met tong overheen hoor, of neem ze in je mond en sabbel er lekker op, zachtjes tussen je tanden door mag ook.
Ik deed alles wat ze zei, ze kreunde er soms wel bij.

Maar nou wil ik ook bij jou kijken en voelen zei Vera, ik neem aan dat je dat ook wel wilt. Mijn piemel was door deze activiteiten best wel gegroeid voelde ik, ik voelde het wel heel spannend worden.
T-shirt uit zei Vera, terwijl ik dat deed werd de knop van mijn broek ook al los gemaakt, rits naar beneden, ik had een korte broek aan, maar die was dus snel uit.
Daar zat ik dan in alleen mijn onderbroek en een stijve piemel die over mijn linker been zat.
Die wil ik wel eens zien zei Vera, doe ik onderbroek maar uit…..en zo stond ik binnen een half uur naakt bij mijn lerares Frans ik de kamer met een dikke stijve piemel.
Wou, zei ze dat is wel een hele mooie jongen hoor, mooi recht, lang en dik en een hele dikke eikel, en die ballen, nog nooit zulke dikke ballen gezien bij een man en ze hangen zo lekker.
Blijkbaar wond dat haar wel erg op, want ze nam mijn eikel zo in de mond en begon lekker te trekken. Lekker dat voorvocht zei ze,
Ze kon mijn pik maar voor de helft in de mond nemen, veel te groot zei ze, en ze bleef maar trekken. Dat voelde wel lekker hoor, maar vond het eerst wel raar om een pik in de mond te nemen, wist ik veel.
Het voorvocht bleef maar komen, haar spelende hand onder mijn ballen voelde wel heel lekker en bevorderde dat natuurlijk ook wel.

Ik moest maar lekker met haar borsten spelen zei ze, wat onwennig kneed ik ze dus en nam een tepel in mijn mond. Dat ging na loop van tijd steeds beter en voelde voor haar ook heel goed.
Vera had haar spijkerbroek uitgedaan, en liep dus ook in haar slipje rond, kom mee naar de slaapkamer, daar hebben we meer ruimte en lekker op bed.
Ze lag op haar rug, kom met je hand zei ze, mijn linker hand legde ze op haar kruis van het slipje, voel maar, dat was natuurlijk wel spannend, mijn vingers voelden haar schaamlippen en een knobbeltje, niet te hard over dat knopje zei Vera kreunend.

Ga maar met je hand in mijn slipje, ik met mijn hand over haar buik zo aan de bovenkant bij haar slipje in, voel weer dat knopje, dat is mijn clitje zei ze, heel gevoelig, ik met mijn hand verder naar binnen……helemaal nat….wat is dat nou weer….schrik….
Dat gebeurt er dus als je opgewonden bent en als je geil bent, doe mijn slipje maar uit, en wat ik toen zag…een helemaal kale kut(1984), volgens mij was dat toen nog niet echt in de mode….
En zo zag ik dus voor het eerst een hele mooie kale kut, met (achteraf gezien) een grote clit, zo groot als een kootje van mijn wijsvinger.
En daar kun je heel lekker op sabbelen zei Vera, als je durft.
En verder vertelde ze dat je hier je piemel moet ik steken om sex te hebben, voel maar met je middelvinger, je kunt hem er helemaal in stoppen en weer uithalen, dan moet je dit maar eens wat sneller achter elkaar aan doen, dat heet vingeren, vinden meisjes heel lekker, en daar worden ze heel nat en geil van.
Maar als je lekker met je vinger of tong over mijn clitje gaat…nou, daar ga ik toch wel heel lekker van klaarkomen, want dat kunnen meisje ook!
Kom maar tussen mijn benen zitten, met je vingers trek je mijn schaamlippen uit elkaar en dan zie je mijn clitje heel goed, ga er maar eens met je tong over.
We waren net uit het zwembad, dus schoon was ze zeker, maar nat was ze ook maar dan van de geiligheid, ik proefde eerst voorzichtig, is toch raar om aan een kutje te likken vond ik toen. Tijdens het sabbelen op haar clit wat best goed ging voor de eerste keer werd ze nog veel natter, het glom van het vocht tussen haar schaamlippen, wist niet zo goed wat ik er mee moest.
Ik proefde het toch met mijn tong….best lekker en ging daar lekker mee door, ik kreeg twee handen op mijn hoofd, ga door, ga door…
Ik bleef door gaan over haar clit heen snel met mijn tong, ze begon te schokken en kwam dus klaar met nog meer vocht uit haar kut.

Nadat Vera was bijgekomen, zei ze dat ik lekker op haar kon gaan liggen, mijn piemel was keihard en er liep allemaal voorvocht uit.
Ik kroop op haar, zij had de benen uit elkaar en mijn piemel kwam tegen haar natte kut aan, omdat ze zo geil en nat was stond haar kut een beetje open (zo leek het tenminste).
Mijn eikel vond blijkbaar de opening tussen haar natte schaamlippen en gleed al een stukje bij Vera naar binnen, duw maar langzaam maar door zei Vera, dat ging vrij makkelijk omdat ze zo nat was, ik duwde mijn hele pik van 19 cm naar binnen, daar kreeg Vera wel grote ogen van, dat past ook maar net zei ze op een manier van dat het ietwat zeer doet.
Blijf zo maar even liggen, ik moet er even aan wennen.
Ga nu maar met je pik in en uit mijn kut, met als aftrekken maar dan doe je het zelf in mijn kut, snap je…. zei Vera.
Nou en of ik dat begreep, had ook wel eens een sexboekje gezien.

Als je voelt dat je klaar gaat komen moet je stoppen en je pik uit mij halen, want je weet wat er gebeurt als je te laat bent….
(Nooit aan een condoom gedacht, als 14 jarige is dat niet waar je aan denkt als je met een mooie dame ligt te krikken) (maar zij dus ook niet…..!! )

Ik ging lekker op en neer in haar ze was zo nat, en na een minuut of 2 voelde ik mijn ballen omhoog komen en samentrekken, volgens mij gaat het gebeuren zei ik tegen Vera, nog even doorgaan, ik kom bijna zei Vera….maar ik kom zei ik tegen haar en het eerste schot sperma schoot ik zo bij haar naar binnen (en het tweede schot ook) omdat ze me tegen hield, toen zij klaar kwam trok ik mijn pik uit haar en spoot de rest van het zaad over haar borsten, gezicht en kut. Er zat zoveel kracht achter dat er ook nog een klodder zaad tegen de muur kwam waar het bed tegen aan staat.
Nou, jij komt ook snel zei Vera…..ja, kan ik er wat aan doen, je hebt me zo geil gemaakt, dan wil het wel snel gaan hoor, ik heb er geen controle over.
Ik zag het zaad uit haar kut lopen…..

Maar uhm hoe was dit nou, ik heb je dus ontmaagd he. Ja, dat kun je wel zeggen, spannend, geil en lekker, wil ik wel vaker doen hoor.
Nou, dat mag wel hoor, met deze dikke piemel mag je zeker vaker komen.
Maar je moet wel minder snel klaarkomen hoor, maar dat weet ik wel wat op zei Vera.

Maar je hebt mij wel goed ondergespoten met je sperma, heb je alles over mij heen gespoten?
Nou ja, je hield mij tegen toen jij klaar kwam en volgens mij is er ook wel wat ik jou gegaan….1 keer maar hoor, toen was ik er al uit, de rest is over jou heen gegaan.

Nou, daar was Vera niet zo blij mee, (achteraf weet ik ook wel beter) de kans is heel groot dat je me zwanger hebt gemaakt!!
Ik zei nog zo er optijd, wat bleek nou, ze was niet meer aan de pil, want ze wou die hormonen niet meer.
Ze was 34 jaar maar zo vruchtbaar als een dame van 20 jaar, ik heb dus de eerste keer sex en meteen raak, dat bleek al vrij snel toen ze niet ongesteld werd……zucht….

Nogmaals dit is echt gebeurd, ik heb op mijn veertiende mijn lerares zwanger gemaakt

*volgende keer verder.

Loading

2 reacties

 1. Wauw, ontmaagd door je hete lerares op je 14de en dan nog lekker je zaad in haar lozen!
  Had ik maar zoiets meegemaakt. Lijkt me echt heel geil om zo je eerste keer te beleven.
  Wel jammer dat ze zwanger is geworden.

 2. 14 jaar, een piemel van 19 centimeter en je lerares zwanger naaien?
  Wat een bullshit.
  Kusje op je blauwe ballen,

  XXX Mirjam.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *