1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gem. 4,09 van 5)

Voor ik op vrijdagavond naar bed ging zei ik nog tegen mijn moeder dat ik de volgende dag niet hoefde te werken, ik werk op zaterdag regelmatig bij een bedrijf waar ik het afval rond de machines opruim en buiten wat opveeg, ik ging naar boven en trok mijn kleren uit en liep naakt naar de badkamer om nog onder de douche te gaan, ik hoorde mijn ouders naar boven komen en naar hun kamer gaan en even later kwam mijn moeder in haar kort dun nachthemd de badkamer in en ging op de wc zitten plassen, terwijl zij daar zat keek zij naar mij en vooral naar mijn al wat harder geworden lul die recht vooruit stond te wijzen, doordat ik mijn moeder haar kutje nog af zag drogen en zag dat haar schaamlippen wat glad geschoren waren werd mijn lul nog harder en toen mijn moeder nog naar mijn lul keek toen zij weer de badkamer uit ging stond mijn lul recht omhoog, ik ga met mijn harde lul onder de sproeier staan en begin er mee te spelen en binnen een minuut spoot ik zes dikke stralen sperma tegen de wand, ik spoelde het af en waste mijn lul nog een keer en draaide de kraan dicht en ging uit de douche, ik droogde mij af en mijn lul stond nog overeind toen ik naar mijn kamer liep, de deur van mijn ouders kamer stond op een kier open en ik zag mijn moeder naakt op handen en knieën zitten en mijn vader zat achter haar en ramde zijn lul hard in haar kutje, haar vollere borsten bengelden op en neer, ik ging naar bed en trok omdat het warm was op mijn kamer alleen het laken wat over mij heen en hoorde mijn moeder nog even kreunen, haar gekreun werd steeds wat luider en ik hoorde haar nog even ja spuit mij vol kreunen en even later was het stil, ik viel met mijn lul in mijn hand in slaap en werd tegen zes uur met een enorme ochtenderectie wakker en ging naar de wc plassen, ik moest mijn lul flink naar beneden duwen om in de pot te plassen, ik schud er de laatste druppel nog af en spoelde door en liep weer naar mijn kamer, ik bleef naakt op het laken liggen en viel na een poosje weer in slaap, ik werd wakker toen ik mijn ouders naar beneden hoorde gaan en een half uur later hoorde ik mijn vader weg rijden, nog even later kwam mijn moeder weer naar boven en kwam mijn kamer in en vroeg of ik niet moest werken, nee dat had ik toch nog gezegd voor ik naar bed ging zei ik, oja dat was ik vergeten zei ze, terwijl zij naast mijn bed stond en de zon wat door het raam scheen en ik zo door haar dun nachthemdje kon kijken kon ik zien dat zij geen slipje aan had, ook haar harde tepels staken bijna door het nachthemdje, mijn moeder liep naar de kast en boog wat voorover om een handdoek onder uit de kast te pakken en ik keek recht tegen haar glad geschoren schaamlippen aan en voelde mijn lul alweer overeind komen, komt dat door mij vroeg mijn moeder en kwam op de rand van mijn bed zitten en wreef met haar hand over mijn lul en ballen, binnen een paar tellen stond mijn lul nu recht overeind en mijn moeder pakte hem vast en ging er over op en neer, toen zij er wat harder in kneep en de voorhuid mee over mijn dikke kloppende eikel trok boog zij weer wat voorover en ik voelde haar warme lippen om mijn eikel, zij kwam op handen en knieén zitten en speelde met mijn ballen en ik schoof mijn hand onder haar nachthemdje en speelde met haar als rijpe peren onder haar nachthemdje hangende borsten, ik wreef over haar tepel die ik nog harder voelde worden en na een poosje schoof ik haar nachthemdje nog hoger en trok haar met haar borst boven mijn gezicht en nam de grote harde tepel in mijn mond, mijn moeder duwde haar tepel nog dieper in mijn mond en ik zoog er even op tot zij weer overeind ging en over mij heen komt zitten, zij pakte mijn lul vast en richt hem tussen haar schaamlippen en zakt langzaam over mijn 18 cm lange en bijna 5 cm dikke lul tot hij helemaal in haar heet nat kutje zit, zij blijft even stil zitten en begint mij na een poosje te berijden, ik speel met haar borsten en trek zachtjes aan haar tepels en voelde haar kutje natter worden, zij begon mij sneller te berijden en harder te kreunen en ineens zakt zij diep over mijn lul en ik zag dat zij op haar lip beet en ik voelde haar kutje samen trekken, zij bleef nog even op mij zitten en ging van mij af en ging op handen en knieën naast mij op bed zitten, nu jij nog kreunde zij, ik ging achter haar zitten en richt mijn lul weer tussen haar schaamlippen en mijn moeder gaf een kort gilletje toen ik mijn lul in een keer diep in haar kutje ramde, ik neukte haar hard en stoot mijn lul diep in haar kutje mijn moeder begon weer harder te kreunen toen zij mijn lul ook dikker voelde worden, zij kwam ook weer schokkend klaar toen ik haar kutje vol spoot, ik hield mijn lul nog even diep in haar kutje en trok hem er langzaam uit en mijn moeder pakte haar nachthemdje wat zij tegen haar kutje drukte om het er uit druipend sperma op te vangen, zij neemt mijn eikel nou in haar mond en zuigt er de laatste druppel nog uit en veegt hem nog droog, ik laat mij op bed vallen en mijn moeder komt naast mij liggen en schokte toen ik met mijn hand over haar harde tepel wreef. wij rusten nog even uit voor wij samen naar de badkamer gaan en samen onder de douche gaan, wij wassen elkaar en als mijn moeder mijn lul wast en hij weer hard wordt draai ik haar om en druk mijn lul weer tussen haar schaamlippen, kun je nog een keer vroeg zij kreunend, zij leunde voorover tegen de wand en ik stoot mijn lul een paar keer diep in haar natte kutje en trek hem eruit en zet mijn eikel tegen haar sterretje, ik drukte mijn eikel al door haar sluitspier voor mijn moeder kon zeggen daar kan hij niet in, zij gaf weer een gilletje en na een poosje begon zij te kreunen en ik speelde met haar klitje en toen ik weer voelde dat ik weer bijna kwam duwde ik even wat harder op haar klitje en mijn moeder kwam ook weer klaar toen ik nog wat sperma in haar darmen spoot, zij draaide zich om toen mijn slapper wordende lul uit haar kontje viel en zoende mij op mijn lippen, wij wasten elkaar nog even en zij nam mijn slappe kleinere lul nog even in haar mond voordat wij uit de douche gingen, nadat wij ons afgedroogd hadden gingen wij kleren aan trekken en ik ging al naar beneden en even later kwam mijn moeder beneden, nadat wij ontbeten hadden vroeg zij of ik mee wat boodschappen ging doen, toen wij daar van terug kwamen en mijn moeder de boodschappen in de kast zet ging ik achter haar staan en sloeg mijn armen om haar middel en leg mijn handen om haar borsten, zij kreunde toen ik zachtjes in haar harde tepels kneep, heb je alweer zin vroeg zij en duwde haar hand tussen ons in en wreef over mijn kruis waar mijn lul alweer aardig hard begon te worden…..

Loading

2 reacties

  1. Sex met je eigen moeder. Ik moet er zelf niet aan denken, maar als je een moeder hebt die er nog lekker uitziet, kan ik mij voorstellen dat je als puber wel een stijve krijgt en even in haar wil klaarkomen.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *