1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 4,67 van 5)

Toen ik 50 jaar geworden was werd mij voor het eerst gevraagd door de vereniging van de 50 + mee te werken aan de jaarlijkse modeshow. Met een tweetal vriendinnen moest ik de lingerie van de 50+ showen. De ene setjes waren al pikanter dan de andere doch na enkele repetities voelden wij ons uitstekend in ons vel. Een 30 jarige plaatselijke moderne priester en uitstekende fotograaf nam een uitgebreide reeks foto’s van het hele gebeuren en daarvoor moesten wij telkens poseren in zijn studio bij hem thuis. Het eerste publiek optreden was een schot in de roos en in het geheel van de show was ons optreden van het allerbeste.Na meerdere lokale optredens werden wij in de omgevende dorpen gevraagd en kenden er een groot succes. Na ieder optreden werden wij duidelijk begeerd door heel wat mannen en sommige van mijn vriendinnen lieten zich verleiden tot geflirt. De priester in kwestie kwam geregeld op bezoek en op zekere dag vroeg hij mij of ik niet bereid was naakt voor hem te poseren. Ik stond versteld. Uitvoerig zegde hij mij dat het zijn bedoeling was een reeks kunstfoto’s van mij te maken. Op mijn vraag of mijn vriendinnen ook aan de beurt kwamen zegde hij spontaan dat hij vond dat alleen ik hem als model kon voldoen.Tevens vroeg hij mij daarover niets te zeggen en dit tussen ons te houden. Uiteindelijk stemde ik toe en aanvankelijk was er toch wel een zekere gene. Geleidelijk werd alles spontaner en ik moet zeggen de foto’s waren effenaf prachtig. Na een drietal weken en een twintigtal poseersessies stelde hij een album samen die hij mij schonk op het einde van een langdurige fotosessie Ik vond het ontzettend mooi en als dank gaf ik hem een kus. Hierop reageerde hij door mij spontaan te kussen op mijn mond. Toen zijn strelende tong mijn lippen beroerden gaf ik mij over en minutenlang stonden wij elkaar te tongkussen. Zijn strelende handen op mijn naakte lichaam deden mijn minnedrift ontwaken. Ik voelde zijn verlangende erectie en toen hij mij toefluisterde dat hij verlangend was naar mij gleed ik met een strelende hand in zijn gulp. Hemels vingerde hij daarna mijn kutje om daarna mij te dragen naar zijn slaapkamer. Speels ontdeed ik hem van zijn kleren en daarna omarmden onze naakte lichamen voor het eerst elkaar.Met zijn tong bespeelde hij minutenlang mijn verlangende vagina en uiteindelijk schoof hij zijn verlangende penis diep in mijn vochtige vagina. Zachtjes bewogen wij in elkaar en genietend verhoogden wij ons tempo. Mijn genot was onbeschrijfelijk en luidop kreunend kwamen wij tot een stormachtig orgasme.Langdurig voelde ik zijn liefdesvocht diep in mijn vagina spuiten terwijl ik trilde van genot.Op dat moment besefte ik dat ik een nieuwe minnaar had die ik niet meer zou kunnen missen. Urenlang hebben wij dan verder van elkaar genoten. Hoe wij enkele dagen nadien onze eerste liefdesnacht beleefden vertel ik u een volgende keer.

Loading

1 reactie

  1. leuk voor je een minaar.heb ik ook en geniet er van,ik ben ook 50 jaar en ben aan een tweede jeugd begonen.naar dat mijn man bekende homo te zijn,hebben we besloten bij elkaar te blijven.ik zou dan een minnaar er op naar mogen houden.daar heb ik dan ook gebruik van gemaakt,nu heb ik wekelijks seks,ooit drie keer per week,en nog een minnaar,hij had het wel eerder mogen vertelen,geniet er van meid


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *