1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (32 stemmen, gem. 3,19 van 5)

Heey,

Laat ik mezelf even voorstellen. Mijn naam is Aafje, ben momenteel 22 jaar en dol op paarden. Ook vind ik het erg geil om sex te hebben met anderen, maar daar kom je vanzelf meer over te weten… Op mijn 15e ben ik ontmaagd. Twee jaar later heb ik ook voor het eerst sex gehad met mijn paard, Bliksem. Dit arme beestje is helaas overleden, maar de geile herinneringen die ik aan hem heb zal ik nooit vergeten.

Het was vlak na mijn 17e verjaardag, ik kreeg mijn eigen paard, die ik mocht stallen in onze staling, een stuk verder in een afgelegen gebied. Velen noemden mij een verwend kind, en geloof me, ik ben zeker verwend, door mijn lekkere paard.
De eerste keer dat ik op mijn nieuwe paard reed merkte ik dat het een heerlijk gevoel gaf tussen mijn benen. Dit paard was veel sterker en krachtiger dan mijn vorige paard. En enkele weken besloot ik dan ook om wat langer bij het beest te blijven. Ik heb me zelf uitgekleed, ben vlak bij het paard gaan zitten en begon mezelf te verwennen. Ik keek af en toe naar Bliksem, het grote sterke paard. Tot ik plots merkte dat er een ongelovelijk grote pik onder dat beest hing. Ik stopte gelijk met het vingeren van mij zelf en besloot een manier te vinden die gigantische paarden lul in mijn natte kutje te krijgen. Het maakte niet uit hoe, maar de lul van bliksem zou mij volledig vullen.
Niet veel later had ik wat houten blokken gevonden. Niemand weet waar ze precies voor zijn, maar ik gebruik ze om sex te kunnen hebben met mijn paard. Voorzichtig schoof ik de blokken onder het beest, ikzelf ging er op liggen en ik zag dat er nog maar enkele centimeters tussen de paarden pik en mijn spleet zat. Ik probeerde dichter bij te komen en met mijn hand probeerde ik de pik van bliksem dichter tegen mijn kutje te krijgen. Uiteindelijk voelde ik de harde eikel tegen mijn lippen. En op het moment dat het beest met een simpele beweging zijn eikel naar binnen stootte kwam ik gillend klaar. Ik schreeuwde het uit van genot, maar het was nog niet klaar. Sterker nog, we waren pas net begonnen.
Het duurde niet lang en mijn paard duwde zijn pik dieper en harder in mijn natte kutje, heel even dacht ik dat het nooit op zou houden. Niet dat ik dat erg vond, het was heerlijk, maar…
Uiteindelijk kwam het beest met een krachtige stoot klaar in mijn strakke kutje, die dat moment flink was uitgerekt. Hij haalde zijn lul uit mij en een laatste straal spoot over mij heen. Ik ben blij dat ik mijn eigen stalling heb, niemand die mij kan storen.

Na dat ik onder mijn paard vandaan kroop zat ik onder het sperma. Uit mijn kloppende kutje stroomde heel wat zaad langs mijn been. Ik zocht een tuinslang, normaal maak ik daar de stal mee schoon, dit keer mij zelf.

Nadat ik omgekleed en wel klaar stond, liep ik nog even naar mijn lieve paard, ik zei hem gedag en wist dat dit niet de laatste keer zou worden.

Helaas is dit trouwe beest overleden…18-05-2017
Ik heb nou een nieuw paard, Storm. Ook met hem heb ik spannende avonden gehad, misschien vertel ik die nog wel een keer 😉

Groetjes,
Aafje

Loading

8 reacties

 1. Oooh wat lekker wil wel meer lezen

 2. mooi geschreven als dit echt is is het echt heerlijk zeker als het paard ook ervan geniet…

 3. Geil verhaal 😉 !

  Ik genoot er zo hard van!
  Waar woon je? Ik ben een biseksuele kerel die dat paard best wel eens wil pijpen!

 4. Dit is zoo een geil verhaal plz schrijf en nog een paar

 5. Hé leuk verhaal 🙂 Ken jij een plaats in België waar ik een hengst kan pijpen?

 6. Hi 😉

  Geil verhaal.Is er in België een adres waar ik een hengst kan pijpen?

 7. Hallo zeg! Wat een heerlijke beleving! Ik droom er al jaren van om zo lekker genomen en volgespoten te worden!
  Ik zou wel een vrouw willen zijn met zoveel geluk. In ieder geval kleding. Mag ik eens met jou Aafje, of iemand anders hier mee en door zo´n heerlijke grote paardenlul geneukt en volgespoten worden? Ik geef mij volledig over en ben ontzettend dankbaar.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *