1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (16 stemmen, gem. 4,94 van 5)

In deel 2 kwam mijn 68-jarige poetsvrouw Sien aan het woord. Na een gesmaakte deepthroat kwamen we tot een financieel akkoord: zij zou mijn slavin worden tegen een vergoeding die ver beneden de marktprijs ligt, maar gelukkig heeft ze daar geen besef van.

De volgende poetsdag: vooraleer Sien aan het werk gaat, laat ik haar alle kleren uitdoen op bh en slip na. Ik keur haar rimpelige huid, zowel op armen en benen als op haar buik die in een mooie plooi over haar slip hangt. Ze heeft het hoofdhaar kort laten knippen en ik vraag haar of ze ook haar schaamhaar heeft geschoren. Ze zegt van niet en ik geef haar daar een compliment voor. Ik hou van een volle bos en ik ben echt wel nieuwsgierig naar een dikke oude muis die volledig bedekt is met lange grijze haren. Ondanks mijn nieuwsgierigheid weet ik me te bedwingen en kijk toe hoe ze het bad, de waskommen en de douche proper maakt terwijl ik mijn lul in mijn broek voel groeien. De oudste vrouw waar ik ooit heb mee gesekst was de helft van de leeftijd van Sien: vierendertig dus en dat is ondertussen bijna een jaar geleden. Zelf ben ik nu veertig en door de gevolgen van een verkeersongeval heb ik een lelijk litteken in mijn gezicht, waardoor mijn kansen op de seksmarkt tot nul herleid zijn. Terwijl Sien zich bukt over de badrand en aan weerszijden van het kruis van haar slip bosjes lang haar naar buiten zie hangen, bedenk ik hoe dankbaar ik mag zijn eindelijk een slavin te kunnen opleiden. Sien is er klaar voor en het zal me veel minder kosten dan af en toe een SM-hoer te huren in een bordeel. Geld is trouwens geen enkel probleem voor mij: mijn ouders waren gewiekste zakenlui en hebben mij een fortuin nagelaten.

Wanneer de badkamer netjes op orde is zeg ik Sien dat het tijd is om de slaapkamer onder handen te nemen. Daar wil ze met de stofzuiger aan de slag, maar voor ze het weet heb ik haar al op het bed geworpen en bind ik vliegensvlug haar polsen vast aan de spijlen. Ik zit op haar borst, ze kan niet bewegen en mocht ze daar zin in hebben, zou ik haar wel laten voelen dat iedere tegenstand nutteloos is. Maar ze laat het gebeuren, ze ligt passief tot de koorden in een deugdelijke knoop zitten en ik van haar af ga. Nu spreid ik haar benen en bind haar aan de enkels vast aan de poten van het bed. Vier camera’s registreren alles en ik neem ook van elke scene enkele foto’s met mijn Nikon. De belichting is uitstekend: ik zie elk rimpeltje in en tussen de diepe vetrollen op haar buik die nu plat is: het vet hangt links en rechts van haar op het matras waardoor de buik zelf een weekheid vertoont die me enorm opwindt. Daar mijn zaad op kunnen plengen! Maar ik beheers me alsnog. Ik wil die tieten uit haar bh zien schuiven, elk een kant op want dat kan niet anders als ze, zoals Sien zei, dertig centimeter lang zijn. Hoe zouden haar tepels eruit zien? Ik knip eerst de banden van haar bh aan de zijkant door en vervolgens het strookje tussen de borsten. De cups vallen weerloos van haar tieten en die zakken onmiddellijk opzij. Wat een heerlijke memmen zijn dit. Sien heeft waarschijnlijk niet gelogen, al zal ik de lengte van haar tieten nog moeten nameten. Maar dat is werk voor later. Nu knip ik het kruis van haar slip door en vervolgens gaat de schaar naar boven, tot over het elastiek. Ze draagt nog een eenvoudige witte katoenen slip, model oma, maar dat zal voor het laatst zijn. Ik vraag haar of ze met het geld dat ik haar gaf nog geen nieuwe slipjes heeft gekocht. Ze antwoordt dat ze dat wel wil doen maar dat ze liever wil dat ik met haar mee ga om een juiste keuze te maken. Ik stem maar al te graag toe. Ik wil haar zowel lingerie voor jonge meisjes als kanten slipjes voor wulpse dames als hoerige onderkleding kopen zodat mijn fantasie van dat ogenblik bevredigd kan worden.

Haar schaamhaar glinstert van het geil. Onder die vette buik heeft Sien een diepe plooi in de liezen en daaronder begint de welving van een wellustige venusheuvel, eerst nog onbehaard en pas enkele centimeter boven de spleet verrijst een weelderige bos grijs haar dat tussen haar benen wat rossig kleurt, wat niet anders kan dan door het plassen. Het kost me geen moeite de haren te ontwarren en zie hoe de twee flappen van haar grote schaamlippen uit haar spleet te voorschijn komen, maar niet zoals ik vreesde: ze zijn goed doorbloed, een donkere tint van rose. Wanneer ik eraan trek, geven ze gemakkelijk mee en worden het twee prachtige schijven vettig vlees – een lust voor elke SM-meester. Ik trek de schaamlippen open om haar kut te kunnen zien en die is helemaal gezwollen. Haar vagina zelf is verbazingwekkend klein, waarschijnlijk door alleen in missionarishouding gebruikt te zijn en uiteindelijk al dertien jaar niet meer in dienst. Boven de vagina echter zie ik tot mijn vreugde een duidelijk zichtbaar plasgaatje dat mij abnormaal groot toeschijnt. Nog hoger dan een clitoris die alles slaat wat ik ooit zag, zo groot als het topje van mijn pink, blauwachtig glanzend tussen het gezwollen kapje eromheen. Nu gaat mijn aandacht terug naar haar borsten: een donkerbruin gerimpeld tepelhof met tepels die ondertussen hard zijn geworden en naar ik schat wel anderhalve centimeter lang zijn en veel dikker dan ik ooit heb gezien.

Ik trek mijn broek en slip uit, ga over haar heen zitten en trek me af over haar gezicht. Mijn opwinding is zo groot dat ik in geen tijd in drie dikke stralen klaarkom op haar ogen, neus, mond en kin. Ik hijg nog wat na en stap van haar af, neem een douche en ga naar beneden. Na een uur ga ik weer naar boven, maak de koorden los en help haar rechtkomen. Ik complimenteer haar, zowel met haar lichaam als met haar geduld en zeg haar dat ze zich mag aankleden: we gaan dadelijk naar een lingeriezaak waar ik voor haar een assortiment ondergoed zal uitkiezen. ‘Moet ik zo zonder bh en slip gaan?’ vraagt ze bezorgd. ‘Het kan nu eenmaal niet anders, Sien,’ antwoord ik, ‘als slavin zal je nog voor hetere vuren komen te staan, dat kan ik je nu al verzekeren.’ ‘Ik hoopte dat je me zou verkrachten,’ zegt ze. ‘Had je dat dan gewild?’ ‘Ja.’ ‘Dan zou het geen verkrachting zijn,’ zeg ik, ‘verkrachting is wanneer je het absoluut niet wil. Maar wees gerust: ik zal dingen met je doen die je niet wil, maar alles op zijn tijd. Nu gaan we zorgen dat die heerlijke kut en die prachtige hangtieten van jou een mooie verpakking krijgen.’

Wordt vervolgd.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *