1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gem. 4,64 van 5)

Wanneer we thuis aankomen en Sien uit de auto stapt, zie ik dat de passagiersstoel geheel doordrenkt is met haar kutsap.
‘Verdomme, ouwe slet,’ schreeuw ik haar toe, ‘zie wat je gedaan hebt. Zorg ervoor dat het leer straks proper is. Begin al maar met likken, daarna kun je binnen spullen nemen om alles proper te boenen.’
De teef zet zich op haar knieën in het grind van de oprit en begint het zit van de stoel met brede halen van haar tong af te likken. Ik ga achter haar staan, til haar wijde rok omhoog – ze heeft nog steeds geen slip aan – en leg het kussen dat op de achterbank lag op de grond. Dan kniel ik achter haar, comfortabel op het kussen, en bij het zien van haar harige kut krijg ik onmiddellijk een stijve. Terwijl ze onvermoeibaar verder likt, drijf ik mijn harde lul diep in haar doornatte kut. Ik ga heftig te keer en kom al snel tot mijn hoogtepunt. Ik sta recht, gooi het kussen terug in de auto en ga naar binnen.
Even later hoor ik haar rommelen in de wasplaats, op zoek naar doekjes en was om de leren autostoelen op te poetsen. Ik roep haar toe dat ze moet voortmaken, dat ik over een kwartier kom kijken en dat wanneer niet alles proper is, ik haar een geseling op haar tieten zal geven.
Haar werk is voortreffelijk uitgevoerd, niets van de doornatte plek op het leder is nog zichtbaar. Ik knik tevreden. ‘Ga nu maar naar boven, Sien, en trek maar iets aan uit de doos die ik aan de trap heb laten staan. Maakt niet uit wat, je neemt maar waar je je goed in voelt. En vooral: was je niet! Mijn klodders zaad mogen drogen in je kuthaar.’
Mijn god, ze heeft het hoge zwarte corset met de rode veters omgebonden. Haar tieten zijn bloot en hangen over het corset, wit met de bruine tepelhoven en de stijve tepels naar beneden. Ze draagt zwarte nylons met rode jarretelles en een rode slip. Ze staat voor me en ik bewonder haar minutenlang.
Ik neem de zware tepelhangers uit de lade van het nachtkastje, bevestig ze en geef er een snok aan om te zien of ze goed klemmen. Sien onderdrukt een schreeuw van pijn. Ik sla haar in het gezicht en snauw dat ze geen kik hoeft te geven: ‘Je wilde toch zo graag slavin zijn?’
Ik duw haar op het bed en manoeuvreer haar zo dat ze op knieën en ellenbogen steunt. Ik neem plaats achter haar, trek de slip opzij zodat ik haar kont zie en neem haar droog in haar achterste. Ze steunt, kreunt, knarsetandt. Wanneer mijn penis tot aan de wortel in haar darm zit, begin ik eerst traag en daarna steeds sneller te bewegen. Haar kont is nauw, ik voel hoe haar kringspier zich sluit om mijn stijve lul en het in- en uitbewegen bemoeilijkt. En ondanks dat ik haar nauwelijks een uur geleden heb volgespoten, kom ik toch al snel weer klaar.
Ik wacht tot mijn lul slap wordt om hem uit haar gaatje te trekken. Al gauw zie ik een stroompje sperma uit haar kont druipen.
Ik sta op, ga naar de badkamer en neem een douche. Wanneer ik terug in de slaapkamer kom, zit Sien nog steeds in dezelfde houding. Ik neem een zweepje uit de lade en geef enkele goedgerichte slagen op beide billen. Rode striemen tekenen zich af in het weke witte vlees.
‘Dat was het voor vandaag,’ zeg ik haar. ‘Trek je jurk aan, ik breng je wel naar huis.’
In de auto vraag ik haar hoe haar eerste sessie als slavin haar bevallen is. ‘God,’ zegt ze zuchtend, ‘de lul tussen mijn billen, ik had er geen idee van hoe dat zou voelen. Het deed pijn, veel pijn. Het is alsof ik daar opengescheurd ben.’
‘Dat is goed, Sien, zo hoor ik het graag. Je wilde toch verkracht worden? Neem het dan maar zo op. En als je braaf bent zal ik de volgende keer een likje olie gebruiken. Ik heb tenslotte ook graag dat jij af en toe ook eens geniet.’
Ik ga mee met haar naar binnen. In de keuken treffen we een vrouw van ongeveer mijn leeftijd die bezig is met koken voor het avondmaal. ‘Dit is mijn huisgenote,’ zegt Sien. ‘Ze heet Svetlana. Na de dood van mijn man is ze hier ingetrokken omdat ze uit haar appartement was gezet en geen geld had. Nu onderhoudt ze het huis en ze kookt voor mij.’
Ik druk Svetlana de hand en zeg haar onomwonden dat geld voor mij geen probleem is, dat, als ze geld nodig heeft, ze me altijd mag komen opzoeken. Ze kijkt verwonderd, knikt dan en zegt dat ze dat zeker zal doen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *