1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (9 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Ik had op dinsdag middag een afspraak met mijn psycholoog. Het is een aantrekkelijk meisje, ofja vrouw, ze is wat jonger dan ik. En ze komt uit dezelfde stad als ik dus we zitten vaak wat te kletsen daarover.

We zaten tegenover elkaar te praten zoals we altijd deden tot ze ineens in de lach schoot: “Je hebt iets in je haar zitten, wacht ik haal het er even uit”.
Ze kwam naar me toe gelopen en ze was inderdaad wat met mijn haar aan het kroelen. Ik vroeg waarom het zo lang duurde en toen zei ze: “Je hebt zo fijn zacht haar, had ik echt even zin in”.

Ik bekeek haar nog eens goed en ik kreeg ineens de behoefte meer door haar aangeraakt te worden.
Voor ik ’t door had wreef ik met mijn hand tussen haar benen. Toen ik haar aankeek, zag ik dat ze even schrok maar meer ook niet. Ze liep naar haar bureau en zei: “Dit is geen goed idee.” Ik zei: “Klopt”. En ik liep naar haar toe.

Ze trok me naar zich toe en zoende me eerst zacht op mijn mond. Vervolgens werd ’t zoenen wat meer intens. We speelden met elkaars tong en ik beet zacht ik haar lip. Ze kreunde zachtjes.

Ik deed haar broek open en ging met m’n hand in haar slipje. Zacht wreef ik over haar clit en masseerde die zorgvuldig. Ik voelde dat ze nat begon te worden. Ik zei: “Jezus, je bent echt geil he?”. Ze zei niks terug, maar ik zag dat ze ’t lekker vond.

Ik ging vervolgens langzaam naar beneden terwijl ik haar aan bleef kijken en zij mij. Ik likte zachtjes over haar kutje en clit terwijl ik met m’n rechterhand over de binnenkant van haar bovenbeen wreef. Ik begon wat harder te likken en te zuigen, en ze begon steeds harder te kreunen. Zo ging dat door, terwijl zij geiler en geiler werd. Op een gegeven moment voelde ik een trilling, en ze kreunde keihard. Ik voelde het vocht langs haar benen aflopen en likte het zachtjes weg.

Het bleek helaas een eenmalige ervaring te zijn, maar ik weet dat we er allebei nog vaak aan terug denken.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *