1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 4,86 van 5)

Vanwege corona werkte ik van huis uit en omdat ik vaak al vroeg begon en soms niet veel werk had trok ik mijn wielrenners kleren aan en ging zo tussen de 50 en 100 km fietsen, toen ik drie weken geleden op de terugweg naar huis ging en langs mijn schoonouders kwam, gooide ik mijn stuur om en ging er even langs. De poort was open en ik zet mijn wielrenners fiets op de plaats en zag schoonmoeder al door het raam kijken wie er was. Ben je gaan fietsen vroeg zij toen ik binnen kwam en zij al aan de aanrecht stond om een kop thee te zetten. Ja ik was al vroeg klaar met mijn werk en nu kwam ik hier langs en dacht ik kan wel even aan gaan. Dat is goed gedaan, zei ze. En zij draaide zich om en ging met haar kontje tegen de aanrecht staan om te wachten tot het water kookte, ik zag dat haar ogen regelmatig op mijn kruis gericht waren, waar mijn lul en grote ballen een flinke afdruk op maakten. Aangezien de wielrenners broek vrij strak om mijn lijf zit, zijn de contouren van mijn dikke lul en ballen er goed in te zien, omdat ik het warm kreeg toen ik binnen kwam en wat begon te zweten vroeg zij of dat pak zo warm was. Ja het is lekker warm en als je dan binnen komt begin je te zweten zei ik, en ik trok de rits een eind open. Moet je een handdoek hebben vroeg zij? En ze pakte al een handdoek uit de kast. Zij kwam dichterbij en veegde al wat zweet van mijn gezicht en borst en ik zag dat mijn 46 jarige schoonmoeder harde tepels kreeg die bijna door haar strak om haar volle borsten zittend shirt staken. Met het afdrogen van mijn borst, duwde zij de rits wat verder naar beneden, en droogde mijn buik ook nog wat af. En ik voelde haar rillen toen ik mijn hand achter op haar bovenbeen legde en er zachtjes over heen wreef. Ik schoof mijn hand nog wat hoger onder haar rokje, en zij schokte toen ik mijn hand tussen haar benen duwde en over het kruisje van haar slipje wreef. Hier mag je ook wel wat afdrogen zei ik, toen ik voelde dat haar slipje al wat nat was. Zij boog wat voorover en drukte haar lippen op mijn lippen en kneep haar benen even tegen elkaar toen ik mijn vingers achter het bandje van haar slipje duwde en over haar natte schaamlippen wreef. Na vijf seconden spreid zij haar benen weer en ik duwde mijn vinger tussen haar schaamlippen en zij stond te trillen op haar benen toen ik over haar harde klitje ging. Zij zoende mij heftiger en ik voelde dat zij de rits nog verder naar beneden duwde en haar hand in mijn onderbroek schoof en mijn lul die goed knel zat vast pakte. zij trok mijn lul omhoog en die werd binnen een paar seconden goed hard en schoonmoeder zakte door haar benen en ik voelde haar warme lippen om mijn eikel. Ik leg mijn hand op haar hoofd en duwde mijn lul dieper in haar mond en zij pakte met één hand mijn ballen vast en kneedde ze zachtjes. Haar andere hand had zij om mijn 19 cm lange stam liggen en ging er mee over op en neer. Zij pijpte mij heerlijk en ik voelde dat ik dit niet lang volhield en toen mijn lul dikker begon te worden duwde ik hem dieper in haar mond en spoot zes stralen sperma diep in haar keel, zij kokhalsde even en ik trok mijn lul wat terug en schoonmoeder slikte het sperma door. Zij zoog mijn lul nog leeg en kwam overeind staan en zoende mij weer en kreunde dat zij het ook wel ergens anders in had willen voelen, ik trok haar shirt omhoog en drukte mijn lippen op haar harde tepels en schoof mijn vingers weer in haar natte kutje. Ik vingerde haar een poos tot ik voelde dat haar kutje nog natter werd en trok haar rok over haar billen en schoof haar slipje naar beneden en draaide haar om. Zij stond nu voorover tegen de aanrecht en ik pakte mijn nog harde lul vast en schoof hem tussen haar schaamlippen, schoonmoeder kreunde toen hij diep in haar kutje schoof en mijn ballen tegen haar schaamlippen drukte. Ik begon in haar kutje te stoten en ging steeds sneller stoten en mijn ballen sloegen onder tegen haar schaamlippen en schoonmoeder schoof haar hand tussen haar benen door en pakte mijn ballen vast. Zij trok mij aan mijn ballen dieper in haar hete kutje, ik voelde haar kutje een paar keer samen trekken en haar sappen stroomden langs mijn lul uit haar kutje. Na een lange poos voelde ik dat ik weer ging komen en stoot mijn lul nog een paar keer hard en diep in haar kutje en schoonmoeder verkrampte toen zij mijn lul dikker voelde worden. Zij stond te trillen op haar benen toen ik nog vier stralen sperma diep in haar kutje spoot, ik hield mijn lul nog even diep in haar kutje en schoonmoeder pakte de handdoek die zij tegen haar schaamlippen drukte toen mijn lul slapper wordend uit haar kutje schoof. Zij klemde de handdoek tussen haar benen en draaide zich om en zoog de laatste druppel nog uit mijn lul en kwam weer rechtop staan. Wij zoenden nog even voor ik de rits van mijn wielrenners pak weer omhoog trok en wij dronken nog een kop thee voor ik weer naar huis reed. Toen ik er een week later weer heen ging en ik mijn hand onder haar rokje schoof voelde ik al dat zij geen slipje aan had, nu trok zij mijn wielrenners pak helemaal uit en binnen een paar minuten zat mijn harde lul al weer diep in haar kutje en nadat ik haar weer twee keer volgespoten had dronken wij nog wat voor ik weer naar huis ging….

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *