1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (13 stemmen, gem. 3,92 van 5)

Ik ben een jonge spontane meid van 21 jaar en droom sinds mijn 16de al om eens keihard verkracht te worden als een vies sletje. Ik heb lang blond haar, een b-cup en een bolle kont of dat is toch wat mijn lief zegt haha. Sinds 2 jaar woon ik bij mijn schoonouders in huis samen met mijn vriend. Mijn vriend is heel lief en leuk maar is nog een beetje kinderlijk, de sex tussen ons is goed maar toch heb ik liever iemand meer volwassen zoals zijn vader van 52 jaar. Ik val op oudere mannen. Zonder dat iemand het weet plaag ik hem ook altijd door hele korte rokjes aan te trekken en dan tegenover hem te gaan zitten zodat hij net naar mijn witte slipje kan kijken of als hij achter mij loopt mijn rokje omhoog gooien zodat hij heel kort mijn bolle kont kan zien of voorover buigen en stoppen dan loopt hij tegen me aan haha. Hij is niet atletisch of gespierd, maar dat boeit me niet. Ik hou gewoon van oude mannen hihi. Maar het was dus op een warme dag, mijn vriend was werken en mijn schoonmoeder was naar de winkel. Ik had een kort los rokje aan met een wit topje erboven en witte kniekousen eronder. Geen onderbroek of slipje zodat ik wat lucht had beneden. Ik liep naar beneden en mijn schoonvader lag intens voetbal te kijken. Hij schreeuwde tot ik binnenkwam en recht tegenover hem ging zitten. Ik zag zijn ogen van de televisie naar mij gaan en dan naar beneden. Hij werd helemaal rood en keek snel weg. Toen ik zo bleef zitten zag ik zijn ogen terug op mijn gaan naar mijn kale poesje. Ik lachte en stond op. Ik ging naast hem zitten en vroeg “wat vond je ervan?”. Eerst keek hij raar naar mij en vertelt “ik wil mijn zoon niet kwetsen en ben niet ge├»nteresseerd.” Ik dacht “nu is mijn enige kans dus ik ga die nemen.” En ik ging op zijn schoot zitten. Zijn ogen keken naar mijn tieten en ik voelde een bobbel in zijn broek. Hij riep “WAT DOE JE?” Dus ik nam zijn hand en ging naar mijn vagina. Ik voelde de warmte van zijn hand op mijn vagina. Ik voelde zijn bobbel ook groter worden. Hij duwt me van hem af en zegt “wat als iemand ons ziet of hoort?!” En ik zeg “iedereen is weg en je gaat een dame als ik toch niet zo laten liggen?” Ik spreid mijn benen wijd open. Hij kan nu recht in mijn kutje kijken. Opeens gaat hij met zijn mond op mijn vagina en voel ik zijn tong over mijn clitoris gaan. Ik roep “Oooh ja Oooh hhmmm daar ja ja ja! Lik mijn poesje nat!” Ik voel zijn tong naar binnen gaan en op en neer wrijven. Opeens gaat hij staan en loopt naar mijn gezicht terwijl hij zijn broek losmaakt. Hij haalt een grote harde paal uit zijn broek. Er zit nog wat schaamhaar omheen maar dat vind ik niet erg. Hij is 2x zo dik als die van mijn vriend. Hij grijpt mijn haar hard vast en drukt zijn penis tegen mijn lippen. Ik word geil en mijn kutje begint nat te worden. Hij roept “JIJ WIL HET SLETJE UITHANGEN, DAN MOET JE OOK MAAR ZUIGEN EN BEHANDELD WORDEN ALS EEN SLETJE!” Ik voel zijn harde pik in mijn mond. Het schuurt over mijn tong richting mijn keel. Ik voel 2 handen op mijn achterhoofd die me vasthouden als hij hard op en neer stoot. Ik heb nog nooit zo’n dikke lul gezogen. Hij roept “pijpen slet! Dit is wat je wil toch!” Ik wil terug roepen maar ik probeer eerst niet te stikken. Opeens haalt hij zijn penis uit mijn mond, Er lopen draden van mijn speeksel naar zijn penis en er omheen. Terwijl hij me draait zodat mijn natte grotje voor zijn natte pik ligt, roept hij “zo ik zal jou eens mijn kleine slet maken!” En ik zeg “oh probeer je best maar oude man.” Terwijl ik grijns. Hij duwt mijn benen achter mijn hoofd. Dit is de eerste keer in heel mijn leven dat ik zo lig. Mijn tieten zijn opgedrukt door mijn benen en mijn kale natte perzik ligt open en bloot voor hem. Hij wrijft met zijn tip over mijn gleuf. Dan legt hij zijn handen op mijn benen en duwt zijn staaf in mijn kutje. Ik voel hem dieper gaan met elke stoot. Ik hoor zijn ballen kletsen als hij er helemaal inzit. Ik roep “ooh fuck fuck! Fuck zo groot….zo diep…meer meer! Ik ben jou sletje! Mijn poesje was alleen voor jou! Fuck neuk me harder!” Hij lacht en pakt mijn tiet vast met 1 hand. Ik kom klaar en hoor hem ook kreunen van genot. Hij knijpt in mijn tieten en voel opeens zijn hand op mijn keel. Ik weet niet wat er gebeurt maar ik kom steeds meer en sneller klaar. Hij knijpt mijn keel dicht en roept “is mijn sletje aan het klaarkomen zonder dat ik zei dat dat mocht?” Ik wil wel iets zeggen maar er komt niks uit buiten wat kreun geluiden. Ik hoor het geluid van water als ik besef dat mijn poesje helemaal nat is. Opeens zie ik zijn hoofd omhoog kijken en hoor ik “aaaaah ja ja, ik kom klaar in jou!” Ik voelde me vanbinnen warmer worden en wilde zo snel mogelijk van hem af. Ik raakte in paniek maar kon niet bewegen, ik probeerde hem weg te duwen maar ik was te zwak en ik zag zijn dikke penis helemaal in mijn pussy zitten. Hij zegt “fuck jou kut was lekker! Nu zit mijn zaad in jou, dit wou je toch?! Jij bent echt een sletje! Ga je nu maar schoonmaken!” Hij haalde zijn staaf eruit en er drupte dikke sperma uit mijn kut. Hij trok zijn kleren weer aan en ging verder voetbal kijken. Ik liep gauw weg naar de badkamer waar ik alles probeerde schoon te spoelen.

Na 9 maanden heb ik een klein gezond kind op de wereld gebracht en ik heb het uitgemaakt met mijn lief. Ik heb nog 3 keer sex gehad met mijn ex schoonvader. Ik wilde mijn verhaal hier even kwijt. Ik zie nu niemand meer en heb het te druk met mijn kleine. Ik ben nu 3 jaar verder en wil weer sex maar heb het te druk in mijn leven.

Loading

3 reacties

 1. Wat een geile verhaal hmmm. Jammer dat je oudere man wilt, ik had je graag gedaan. Ik hou van kniekousen en panty’s, hoop dat je vaker draagt

  Ben benieuwd naar volgende deel of die komt

  Xx

 2. Wat een geile verhaal hmmm. Jammer dat je met oudere mannen doet, ik had je graag gedaan.

  Ps vaker die kniekousen of panty’s dragen daar hou ik van en word ik geil­čśë

  Xx

 3. Een mooi geil verhaal….wat vond je ex schoonvader ervan dat je zijn kind hebt?

  Waarom niet vaker sex met je ex schoonvader hebben als jij dat zo geil vond?


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *