1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 3,50 van 5)

We hebben elkaars nummer gevraagd en nu appen we met elkaar. Vandaag appen we al de hele middag en je vraagt uiteindelijk of ik langs kom bij je huis. Ik kom naar je huis en jij komt naar buiten om me te begroeten. Buiten leg ik mijn hand direct op je kont en je kijkt me daarna geil aan. Je hand verdwijnt onverwachts richting mijn pik in mijn broek en terwijl je hem vast hebt begint hij te groeien in je hand. We gaan naar binnen en lopen naar je slaapkamer. Je springt op het bed en ik doe de gordijnen dicht. “En nu?”, vroeg je. Doe je shirt maar uit en ga maar liggen zei ik. we beginnen rustig. Ik zie de glinsteringen van geilheid uit je ogen komen. Je bent nat, supernat en supergeil. Ineens merk ik je prachtige borsten op, nu pas. Even voel ik aan je overgevoelige tepels, waardoor je nu al begint te kreunen. Wat moet dit wel niet worden, en vooral, wat kunnen we van elkaar verwachten na al dat geapp.. Je zegt opeens wacht hier.. Je loopt de kamer uit en komt vijf minuten later terug met je jarretels en kousen aan. Je kijkt me geil aan en loopt naar het bed waar ik op lig. je wrijft tussen je benen staand voor het bed en je komt over me heen hangen. Je knijpt in mijn pik die hard in m’n broek staat en je zoent me rustig maar geil.. Je duwt je borsten in m’n gezicht en je tepel komt in mijn mond terecht ik voel hem groeien tussen m’n natte lippen die ik op elkaar houd. Met het puntje van mijn tong speel ik met je tepel door er rondjes omheen te draaien. Je kreunt en je trekt mijn blouse en mijn riem langzaam los. Mijn broek knoop je open en je ziet dat mijn voorvocht mijn boxer een beetje nat heeft gemaakt. Je gaat zitten en bijt voorzichtig met je tanden in m’n pik die je door me boxer heen ziet zitten. Ik kreun en haal mijn hand door je haar heen. Je trekt mijn boxer uit en begint aan mijn ballen te likken en gaat vervolgens omhoog tot aan m’n eikel. Je mond gaat open en je neemt mijn pik in je mond en je pijpt me zoals jij dat kan.. ik trek je omhoog en glijd met mijn pik over het gleufje in je slipje waaronder je kutje zit. Ik maak je gek van geilheid en ik leg je daarna op je rug, kus je in je nek, op je borsten en je tepels tot in je lies. Ik kom bijna uit bij je lipjes, maar trek eerst je slipje met twee handen naar beneden om vervolgens mijn tong tussen je lipjes door te laten glijden van je clitje tot aan je poes. Met het puntje van me tong ga ik een stukje je poes in.. ik glijd langzaam omhoog met mijn tong en sabbel lekker lang op je clitje, waardoor je je benen klemt om mijn hoofd van geilheid. Mijn vinger laat ik langzaam in je natte kut holletje glijden en je beweegt ritmisch op en neer, ik stop, kom omhoog en doe je benen uit elkaar. Ik druk langzaam mijn pik tegen je strakke lipjes aan je kreunt als ik hem langzaam erin druk. Je lipjes voel ik meer en meer sluiten om mijn eikel heen, ik begin harder te stoten en knijp wat in je borst je kijkt me aan en kreunt geil en hard. Je merkt dat ik de leiding heb en daar geniet je duidelijk van. Plots til ik je op leg ik je op tafel met je billen naar me toe. Terwijl ik naar je strakke billen kijken duw ik m’n penis met een stoot volop in je vagina en je schreeuwt het uit van genot. Ik stoot maar door en door en je vocht druipt langs me pik heen op de grond en je kreunt harder en harder. Nu zie ik het: “Je komt klaar”. Hoe geil is dat, ik laat je poes klaarkomen met mijn diepe neukstoten. Ik leg je op bed laat je even bijkomen, ik wrijf samen met jou over je clitje na en zoen je rustig. Soms laat ik een vinger in je glijden. Na een minuut of tien merk ik dat je nog een tweede keer wilt klaarkomen. Ik til je op en ik klem je benen om me heen en je rug druk ik tegen de muur. Mijn pik laat ik in je glijden en ik stoot keihard. Ik voel je nagels in mijn rug, ik stop.. je gaat op je knieën en neemt mijn pik in je mond je zuigt nog dertig seconden op mijn penis alsof je op een ijslolly zuigt, waarna ik mijn warme sneeuw over je heen spuit. Je borsten bedolven onder het zaad!

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *