1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (Stem op dit sexverhaal)

Hoi Ik ben Denise, ben 19 en heb mijn stage in het ziekenhuis afgerond afgelopen maand…..je raadt het al ik studeer verpleegkunde. Mijn zus en nichtje hebben er ook stage gelopen en hadden beiden er hun seksuele ervaringen opgedaan, iets wat ik totaal niet geloofde maar wel gebeurd was….en waar ikzelf nog wel achter kwam!

Ik heb lang blond haar, bruine ogen, vrij tenger en 1,78 lang, als ik hakken draag 🙂 heb kleine borsten, a-cupje maar ben er trots mee……sport veel en ga graag uit, val op wat rijpere mannen, wil niet meteen zeggen een vaderfiguur maar toch… Ervaring op seksgebied….mja, ik ben ooit ontmaagd door een jongen die een stage deed en bij ons logeerde, kwam uit Canada….ik was 14 en wist op dat gebied nog niks, hij was 21, …..totdat wij een keer alleen waren en wij begonnen te vrijen, van vingeren en aftrekken kwam meer en gelukkig gebruikte hij een condoom, echt lekker ging het niet, voor hem was het ook uitproberen ……nu heb ik de pil 🙂

Op een avond in het ziekenhuis, in april jl. leerde ik tijden mijn nachtdienst, Frank kennen. een leuke vent, 49 jaar en zag er goed uit maar was getrouwd. Hij lag al een behoorlijke tijd in het ziekenhuis vanwege een knieoperatie. Op een avond….wij gaan altijd in de nacht kijken tijdens onze ronde, was hij wakker en vroeg aan mij of ik hem kon helpen met plassen, hij maakte gebruik van een fles. Ik deed mijn handschoenen aan, pakte de fles en hielp hem zijn piemel er in te doen, hij kreeg een echte stijve, een stevige erectie, ik schrok er een beetje van. Vind je het rot vroeg hij, nee zei ik en droogde voorzichtig zijn eikel af met een papieren doekje. Komt door jou die stijve, zei hij, en ik merkte dat ik een kleur kreeg en ik kreeg het er zelfs warm van. Toen ik wegging en het licht doofde, moest ikzelf naar het toilet en toen ik over mijn kutje wreef voelde ik dat ik behoorlijk nat was geworden. Ik vingerde mijzelf tot een hoogtepunt….ooh wat was ik geil, ik fantaseerde over hem en mij….

Tijdens mijn ochtenddienst, 3 dagen later, vroeg hij speciaal om mij en vroeg hij mij of ik hem wilde helpen met wassen. Ik zeepte hem lekker in, hij rook lekker en zijn lichaam, daar was niks mis mee. na zijn rug, zijn buik en billen gewassen te hebben draaide hij zich om en vroeg hij mij of ik mijn handschoen wilde uitdoen en hem verder wassen, ik weet dit mag niet maar liet mij verleiden, was zelf ook opgewonden. Ik masseerde zijn lul helemaal stijf en spoelde de zeep weg, de deur was gelukkig op slot en vroeg hem mij te vingeren……hij ging zitten op de douchestoel, ik stond voor hem, deed mijn schort omhoog en begon mij te beffen, ik voelde zijn tong diep in me en tijdens het likken vingerde hij mij met twee vingers. Pijp me lieverd…ik ging door mijn knieën en nam zijn lul diep in mijn mond….ik proefde zijn voorvocht…..ga je in mijn mond komen vroeg ik….mag ik in je…..ik was al half naakt en liet mij over zijn stijve lul glijden, hij pakte mijn harde tepels stevig vast….oooh ja Frank ik wil je warme zaad in me, spuit maar…..zijn adem werd zwaarder, spuit maar vroeg ik, en opeens kwam hij klaar in mij….ik kwam ook heel heftig klaar, zat nog hevig na te trillen op zijn lul.
Hij vroeg heel lief of het pijn had gedaan, nee natuurlijk niet want ik was geen maagd meer….. Nu kan ik mijn zus en nichtje wel begrijpen want zij hadden ook een dergelijke ervaring. Hij is inmiddels uit het ziekenhuis en mijn stage zit er op….als ik ’s avonds in bed lig vinger ik mij regelmatig en denk ik terug aan april dit jaar en hoop dat hij zich ook nog regelmatig aftrekt en aan mij terugdenkt…..een ding: ik zou het zo weer doen….
Denise

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *