1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 4,00 van 5)

Dinsdagmiddag rond 2 uur reed ik de oprit op van ons huis. Normaal gesproken ben ik pas om 6 uur thuis, maar omdat een opdrachtgever heeft gecanceld mocht ik eerder weg. Lekker even wat tijd voor mezelf dacht ik zo, totdat ik twee fietsen voor het huis zag staan. Een van de fietsen was van Floor, mijn stiefdochter, maar de andere zwarte damesfiets herkende ik niet. Ik ging naar binnen en liep naar de bank, waar ik nog wat mails checkte. Terwijl ik door mijn inbox scrollde bedenk ik plots dat Floor helemaal niet weet dat ik eerder thuis ben gekomen. Ik loop naar de trap richting haar kamer om haar gedag te zeggen. Maar vooraan de trap blijf ik staan. Versta ik dat nou goed? Vanuit Floor haar kamer hoor ik gemompel: “Ohh je doet het zo lekker Floor”. Daarna volgt gekreun. Wat is hier aan de hand? Ik blijf stokstijf onderaan de trap staan en spits mijn oren. Maar nee, ik heb het echt goed gehoord, opnieuw hoor ik een meisjesstem kreunen. Onbedoeld vloog het beeld van een naakte Floor door mijn hoofd waardoor ik spontaan een stijve kreeg. Ik drukte mijn hand op mijn kruis, en probeerde me ergens anders op te focussen, maar het gekreun werd steeds luider. Na een aantal minuten besloot ik heel stil naar boven te lopen. En ja hoor, eenmaal boven gekomen was het gekreun nog beter te horen. Floor had zelfs haar kamerdeur openstaan, waardoor ik ze ook zacht hoorde praten. “Oh verwen mijn poesje, ahhh”. Dat moet het meisje zijn waarvan ik de fiets niet herkende. Nog even bleef ik luisteren. Ik schaamde me ervoor dat ik er zo ontzettend geil van werd, maar ik kon me er niet toezetten om weg te lopen. Dus besloot ik in de studeerkamer naast Floor haar kamer te gaan zitten. Ik liet ook die deur op een kier staan, zodat ik de meiden kon verstaan terwijl ze elkaar verwenden. Ik liep de kamer in en ging op bed zitten. Tot mijn schrik en verbazing zag ik plots een lichtroze schim vanuit mijn ooghoek in de deur. Ik keek beter en merkte toen op dat de spiegel die op de overloop staat precies de kamer in kijkt van Floor. Ik keek beter en kon mijn ogen niet geloven. Op het bed van Floor lagen twee naakte meiden. Floor herkende ik meteen. Ze zat op haar knieën met haar kontje naar achter terwijl ze het klitje likte van haar gezelschap. Ik kon haar glimmende poesje zien, er leek zelfs wat kutsap uit te komen. Wat was ze toch eigenlijk ontzettend geil. Ik wreef met mijn hand over mijn kruis en sloot even mijn ogen. Vrijwel meteen deed ik ze weer open nadat ik een luide kreun hoorde. Via de spiegel zag ik het andere meisje schokkende bewegingen maken “ohhh”. Na een aantal seconden kwam ze overeind. Ik herkende haar niet, maar ze was bloedmooi. Ze had een slank lijfje met volle tieten en lang bruin haar. Floor had een goede smaak. Het meisje pakte Floor bij haar schouder en rolde haar op haar rug. “Spreid je benen”, beval ze Floor. Floor deed wat haar gevraagd werd en spreidde haar benen. Via de spiegel werd opnieuw haar kutje zichtbaar. Ik kon vanaf die afstand zien dat ze ontzettend nat was. Hoelang zouden ze al bezig zijn geweest? Het meisje ging tussen Floor haar benen inzitten en begon met haar kutje tegen die van Floor aan te schuren. Meteen begonnen ze beide luid te kreunen. Hard bewogen ze tegen elkaar. Ik zag het kontje van het onbekende meisje op en neer gaan terwijl ze op en neer ging tegen het klitje van Floor. Wat ontzettend geil werd ik hier van. Als ik heel stil was kon ik zelfs het sap uit hun kutjes horen. “Ooh Roos je maakt me zo geil, ik wil dat je zo heel hard in me naar binnen dringt”. Roos heette het meisje dus. Ze boog zich naar voren “je wilt dat ik bij je naar binnen dring?” herhaalde ze grijnzend. Floor knikte. Plots sloeg Roos Floor op haar tieten waardoor er een verschrikte kreun uit Floor haar mond ontsnapte. Meteen zei ze “dring alsjeblieft heel hard in mijn kutje naar binnen Roos, alsjeblieft”. Roos lachte en antwoordde “ik heb dan misschien wel geen lul, maar ik weet wel iets anders”. Plots stond ze op en draaide zich naar de deur. Ik dook nog net op tijd weg zodat ze me niet in de reflectie van de spiegel heeft kunnen zien. Voorzichtig kom ik weer overeind, ik zie Floor nog net richting de trap naar beneden lopen. Haar billen deinsen op en neer.
Na een paar minuten komt ze weer naar boven lopen. Ik zie dat ze iets langs in haar hand heeft, maar omdat ik me te erg focus op haar lekkere tieten kan ik het net niet goed zien. Floor ligt nog steeds met haar benen wijd maar brengt ze plots naar elkaar toe wanneer Roos de kamer inloopt. Floors ogen worden groot en mijne ook nadat ik zie wat Roos in haar hand heeft. Een intens grote komkommer van ik schat zo’n 45 centimeter komt tevoorschijn. Ik wist niet eens dat we dat in huis handen. Floor vraagt verschrikt “ga je daarmee naar binnen?” waarop Roos direct antwoord “jij wou dat ik naar binnen zou dringen in je natte kutje, dus dan dring ik ook naar binnen. Dus benen open nu sletje”. Braaf volgt Floor de bevelen op. Ze pakt haar bovenbenen beet met haar handen en brengt ze omhoog. Met de komkommer tikt Roos een aantal keer op het klitje van Floor. Vrijwel direct daarna laat ze de inmense komkommer naar binnen glijden. Even zie ik Floor haar gezicht vertrekken, maar daarna zie ik genot. Ze begint te kreunen. “Ik wist wel dat je dit lekker zou vinden vies sletje dat je bent”. Steeds harder en sneller beweegt Roos de komkommer op en neer in het kutje van Floor. Die begint daardoor steeds harder te kreunen en hijgen. Nat vocht druipt uit haar poesje. Ik zie dat Floor steeds dichterbij haar hoogtepunt komt. “Harder harder harder, neuk me alsjeblieft Roos, laat me klaarkomen”. Roos duwt met haar linkerhand de komkommer nog harder naar binnen, maar brengt haar wijsvinger en middelvinger naar binnen in Floor haar anus. Floor word gek en komt bevend en gillend klaar. “Dat laatste vind je leuk he, hoertje dat je bent, zal ik je eens laten zien hoe dat werkt”. Floor geeft geen antwoord, maar draait zich op haar buik en gaat vervolgens op haar knieën en ellebogen zitten. Haar kontje steekt naar achter. Dat mijn stiefdochter zo geile streken kon uitvoeren had ik nooit verwacht. Roos pakt de komkommer die ondertussen helemaal nat is en brengt hem langzaam naar binnen in Floor haar kontje. Een luide kreun volgt. Ik kan mijn ogen niet geloven. Het ding dringt zo ver naar binnen dat nog maar de helft zichtbaar is. Uit het gaatje van Floor steekt nu een donkergroene komkommer. Het aanzicht doet me bijna ontploffen, dus ik stop met mezelf aftrekken om langer vol te houden. Roos duwt de komkommer nog een aantal keer naar binnen en buiten, maar duwt Floor dan in haar geheel naar de voorkant van het bed. Zelf gaat ze in de zelfde pose zitten als Floor op de achterkant van het bed maar met haar kontje naar die van Floor toe. Ze steekt haar hand naar achter en pakt het overgebleven deel van de komkommer beet. Ik wist al wat ik kon verwachten maar alsnog worden mijn ogen groot. Mijn pik klopt hard en ik begin weer met aftrekken. Roos steekt het andere deel van de komkommer in haar anus. Beide meiden worden nu in hun kont genomen door een komkommer en kreunen luidkeels. Hard gaan ze tekeer. Hun kontjes botsen tegen elkaar waardoor de komkommer niet meer zichtbaar is. De meiden kreunen zo hard. “Ik ga komen” kreunt Floor luidkeels. Dit is ook het moment dat ik het niet meer hou. Ik laat een kreun ontsnappen uit mijn mond en het sperma spuit uit mijn lul. Roos hoort het geluid en kijkt omhoog. Beduusd kijk ik haar aan via de spiegel.

Loading

1 reactie

  1. Oh wouw 🤤 hoe oud zijn Roos en Floor.
    Zou je een vervolg willen schrijven


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *