1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gem. 4,50 van 5)

Ik ben nu twintig jaar. Maar wat ik graag kwijt wil is dat wat ik meemaakte Van kinds af aan gaan mijn ouders met vakantie naar de kust in EGMOND. Ik was toen nog klein dat wij met zijn drie├źn in een hotel zaten. Mijn ouders waren gaan wandelen en zaten een ijsje te eten toen er een vrouwtje naast hun ging zitten. Zo hier op vakantie? Ja dit is ons derde jaar hier. O en dat bevalt wel? Ja hoor, wij komen uit Drenthe en dan is de zee zo heerlijk voor Ons. En jullie huren wat? Nee een hotel. Dat is toch prijzig? Jawel maar wat moet je dan. En dat is jullie enigst kind? Ja, te druk voor meer. En U. Zeg maar THEA en ik ben kinderloos, foutje van de natuur. U bent alleen dus? Nee mijn man zit bij de marine en is veel een paar maanden weg. O sorry hoor. Nee geeft niet ik ben er aan gewend. Wat betalen jullie voor een kamer? Duizend in de week en wij zijn er drie weken. Als jullie het niet erg vinden dat ik het vraagt, maar zouden jullie zin in een huisje hebben voor de helft van de prijs. Nou is dat zo? Ik heb hier een groot huis, loop maar even Mee, dan kunnen jullie het zien. Wij liepen mee en kwamen bij een groot huis met een tuin zo groot in de duinen.. Ik heb hier een tuinhuis met een slaapkamer en een badkamer. Ja maar ons kind dan? Nou als hij niet huilt dan mag hij bij mij binnen. Ik heb vijf kamers boven. Nou het is hier wel mooi. Dat huisje daar woonde een tante in en die is weg. We praten nog wat voor het volgende jaar. Dat is nu zo,n tien a elf jaar later en wij komen er nu heel vaak, ook in de herfst zijn wij er een paar weken. KERST en ik ga er nog weleens logeren, brengt mijn vader naar haar toe. Zo zijn we bijna familie geworden, ik mijn eigen kamer bij haar. En nu zitten wij bijna voor niks Haar man DINAN vindt het prima, ook een heel leuke marine man. Ik was denk ik een jaar of zeven dat ik bij haar in bed sliep. Dat was gezellig voor haar. Maar dat ik twaalf en dertien werd ook. Het was de tijd dat ik veel met een stijve piemel bij haar lag. Als wij dan kroelden en mijn harde piemel tegen haar buik of benen kwam duwde zij mij weg. Maar ik kreeg toch andere neigingen. THEA droeg van dat mooie lingerie daar werd ik denk al geil van. Als ik dan tegen haar aan kroop en mijn stijve tegen haar kruis kwam schoof zij van mij af. Ik had toen nog geen erg in echte sex. Ik mocht ook niet meer op haar buik liggen omdat de vorige keer mijn harde piemel tegen haar kutje kwam. Zij zei er nooit wat van. Ik sprak er ook nooit over, als mijn ouders wat vroegen zei ik altijd dat ik in mijn eigen bedje sliep. Maar het kwam er toch van. Het was in de herfst en wij waren daar een week. Lekker een week vrij van school. Mijn pik was groter geworden en ik had er meer over gezien en gelezen. Zo vond ik ook op een keer van die grote kunst lullen in een schoenendoos in de kast. Wat een joekels en ik bekeek ze goed. Een hele doos vol, zwart, bruin, wit, met zuignap. tjonge wat groot. Het was die week voor gekomen dat ik met mijn pik tegen haar kruis lag. Zij sliep en ik lag heerlijk toen zij begon te bewegen. Zij drukte en schuurde mijn knop langs haar kruis. Doodstil bleef ik liggen, was wel lekker dat schuren het jeukte zelfs. Na een tijdje duwde zij verder mijn pik tussen haar benen en kneep hard haar billen bij elkaar. Zij bleef even zo liggen en ging van mij af. Het was de laatste dag van de week dat wij weer weg gingen. Als afscheid hadden zij een paar borrels gedronken voor naar bed gaan. Ik zag THEA zo’n mooi setje aan hebben, mooi klein slipje en topless. Ik denk na zo’n twee uur dat ik wakker werd. Ik voelde iemand aan mijn pik zitten. Stil bleef ik liggen. THEA had mijn pik beet en wreef er een beetje over Met haar duim over mijn eikel en met haar vingers over mijn ballen. Ik ben in slaap weer gevallen Dat ik wakker werd nog schemerig zag ik haar zo liggen op haar zij. Ik trok mijn pijp opzij en met mijn stijve pik schoof ik naar haar kontje toe. Ik deed net of ik ook nog sliep en met een arm om haar heen drukte ik mijn pik in haar kruis.
Hee hee maar verder zei ze niks. Mijn pik voelde ik iets kloppen wat ik nog nooit had gehad. Dat moet zij ook voelen dacht ik. THEA lag nog dood stil.
Ze slaapt zeker nog. Maar nee langzaam begon zij te bewegen. Zachtjes hoorde ik haar vragen, slaap jij nog? Ik zei niks maar voelde mijn lul kloppen tegen haar kruis. Zachtjes ging zij met haar kontje draaien en ik voelde mijn eikel er weer langs gaan. God man wat jeukte dat. Af en toe deed zij het iets harder en verder ertussen. Slaap jij nog? Weer zei ik niks.
Nu voelde ik iets aan mijn pik. Zij had haar hand van voren tussen haar benen gedaan en zo met haar vingers kon zij mijn eikel pakken. Ik voelde haar lijf erg zweten en met haar hand drukte zij mijn eikel tegen haar kut aan. Met haar billen knijpen en toen merkte ik dat zij haar slipje opzij deed. Mijn lul voelde het warm en nat worden. Hij lag nu in haar gleuf. Slaap je nog? Weer zei ik niks. Zij bewoog haar kont en ik voelde mijn pik erin gaan. Steeds verder ging hij erin. Ze drukte twee keer en haalde hem eruit. We lagen nog even zo en toen was ik ook maar wakker. Hoy schat, goed geslapen? Ja hoor en jij. Geweldig man heerlijk. Nog even en jullie gaan weer weg, jammer. Kom je straks toch weer een weekje? Spreek ik af met je ouders.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *