1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (18 stemmen, gem. 3,78 van 5)

Ik ben een jongen van 20 en heb nu omgang wat sex betreft met rijpere mannen. Ik was 13 toen ik voor het eerst de piemel van mijn twee jaar oudere vriendje zag. Zeg maar piemel kijken in de spoorsloot, met elkaar vergelijken en voorzichtig aanraken. Zo zaten we aan elkaars piemel die stijver werden. Ik moest hem bekennen dat ik me nog nooit had afgetrokken, wel als ik s’avonds naar bed ging trok ik mijn strakke zwembroek aan en wreef dan over mijn lulletje wat een lekker jeukerig gevoel gaf. Ook had ik gemerkt dat mijn plasgaatje dan vochtig werd. Mijn vriendje pakte mijn lulletje en begon op en neer gaande bewegingen te maken en zei dit is aftrekken. Ik vond het heerlijk en werd gek van de jeuk en mijn blik kon ik haast niet afwenden van zijn stijve lul. Het duurde dan ook maar even tot dat ik klaar kwam.Wat was dat een ervaring. Mijn vriendje vroeg of ik het bij hem wou doen, ik kon haast niet wachten om zijn lul vast te pakken. Hij deed zijn hand over mijn hand en zo ging mijn hand en de zijne op en neer. Je moet door gaan, wat er ook gebeurt zei hij en opeens ging ik alleen verder. Zo nu en dan stuurde hij wat bij, maar nog een beetje onhandig deed ik het meeste alleen totdat hij klaar kwam en stralen over zijn buik spoot. Mijn hand zat er ook onder. Van af dat moment waren we vaak in de spoorsloot te vinden. Hij leerde me ook hoe te pijpen en ik vond het heerlijk dat met hem te doen.Wij hadden thuis geen douche en gingen naar het badhuis van de fa Stork. Daar ging ik met mijn vader heen en toen ik uit een douche hokje kwam zag ik mijn vader een eindje verder een douche hokje ingaan waar al iemand in was. Verbaast heb ik toen gewacht tot dat hij er uit kwam. Meestal gingen we naar de wacht/leesruimte waar je ook een kopje koffie kon krijgen. Na een tijdje kwam niet mijn pa, maar een jonge man van midden 20 uit het hokje, mijn vader even later. Naar huis fietsend zeiden we niet veel, maar in de schuur waar we de fietsen stalden, vroeg ik wie was dat, met wie je in de douche stond? Wat moest hij zeggen, hij was verbaast dat ik dat had gezien. Een antwoord van, als het druk is douchen mensen wel vaker samen. Ik zei hem, de volgende keer gaan wij samen. Hij vroeg mij er niet over te praten, dus toen wist ik wat daar gebeurde. Ik kon haast niet wachten tot we weer gingen en toen het zo ver was had ik al een stijve toen we de douche in stapten. Ik was toen 14. Ik vertelde hem dat ik ervaring had met mijn vriendje en op hem viel. Plots ging hij door de knieën en begon me te pijpen, zijn handen om mijn billen en pijpte me klaar, hij kwam omhoog en drukte zijn sperma mond op de mijne en duwde zo mijn zaad in mijn mond. Ik had zijn lul al vast en zo duwde hij me omlaag, als teken dat ik hem mocht pijpen. Ook hij kwam klaar in mijn mond. Dit was het begin van geregeld sex met elkaar hebben, daar waar het maar kon. Hij vertelde me dat hij als jongen vaak sex had gehad met zijn jongere broer mijn oom dus waar hij nog wel eens kwam, die nog in het ouderlijk huis woont. Vrijgezel is en beroeps werkeloos, zich heeft laten afkeuren vanwege zijn rug, maar prima kan bewegen in bed. Daar kwam ik achter toen ik hem opzocht, wetend dat hij ervaring had met mijn broer en hem verleide tot sex met hem. Ik zou hem helpen met de vijver uitgraven die lek was en vroeg hem om een overal, die ik aantrok in de bijkeuken waar hij bij was. En me uit trok op mijn onderbroek na, een knal gele met blauwe band. Zo bleef ik even staan, ik had gezien dat hij naar mijn slip keek. Waarop ik zei, gaaf hé? Niks voor jou, wil je mijn slip passen? Waarop ik hem uit trok en naakt even bleef staan voordat ik de overal aantrok. Ik had hem zien kijken naar mijn lul, wat ik ook uitlokte. Die gaat mij niet passen zei hij nog. Ik zat nu naakt in de overal, wat ook mijn bedoeling was voor plan twee. Na de klus die we samen hadden gedaan wou ik me douchen, hij haalt handdoeken. De douche is ook in de bijkeuken en als hij terug komt sta ik naakt halverwege de douche. Door wat ik wil ben ik opgewonden en heb een half stijve lul, doe geen moeite om me af te wenden. Hij staat daar en kijkt naar mij en ik naar hem. We zeggen niets als ik naar hem toe loop en hij naar mijn half stijve lul kijkt. Ik sla een arm om zijn nek en druk mijn mond op de zijne, ik druk mijn tong naar binnen en hij beantwoord en pakt driftig mijn hoofd vast en zoent me hevig. Ik heb mijn hand in zijn kruis en voel al snel zijn hand om mijn nu stijve pik. Kom mee zegt ie en we verdwijnen in de kamer waar een groot bed staat van opa die al weer een paar jaar dood is. Al snel liggen we op bed. Zijn kleren uit trekkend, hij is stevig opgewonden. Ik probeer zijn lul te pijpen maar hij drukt me op de rug en pijpt mij en komt met zijn hoofd tussen mijn benen en ik voel zijn tong in mijn gaatje. Hij trekt me op zijn dijen en ik voel zijn lul tegen mijn gaatje en ik voel nattigheid van zijn voorvocht, deze man staat op knappen. Onhandig probeert hij in me te komen, ik help hem. En niet al te voorzichtig dringt hij naar binnen. Pijn en genot gaan samen, maar ondanks mijn gekreun van pijn drukt hij door. Ik voel zijn ballen tegen mijn billen, dan zit hij helemaal in me en voel ik hem schokken. Hij komt klaar en bijt me tot bloedens toe in mijn lip. Langzaam wordt hij rustiger en gaat zachtjes op en neer. De pijn is weg en gaat over in genot, met zijn buik wrijft ie over mijn pik die klaar komt. We liggen voor mijn gevoel lang na te hijgen en als hij zich terug trekt voel ik zijn warme zaad uit me lekken. Hij ligt op me onze lullen bij elkaar geplakt van geilheid.Hij bemerkt dat mijn lip bloed. Sorry, je hebt me ook helemaal gek gemaakt, we liggen nog even na te genieten. We douchen ons en ik blijf bij hem eten en slapen. Tegen middennacht voel ik zijn lul weer in me glijden na een heerlijk voorspel en nu met zorg hebben we beiden weer een heerlijk orgasme.. Ik heb nu geregeld sex met beide broers.

Loading

3 reacties

  1. GEIL VERHAAL DAAR LUST IK OOK PAP VAN


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *