1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 4,20 van 5)

Nu ben ik bijna met pensioen maar vroeger toen ik klein was, misschien een jaar of 10 kropen wij, mijn iets oudere broer en ik op zondagmorgen altijd bij mijn ouders in bed, heerlijk warm tegen elkaar aan en kletsten dan over van alles en nog wat, heel gezellig sliepen we dan wat uit, soms vielen we even in slaap en meestal ging mijn moeder er dan als eerste uit om zich te wassen en aan te kleden waar wij nooit iets van zagen, daarna wij en als laatste mijn vader die door de week ook hard moest werken.
Op een zondag, mijn moeder was net het bed uitgegaan en wij lagen nog wat te dummelen, mijn vader sliep normaal naakt en toen ik wat nieuwsgierig met mijn hand tegen mijn vaders lul kwam en begon wat te groeien, streelde ik er wat meer over heen, ik was jong en dacht helemaal niet aan sex maar was gewoon nieuwsgierig. Zijn lul kwam schokkend overeind en ik kriebelde eraan en schoof per ongeluk het vel wat heen en weer en ik hoorde mijn vader kreunen terwijl mijn broer even aan de andere kant sliep. Ik ging wat verder heen en weer en trok eigenlijk mijn vader af zonder dat ik dat wist, ik vond het gewoon fijn. Toen hoorde ik mijn vader kreunen en begon zijn lul echt te spuiten en schokken en spoot zijn zaad op zijn buik. Mijn vader pakte mijn hand en schoof die weg en ging uit bed en waste zich en er werd niet over gesproken. De zondag daarop ging mijn hand er weer heen maar mijn vader pakte mijn hand en duwde die weg. Nooit is dit meer gebeurd en na enige tijd kropen wij niet meer bij hem in bed.
Totdat mijn moeder stierf en een tijd later mijn vader die alleen woonde een been brak en verzorgd moest worden.
Eerst deed zijn kleindochter dit maar toen zij niet kon heb ik gezegd dat ik het wel zou doen en nadat wij een gezellige avond hadden en naar bed wouden zei mijn vader, er is maar 1 bed en ik zei nou dan slapen we toch in 1 bed.
Hij aan de ene en ik aan de andere kant. Een half uur later voelde ik mijn vaders arm om mij heen gaan en dacht ik; “och hij zal mijn moeder wel missen”. Maar heel voorzichtig voel ik zijn hand tegen mijn lul komen en, ik begin geil te worden. Mijn lul begint te groeien en ik voel zijn hand om mijn lul en zijn lul tegen mijn billen hard worden. Ik lig doodstil en merk dat hij mij heel voorzichtig aftrekt, we zeggen niets en ik voel voorzichtig naar achter en pak zijn harde lul en hoor hem zacht kreunen in mijn nek. Wow wat word ik hier geil van en duw de lul van mijn vader tussen mijn billen en dan voel ik zijn eikel tegen mijn anus waar nog nooit iets in gezeten heeft. Ik ga bijna met pensioen en mijn oude geile vader probeert zijn lul in mijn kont te stoppen, hij laat mij los en gaat met zijn hoofd naar onder en likt mijn anus o wat lekker en nat is dat, nu komt hij weer naar boven en duwt zijn eikel in mijn kont en die glijdt naar binnen. Hij pakt mijn lul en neukt gelijk mijn kontje. Heerlijk wat voelt dat lekker en ik merk dat we allebei bloedgeil zijn en hoor mijn vader kreunen en steunen en zeggen o o wat lekkerrrrrr en hij spuit dikke stralen in mijn kont en ik kom klaar als nooit te voren. Mijn vaders hand zit er helemaal onder en het bed ook. Ik draai mij om ga naar beneden en neem zijn lul in mijn mond, die oude pa krijgt weer een stijve en ik pijp hem weer heerlijk klaar.
Nu ga ik elke week het weekend naar hem. Mijn lieve vader.

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *