1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (1 stemmen, gem. 5,00 van 5)

Hoi allemaal ik ben Ruud en ik ben 52 jaar. Vandaag zat ik op internet te surfen en kwam ik terecht op deze site daar zag ik geile vrouwen die online achter de webcam zaten. Oke, ik kwam er wel achter dat je ervoor moet betalen, maar het is het zeker waard! Via alle andere sites krijg ik het niet voor elkaar dat een vrouw webcamsex met me wilt, maar via deze site weet ik in ieder geval zeker dat ik een geile natte meid kan zien. Ik zal in dit verhaal op SexverhalenBoard vertellen over mijn ervaring. Ik kijk rond op de website en zie allemaal lekkere meiden klaarzitten achter de webcam. Ik meld me aan op de site en kijk tussen de online webcam girls. Ik zie een blonde meid. Jonger dan ik, en met haar stevige borsten al ontbloot op het plaatje. Ik zie ook dat ze online is en ik klik haar aan. Het beeld van haar webcam opent zich voor mij. Ze zit al naakt voor de webcam met haar lange blonde haren, haar stevige cup D en een glanzend nat spleetje. Ik chat met haar en vraag of ze met haar kutje wil spelen. Direct gaat ze speels met haar hand over haar lichaam richting haar roze grotje. Met één hand doet ze met twee vingers haar kutje uit elkaar waardoor haar vochtige opening tussen haar zachtroze lipjes zichtbaar wordt. Ook haar opgezwollen klit is duidelijk zichtbaar. Zo wat is zij geil zeg. “Wil je een vinger erin stoppen?”, vraag ik. Ze stopt haar wijsvinger in haar mond om haar vinger nat te maken en brengt haar vinger langzaam naar d’r kut, waarna hij soepeltjes naar binnen glijdt. Zow hé, volgens mij kan ik haar alles vragen. Ik gulp mijn rits open achter mijn computer en begin mezelf af te trekken terwijl haar vinger in en uit haar vagina glijdt. “Heb je ook een dildo?”, vraag ik. Nee, zegt ze sorry. “Heb je dan misschien een banaan die in je kutje kan?” Ja die heb ik wel, zegt ze. Ze loopt even uit beeld en komt terug met een dikke gebogen banaan. Ze begrijpt direct wat ik wil. Ze gaat wijdbeens op haar bed liggen, trekt haar schaamlippen uit elkaar en brengt de onderkant van de banaan richting haar opening. Ze zet er druk op en met moeite rekt de banaan haar strakke grot ver op. Langzaam maar zeker lijkt de banaan kleiner te worden, maar in werkelijkheid glijdt hij haar geile genotsgrot binnen. Ze gooit haar hoofd achterover en ik hoor haar kreunen. De dikke banaan zit nu volledig in haar vagina. Nu haar kutje wat meer is opgerekt, begint ze de banaan met haar hand erin en eruit te bewegen en ze geniet er zichtbaar van. Harder en harder trek ik mijn 18 centimer lange lul. Ik heb ook wat glijmiddel gepakt, zodat ik heerlijk mijn hand om mijn eikel kan klemmen en eroverheen kan glijden voor extra genot. Ik sta al op het punt van ejaculeren, maar ik stel het nog even uit. “Speel eens met je borsten”, zeg ik tegen haar. Oke geile tijger, schrijft ze. Met haar beide handen pakt ze haar borsten vast en speels knijpt ze erin en schud ze ermee. Terwijl ze knijpt in haar tieten zie ik haar genieten doordat ze geil naar me kijkt en haar benen van geilheid beweegt. Haar kutvocht is duidelijk zichtbaar en terwijl ik naar haar spleetje kijk, trek ik nog even harder aan mijn penis. Hmm, ik ga alweer bijna komen. “Ik wil dat jij voor mij klaarkomt door met je clitoris te spelen”, schrijf ik naar haar. Direct gaat ze wijdbeens liggen en pakt met haar lange vingers haar klitje tussen twee vingers. Vluchtig beweegt ze haar vingers heen en weer met daartussen haar klit. “Aaah, jaAh, hHhhmmm”, ze geniet van het spelen met haar clitoris. Om nog sneller te kunnen wrijft ze met haar hand over haar clit op en neer en in cirkeltjes. Steeds sneller en sneller masturbeert ze zichzelf online voor de webcam. Jaaaah!… ik kom klaar, kreunde ze. Ik zie haar sidderen en schokken van genot. Ik trek mezelf nog harder af, en haar geile gekreun brengt mij ook tot een hoogtepunt. De ene straal na de andere straal schiet uit mijn lul, terwijl ik met mijn hand glijd over mijn door het het glijmiddel glad geworden eikel. De eerste straal schiet zo hard dat hij op mijn keel beland, maar al snel volgt de tweede, derde, vierde en vijfde lading met zaad over mijn hele buik. Hmmmmm, zo geil ben ik nog nooit klaargekomen. Aan alle kanten zit ik onder mijn eigen warme zaad en het lekt alle kanten op. Snel keek ik nog even hoe zij aan het nagenieten was en wierp ik nog een laatste blik op haar mooie kut en haar stevige borsten.

Hebben jullie ook al eens webcamsex gehad? Ik ben benieuwd of meer mensen dit doen. Kunnen jullie een reactie plaatsen of ook een verhaal zetten op SexverhalenBoard? Dan kan ik het ook lezen? Want ik hou ook erg van sexverhalen lezen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *