1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (22 stemmen, gem. 2,55 van 5)

Hoi, ik heet Senna en ik ben 15 jaar.

Het was vrijdagavond en een vriendin was jarig. Ze had jongens van 19 jaar oud uitgenodigd en ze waren echt lekker. Een kwam naar me toe en zei: “Hey ik ben 21 jaar en jij?” Ik zei 15 dat is toch veelste jong? Hij zei: “Wat zeg je? Ik hoor je niet, kom naar de douche. We gingen naar de douche en hij zei: “Draai je om.” Ik draai me om en zag dat hij zichzelf aan het uitkleden was. Ik zei: “Wat doe je?” Hij zei: “Trek eerst alles uit behalve je bh en je onderbroek.” Ik zei: “Ok waarom?” Hij zei: “Draai je om”. Ik zei: “Ok, en ik draai me om”. Ik keek naar hem en hij was naakt.
Ik zei: “Kleed je alsjeblieft weer aan”. Ondertussen keek ik aandachtig naar zijn lul. Hij zei: “Lekker he? Deze kan in jouw kutje, wil je dat?” Ik zei: “Je bent veelste oud.” Hij trok mij naar hem toe en ik voelde zijn lul tegen mijn buik aan duwen. En toen werd mijn kutje natter en natter. Ik had het niet door maar hij trok mijn onderbroek uit en mijn bh ook en zijn lul zakte naar mijn kut die ondertussen drijfnat was geworden. Toen zei ik: “Stop!” En ik ging me weer aankleden en hij deed dat ook. Hij zei: “Ik ken je ouders en ze moesten weg en jij blijft bij ons slapen.” Ik ging mee en ik vroeg het aan zijn ouders. Het was waar en ik bleef daar logeren.

Zijn ouders zeiden: “Vind je het erg om bij Giovanni te slapen in bed?” Ik zei: “Nee hoor”. We gingen naar bed Giovanni lag voor me, we lagen met onze gezichten naar elkaar toe. 10 minuten later deed ik alles uit en ging naakt slapen. Hij deed dat ook en we lagen dicht tegen elkaar aan. Hij kuste me in mijn nek. Ik moest lachen en toen kuste hij me op mijn mond. Voor ik het wist zoende ik hem terug. Toen stopte hij met zoenen en ging onder de dekens. Ik vond het niet erg en ik wou omdraaien maar toen likte hij opeens onder de dekens mijn kutje die nog steeds nat was. Daarna likte ik zijn lul en hij stak zijn lul in mijn mond. Daarna gingen we eindelijk slapen.

De volgende dag had hij een vriend uitgenodigd. Hij en zijn ouders gingen weg en ik zat opgesloten met zijn vriend in zijn kamer. Ineens duwde hij zijn lul in mijn vagina terwijl ik sliep en ik werd wakker en ging SCHREEUWEN. Hij had tape op mijn mond geplakt en toen trok ik het ervan af en begon te kreunen. Gelukkig werd ik niet zwanger, want hij gebruikte een condoom. Het was heerlijk mijn kut was drijf en drijf nat. Ik hou van sex! Riep ik keihard.

Klaar. Dit is waargebeurd. Ik ben nu nog steeds 15. Het was 9 dagen terug toen het gebeurde. Mijn ouders weten het inmiddels. Elke keer als ik eraan terugdenk word ik nog steeds geil. Aaahhhh dat was HEERLIJK.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *