1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (12 stemmen, gem. 2,92 van 5)

Naturisten camping 5
Rond de klok van 22.00 uur stonden Fred en Mies voor de tent. Het was een heerlijke zwoele avond dus we zaten lekker naakt voor onze tent. Jos schonk voor iedereen wijn in en pakte wat bakjes met chipjes en nootjes. Goh zei Fred ineens. Prachtig uitzicht heb je zo op de jacuzzi. Jos schoot in de lach. Ja en ik heb gisteren avond erg genoten van jullie in het bad. Ik zat eerste rang met mijn verrekijkertje. Zag gelijk de volle bos haar van Mies tussen d’r benen. Scheer je het nooit vroeg Jos en Mies schudde haar hoofd. Het gaat zo jeuken paar dagen nadien. En een aantal jaar geleden heb ik mijn kutje helemaal kapot gekrabd dus dat was eenmalig. Jammer hè zei Fred ik hou zo van kale dikke kutjes en hij stond op en ging tussen mijn benen zitten. Zijn tong likte een weg naar boven en draaide rondjes op mijn gezwollen klit. Ik ging een beetje onderuit zitten zodat hij er ietwat makkelijker bij kon. Jos zijn pik stond onmiddellijk stijf en hij ging voor Mies staan. Haar kleine handjes kneden zijn ballen en ze nam zijn pik diep in haar mond. Wat pijp je mij lekker Mies, kreunde Jos en hij stootte zijn pik dieper haar keeltje in. Fred zijn tong maakte overuren. Ik had mijn benen over zijn schouders neergelegd en hij befte mijn kut verrukkelijk. Ik sloot mijn ogen en voelde dat mijn orgasme vlakbij was. Zijn vingers zaten diep in mijn natte kut en hij zoog hard op mijn klit. Schokkend kwam ik klaar op zijn mond. Hij stopte echter niet met vingeren en diep verwende hij mijn g-spot. Ik kreeg een oerkracht gevoel vanuit mijn buik en spoot al mijn heldere geil in zijn mond. Kom eens mee zei Fred en we doken de tent in. Hij ging liggen en ik klom boven op hem. Zijn enorme dikke pik verdween diep in mijn zeiknatte kut. Zijn vingers hadden mijn tepels vast en hij draaide en trok eraan. Zo’n geil gevoel is dat. Ik wipte langzaam op en neer en voelde dat Jos achter mij kwam zitten. Zijn pik tegen mijn strakke sterretje aan. Ik was drijfnat van mijn eigen geil. Zijn pik gleed er zo gemakkelijk in en ik werd in mijn kut en kont geneukt. Ik kierde het uit en keek waar Mies was. Ze kroop langs mij heen en ze ging met haar behaarde kut op het gezicht van Fred zitten. Zijn tong verdween in haar kut. Ik trok het haast niet meer en voelde een explosie aankomen. Ze beukte hun pikken diep in mijn kont en kut en ik schreeuwde het uit ik Kom!!! Ik voelde dat Fred ook klaar kwam en hij kreeg een grom in zijn keel en ik voelde de hete klodders diep in mijn kut. Ook Jos gaf nog een ferme stoot en spoot mijn darmen vol. Hij gleed van mij af en ging naast Fred liggen. Toe Mies hoorde ik Fred tegen Mies zeggen, lik ons eens even schoon. Ze nam de pik van Fred in haar mond en zoog hem schoon. Toen kroop ze tussen de benen van Jos en zijn pik werd eerst met een doekje schoongemaakt en vervolgens zoog ze zo heerlijk dat Jos zijn pik weer stijf stond. Kom maar met je harige kut zei Jos kom en ga eens zitten op mijn pik. Als een wilde Amazone bereed ze Jos. Al gauw kreunde ze het uit en toen Fred zijn dikke vingers haar klit beroerde kwam ze klaar. Uitgeput lagen we naast elkaar. Mies streelde mijn tepels en nam ze om de beurt in haar mond. Fred zijn enorme tong speelde met de mijne en Jos keek toe. Mijn pik is weer hard zei hij. Nou zei Fred onmiddellijk en ging op zijn knieën zitten. Toe ontmaagd mijn kontje maar en Jos ging erachter zitten. Zachtjes schoof hij zijn pik in de kont van Fred. Mies nam de pik van Fred in haar mond. Fred kreunde het uit. Och man oh man wat neuk jij mij lekker en Mies zoog harder en het duurde niet lang dat Jos zijn zaad diep in zijn kont spoot en Fred zijn hete klodders in de mond van zijn vrouw. Zeer bevredigend vielen we in slaap.

Loading

1 reactie

  1. Hi, wat een geil verhaal. Ik wil ook echt graag naar een naturisten camping na jouw verhaal. Ik ben er nog nooit geweest, maar het lijkt me zo geil. Elke dag lekker naar die bungelende lullen kijken van de mannen die voorbij lopen. En misschien krijgen sommige ook wel spontaan een stijve. Ik wordt er nat en geil van als ik denk aan zo’n zomervakantie.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *