1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (22 stemmen, gem. 4,27 van 5)

Naturistencamping deel 2

Allereerst dank voor de lieve reacties en de hoge cijfers! De verhalen zijn op waarheid berust.

Na het ongelooflijke geil seksfeestje bij onze buurtjes werden we de volgende morgen erg laat wakker. Ik keek op de klok en het was 11 uur. Ik nestelde in Jos zijn arm en streelde zijn dikke odol. Wat was dat geil en lekker gisteren zei Jos. Wat een Familie en zo bizar. Je ruikt er nog naar en snuifde zijn geur op. De geile sekslucht maakte mij geiler. Jos sloeg zijn arm stevig om mij heen en trok mij op zijn buik. Toe amazone maak maar even een ritje op mijn pik. Zijn pik gleed diep in mijn natte kut en zijn handen grepen mijn tepels. Hij kneep erin en trok eraan. Ik werd geiler en geiler. Hij nam mijn tepel in mijn mond en zoog eraan. Jammer geen melk kreunde hij. Molly heeft melk en dat smaakte overheerlijk zei Jos. Hoe zou dat nu komen? Ik stopte met wippen en keek hem aan. Jack vertelde dat ze vorig jaar zwanger was maar het kindje is stil geboren. Het was misvormt. Waarschijnlijk was een van haar zonen de vader. Maar Jack en de kinderen gingen om de beurt aan de borst en ze geeft nog steeds melk. Na een paar flinke teugen had ik mijn mond vol melk. Jos tilde mij van zijn pik af en draaide mij om. Hup, meissie op je knieën ik zal je even volpompen met mijn heerlijke romige zaad. Zijn dikke pik ramde hij diep in mijn soppende kut  en zijn handen trokken aan mijn tepels. Zijn tempo werd steeds sneller en ineens voelde ik mijn hoogtepunt. Ik trilde en kreunde en mijn kut trok samen rond zijn dikke pik. Jos gaf een oerkreet en ik voelde zijn hete zaad diep in mij. Hij haalde zijn pik eruit en kwam naast mij liggen. Laten we douchen zei hij en straks lekker zwemmen en kijken wat er bij de buurtjes gebeurt. Wat is het heerlijk om je niet aan te hoeven kleden en gewoon alle dagen naakt rond te lopen. Ik liep de voortent uit en keek naar de plek naast ons waar we gisterenavond een geil seksfeestje hadden met de gehele familie. De plek was echter leeg. Met de noorderzon vertrokken. Wat jammer vond Jos maar kom op meissie we hebben vakantie maar nu eerst douchen.
Op de camping waren de doucheruimtes niet afgesloten. 1 grote ruimte voor iedereen. Het is een echte familiecamping met animatie voor jong en oud. We stapten in de douche en naast mij stond een bejaarde man. Guten Morgen zei de man. Ik keek naar zijn verschrompelde pikkie. De man knipoogde naar mij en wees naar mijn been. Sperma das herrlich. Ja zei Jos Mein sperma vior meine heibe sexy frau. De oude man glimlachte breed uit. Sehr gut, sehr gut zei hij. Jos pakte de doucheschuim en sopte mij zorgvuldig in. Ik vind het zo heerlijk als ik gewassen word. De bejaarde man keek toe en zag dat zijn pikkie harder werd. De handen van Jos gleden over mijn borsten en hij pakte de douchekop en hield deze tussen mijn benen. Waschen weg das sperma zei de man en hij trok aan zijn pik die groot en groter werd. Dikke rode eikel begon te glimmen van hem. We hoorde stemmen. Vorsicht vor den kindren zei Jos en de bejaarde man draaide zich om en liep rap de toilet in. Het duurde niet lang dat we een harde kreun hoorden. De bejaarde man kwam de toilet uit en de sperma zat op zijn buik. Hij kwam bij ons staan en waste zich schoon en keek ons geil aan. Vielen dank zei de man. We liepen gezamenlijk de doucheruimte uit en de bejaarde man gaf nog tikje op mijn billen. De vakantie begint al goed en hand in hand liepen we terug naar onze caravan. Het was een warme dag en we besloten na het eten naar het grote meer te gaan. Ligstoelen mee en koelbox met koude drankjes en zonnebrand. Wat voelt dat heerlijk aan de zon op je lijf en mijn gedachte gingen naar gisterenavond. Ik werd meteen weer geil en voelde mijn geil tussen mijn benen lopen. Mijn stijve tepels werden hard en ik keek naar Jos hij zat verdiept in zijn boek. Ik stond op. Ik had verkoeling nodig en liep naar het water. Het was druk met spelende kinderen en er stond een rij bij de duikplank. Ik liep een stukje verder en liep de kleine steiger op. Dook met een sierlijke duik het verkoelende bergmeer in. Het koele water wat langs mijn kut stroomde voelde heerlijk aan. Ik keek naar Jos die zwaaide ineens en las verder in zijn spannende boek. Ik besloot naar de overkant te zwemmen. Daar was nog een steiger en er zwommen daar maar paar mensen. Ik klom daar de steiger op en ging even liggen. Wat heerlijk en wat een rust. Guten Tag hoorde ik ineens naast mij. Ik groette terug en keek met gespleten ogen en daar zat op het randje van de steiger een donkere man. Gespierd met kroeshaar en zijn huid was echt diep zwart. Komm hierher auf meinem privaten jetty equip?. Mijn Duits is niet geweldig dus sorry en ik keek hem vragend aan. Spreek je Nederlands vroeg hij en ik knikte. Ik keek uiteraard naar zijn zwarte dikke pik. wow ik was erg onder de indruk. Kom je hier even uitrusten op mijn privé steiger vroeg hij en kwam naast mij zitten. Mag dat vroeg ik, anders zwem ik wel terug hoor. Jij mag dat wel zei hij en hij keek naar mijn stijve tepels en ik zag dat zijn ogen naar beneden gleden en rustte op mijn kut. Ik heb dit stukje land vorig jaar gekocht en de steiger zelf aangelegd. Ik ga hier een vakantiehuisje bouwen binnenkort en ik keek achterom. Mooie lap grond met een grote stacaravan aan de zijkant. Over 2 weken komen de bouwvakkers en dan gaan we een houten blokhut bouwen. En voegde hij ernaar toe mijn uitzicht is mij alles waard. Alle dagen naakte mensen voor mijn deur. Ik zit in de muziek wereld en hier hoog in de bergen kom ik tot rust. Hij gaf mij een hand en noemde zijn naam. Ik begon te lachen, jeetje is dat wat, mijn kinderen zijn grote fan van jou en ik lig hier naakt op jouw steiger. Sorry, dat ik je niet gelijk herkende maar ja op tv heb je altijd je kleding aan en pet op.
Wil je wat drinken vroeg hij en trok mij omhoog. Zijn pik was in slappe toestand maar dan nog erg groot. Dat klopt hoor zei hij wij negers hebben grote pikken. Alsof hij mijn gedachte kon lezen. Hij pakte mijn hand en we liepen over het veld naar de stacaravan. De stacaravan was schitterend hij schonk een groot glas koude witte wijn in voor mij en hij zelf nam een biertje. We stonden in het keukentje en het was best smal. Hij liep achter mij langs en ik voelde zijn pik tegen mijn billen. Hij sloeg zijn armen om mij heen en fluisterde in mijn oor dat hij erg van mollige vrouwen hield. Zeker met grote borsten en een heerlijke kale kut. In mijn wereldje zijn allemaal jonge meiden die zo mager zijn, geen tieten hebben of ze hebben neppers. Daar hou ik niet van zei hij en hij streelde mijn borsten. Ik voelde tegen mijn rug zijn pik groeien en ik leunde wat naar achteren. Hij kuste mijn nek en schouders en draaide mij om. Zijn mooie dikke lippen zoende de mijne en ik voelde zijn tong in mijn mond. Zijn pik keihard en nat tegen mijn buik aan. Hij pakte mij bij mijn billen op en tilde mij ineens op en ik sloeg mijn benen rond zijn middel. Zijn pik zat tegen mijn kut aan en langzaam liet hij mij zakken totdat zijn pik in mij zat. Ik leunde tegen het aanrecht aan en langzaam neukte hij mij. Zijn zwarte dikke pik vulde mij helemaal op. 24 cm lang kreunde hij en 4 cm dik in je natte kut kreunde hij. Harder fluisterde ik neuk mij harder.
De caravan schudde en hij neukte mij hard en diep. Hij droeg mij naar de slaapkamer en zette mij neer. Op z’n doggy’s schatje kreunde hij en ik ging op mijn knieën voor hem zitten. Ik voelde zijn tong langs mijn anus glijden zo naar mijn klit toe. Hij zoog erop en af en toe gleed zijn tong mijn anus in. Wat heerlijk, ik kierde het uit. Hij zoog lang op mijn klitje en ik voelde dat ik bijna klaar zou komen. Hij stopte en zijn pik verdween in mijn natte kut. Met harde diepe stoten neukte hij mij tot ik het niet meer hield. Ik kom riep ik, ik ook riep hij en met een ferme stoot voelde ik zijn zaad diep in mijn kut stromen. Even bijkomen hoor en we hijgden na. Wat ben je heerlijk Angela en we tongden wild. Ik moet gaan zei ik. Mijn man wordt anders ongerust. Hij liep mee naar de steiger en ik dook het water in. Ik zwom terug en zag dat Jos verdiept zat ik zijn boek. Ik plofte naast hem en sloot mijn ogen. Wat een heerlijke vakantie en het is nog maar net begonnen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *