1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 4,20 van 5)

Naturistencamping 4
Onze eerste vakantie naar een naturistencamping was in Frankrijk. In het prachtige gebied de Provence. Velden vol met geurende lavendel en bergen met druivenranken. We hadden een kleine boerderij camping uitgezocht halverwege een berg. Een terrascamping met een klein zwembadje met ligstoelen er omheen en in de hoek een grote jacuzzi. Als je erin zat had je fraai uitzicht op het dal. Onze tent hadden we zo gezet dat we uitzicht hadden op het bubbelbad en daarmee ook op het weidse uitzicht van het dal. Op deze camping werden geen kinderen toegelaten. Rust en stilte dus. De meeste gasten waren 50 plussers. Ook wij behoren daar toe. We hadden ons avondeten net op en dronken daarbij een fles overheerlijke wijn uit de streek. Ik kan niet zo goed tegen alcohol en werd al gauw wat tipsi. Rode blosjes op je wangen schatje zei Jos. We genoten van het uitzicht en het begon al schemerig te worden. De stilte op de camping was heerlijk. We hoorde stemmen beneden bij de jacuzzi. Een stel stapte erin. Zij een klein dik vrouwtje en hij een boom van een kerel van ruim 2 meter en gespierd. Heerlijk is het toch zei ik de mensen beetje begluren. Lekker kontje heeft ze en wat een memmen zei Jos. Maar schat die van jou zijn het lekkerst en hij stond op pakte mijn tieten vast en zoog hard op mijn tepels. Hij gaf mij een natte klapzoen en schonk mijn glas weer vol. Drinken schatje daar wordt je lekker geil van. Ik tuurde naar beneden. Er brandde een lichtje in het bubbelbad en zag dat die beer een stijve pik had. Ik stond op en liep de tent in. Waar had ik mijn verrekijkertje nou gelaten. In de kofferbak zei Jos. Even gluren hoor en door mijn kijkertje zag ik dat hij haar vingerde. En zij had zijn pik in haar handen. Wat een geil stel zeg. Ze zoende elkaar en hij trok haar op schoot. Laat mij ook eens kijken zei Jos en hij trok de verrekijker uit mijn handen. Ik ga even naar de wc Jos tot zo en ik liep naar beneden richting toiletgebouw. Ik plaste en trok de stoute schoenen aan. Ik liep richting de jacuzzi. De vrouw zat naast hem en groette naar mij. Is er nog plaats voor mij vroeg ik. Ja hoor antwoordde de man. Hij stond op en gaf mij een hand zodat ik in het bad kon klimmen. Wat een enorme pik. Het stel ging uit elkaar zitten en ik nam plaats tussen hun in. Wat heerlijk, het warme water en de bubbels. Ik ben Angela en gaf haar een hand. Mies is mijn naam en mijn man heet Fred. Ik bekeek Mies eens goed. Dikke tieten met grote tepels en zo te zien een kut met een bos zwart haar. Fred spreidde zijn armen uit en ik voelde zijn hand tegen mijn nek aan. Zijn voeten raakte de mijne en ik sloot mijn ogen. Wat heerlijk ontspannen is dit zei ik. Zijn hand streelde mijn nek en hij zei ik voel dat je nog gespannen bent in je nek en zachtjes begon hij mij te kneden. Ik keek richting ons tentje en zag dat Jos ons bekeek met de verrekijker. Ik knipoogde naar hem en hij stak zijn hand op. Ik kreunde zachtjes en Mies vroeg of het lekker was wat Fred deed. Mm mm kreunde ik weer. Word er zo geil van. Ook van dit vroeg Mies en ze kneep zachtjes in mijn tepel. Oja dat is helemaal fijn en ze kwam dicht naast mij zitten. Ik werd alsmaar geiler. Vooral ook dat ik wist dat Jos ons bekeek. Fred zijn andere hand lag op mijn been en ging richting mijn kut. Ik spreidde mijn benen wat zodat hij er makkelijker bij kon. Mm mm klonk het in mijn oor. Kaal kutje en zijn vingers gleden over mijn klitje heen. Intussen likte Mies mijn tepels en zoog er ook aan. Ik word daar zo geil van en keek naar Fred zijn mond. Hij lachte en gaf mij een kus. Zijn tong, machtig wat een lap ging diep in mijn mond. En zijn dikke middelvinger ging diep in mijn kut. We tongden heftig en ik voelde dat Mies gestopt was met zuigen op mij tepels. Ik draaide mijn hoofd en tongde met haar. Fred zijn hand beukte diep in mijn kut en ik voelde de dikke tieten van Mies tegen de mijne. Ik streelde de harde tepels en nam ze om de beurt in mijn mond. Af en toe keek ik richting Jos en zag dat hij trek bewegingen maakte. Hij geilt er ook zo op. Mies stond op en ging op het randje zitten. Haar benen wijd zodat haar schaamlippen zichtbaar werden. Zwarte natte krulletjes. Mijn hand spreidde haar schaamlippen uit elkaar en mijn tong gleed tussen haar lippen. Op haar klit zoog ik zachtjes en draaide er rondjes op. Ze kreunde van genot. Ik voelde dat Fred zijn hand uit mijn kut had gehaald en trok mij omhoog en kwam achter mij staan. Zijn enorme pik duwde tegen mijn kut aan. Zachtjes cm voor cm schoof hij hem erin. Ik was helemaal gevuld. Mijn tong verdween diep in de kut van Mies en Fred neukte mij traag in mijn kut. Het neukritme werd steeds een stukje sneller. Mijn vinger op de klit van Mies en met mijn tong neukte ik haar. Ik voelde de grote ballen van Fred tegen mijn kont aan ketsen en hij hijgde zwaar. Sneller riep ik. Hij pompte harder en harder. En sneller en sneller. Het water gutste uit het bad en Mies gilde het uit Ik kommmmm. Ik Beet op haar klit en haar geil stroomde er uit. Fred leek wel een machine en beukte hard door. Mies zakte het water in en zoog op mijn harde tepels. Nu kom ik ook kreunde ik en Fred neukte mij nog sneller. Het kwam uit mijn tenen. Met een grom en kreun trok mijn kut strak rond de pik van Fred. Ojee riep hij ik kom ook en harde stralen heet zaad werden in mijn kut gespoten. Ik draaide mij om en keek richting Jos. Hij stak zijn duim op en zag dat hij een handdoek voor zijn pik had. Die heeft zichzelf afgetrokken. Heerlijk was het zei Mies. En we tongden met ons drietjes. Komen jullie morgenavond bij ons een drankje drinken vroeg ik. Dan kunnen jullie kennis maken met mijn man Jos. Doen we, zei Mies. Dan hebben we een date zei Fred. Afgesproken! We stapten uit het bubbelbad en ik liep naar boven. Wat ben je toch een geil wijffie zei Jos. Ik heb alles goed kunnen zien dankzij je verrekijkertje. Morgen mag je mee doen Jos. Ik heb ze voor morgenavond uitgenodigd. Hij schonk mijn glas weer vol en proostte op de vakantie.
De volgende ochtend werden we al vroeg wakker. De vogeltjes zongen en de zon brandde al warm op onze tent. Jos die wakker werd met enorme dikke pik lag bovenop zijn slaapzak. Kom eens met je kut hier en verwen deze pik eens. Ik kroop op hem en ging op mijn hurken zitten. Zijn pik gleed zonder pardon in mijn kut. Je bent altijd nat en hij grinnikte hij trok aan mijn tepels waar ik nog geiler van werd. Ik neukte hem langzaam aan. Lekker hoor maar nu sneller zei Jos ik wil klaar komen. Ik wipte op en neer mijn tieten gingen alle kanten op. Zo geil zicht is dit kreunde Jos en mijn hand gleed tussen zijn benen en ik stak ineens mijn vinger in zijn anus. Mm mm mm ik vingerde zijn kont en hij neukte mee. Een diepe grom uit zijn keel is het teken dat hij klaar komt. Ik haal mijn vinger uit zijn kont en stap van zijn pik af en nam zijn pik in mijn mond. Hij beukte zijn pik diep in mijn mond en het heerlijke zaad spoot in mijn mond. Ik ben er dol op en slikte alles in. Zo zei Jos dat heb je weer zalig gedaan. Ik ga koffie zetten en gaf mij nog pets op mijn billen en stond op. Zeg schatje zei ik, die Mies heeft een kut met heel veel schaamhaar. En Fred vond mijn kale kutje zo lekker. Zou je haar eens kunnen voorstellen dat jij haar kut vanavond eens kortwiekt? Goed plan lieffie zal ik doen. Maar kom eens uit je bed je koffie staat klaar.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *