1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (25 stemmen, gem. 3,92 van 5)

Heb jij al een stijve lul gezien, vroeg ik aan mijn nichtje. Ik was 15, mijn nicht 14 en wij waren samen aan het wandelen in het bos. Verschrikt keek ze mij aan en schudde het hoofd. Wil je wel eens zien, vroeg ik haar. Hierop knikte ze. Wat ik nu ga doen mag je aan niemand vertellen. Anders worden mama en papa zeer boos en dat willen we niet. Ze schudde haar hoofd.
Kom, zei ik en ik nam haar hand. In het bos had ik een geheime plaats, een open plek waar nu in de zomer het zonnetje mooi scheen. We kwamen aan de plek. Zet je in het gras, maak het je gemakkelijk.
Mijn nichtje vleide zich in het gras en bekeek mij met grote ogen.
Ik stond voor haar en in een vlotte beweging trok ik mijn korte broek naar beneden. Mijn toch al aanzienlijke lid bengelde voor haar. Ik nam mijn lul in mijn hand en begon eraan te rukken. Het idee dat een meisje mij bekeek maakte mij heet en binnen de kortste keren stond mijn piemel keihard. Linda, zo heette mijn nicht, bekeek het hele gebeuren met grote ogen.
Wil je hem aanraken, vroeg ik waarop zij opnieuw knikte. Ik nam haar hand en legde hem rond mijn stijve paal. Ik zou graag hebben dat je mij eens aftrekt en met mijn hand rond haar hand beweeg ik vooruit en achteruit. Linda, dat doet zo goed. Zij bekijkt mij en beweegt nu haar hand vooruit en achteruit. Ik los mijn hand en laat het haar doen. Zij bekijkt mijn lul aandachtig en trekt mij voorzichtig af. Je mag harder hoor en ik trek mijn voorhuid helemaal tot achter.
Doet dat geen pijn, vraagt ze. Nee, dat geeft een goed gevoel. Sneller, sneller. Zij doet wat ik vraag en binnen de kortste keren wordt mijn eikel paars. Nog, nog,…
Ik kan het niet meer houden en spuit een grote straal sperma recht vooruit in het gras. Nu moet ik even bekomen en ik zet mij naast mijn nichtje in het gras. Zij bekijkt mijn lul nog steeds aandachtig en ziet hoe deze slap wordt.
Linda, wat je nu gedaan hebt, dat doet zo goed. Wil je het nog eens doen?
Ze knikt. Ik had wel graag dat ik dan jouw borstjes mag zien. Mag ik?
Linda aarzelt maar terwijl ze mijn lul nog steeds aandachtig bekijkt begint ze de knoopjes van haar bloes los te maken. Ik besluit haar te helpen en even later zit ze voor mij in haar behaatje.
Daar zitten toch al lekkere appelsientjes in. Linda doet het slot van haar beha los en laat deze uitvallen.
Lekker, lekker, zeg ik en ik voel al even aan haar tepeltjes. Als ik erover wrijf worden ze stijf.
Weet je, als ik met je tietjes mag spelen, dan mag jij mij nog eens aftrekken.
Linda antwoordt niet maar heeft mijn lul al in haar hand en is aan het trekken. Ik neem haar harde borsten in mijn handen en wrijf over haar tepels. Deze worden keihard. Ik krijg zin om aan haar tepels te zuigen en neem er eentje in mijn mond. Nu gaat er een zucht over de lippen van mijn nichtje. Zij vindt dit blijkbaar ook lekker en trekt mijn voorhuid met veel overgave voor en achteruit. Het idee van de borsten in mijn handen en een lekkere vrouw die mij aftrekt wordt mij echter teveel en opnieuw schiet er een dikke straal sperma in het gras.
Ik zou graag mijn nichtje ook eens laten klaarkomen maar wanneer ik naar haar broekje tast trekt ze terug. Ik heb mijn maandstonden, zegt ze. Ok, dat is dan voor een andere keer.
In een volgend verhaal zal ik even uit de doeken doen hoe ik Linda voor de eerste keer vinger en wij samen tot een orgasme komen.

Loading

1 reactie

  1. Heerlijk om zo op verkenning te gaan!
    Af afwachting op het vinger vervolg.


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *