1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (11 stemmen, gem. 2,64 van 5)

Maandag.21.00
Het is laat ik ben naar school gegaan mijn moeder komt morgen thuis. Ik ben opweg naar de volgende sessie. Het is fris en ik voel mijn poes tintelen van opwinding. Ik ben alleen in een straatje, hiernaast staat een parkje. Ik moet het doen ik kan niet meer, ik loop het park in en ga zitten op een bankje. Ik heb nog 40 min. de tijd om me te vermaken. Ik kijk rond begin langzaam mijn rokje op te tillen. Ik heb mijn sex pakje al onder mijn gewone kleding gedaan. Ik zwier een been over de leuning en begin. Ik stop eerst mijn vinger in mijn mond en dan ga ik naar het natte vlees van mijn poes ik streel het en dan ga ik met drie vingers hard en kort bonken. “Uuuuhh…” ik doe mijn hand voor mijn mond ik voel de wind tegen mijn poes aan stoten. Het getintel begint weer.

En dan zonder waarschuwing grijpt iemand me hij draagt me naar een klein straatje er is daar geen kat. Hij duwt me op de grond. 1 arm op mijn rug de andere gaat naar mijn poes. Ik laat me doen, want ik weet dat ik het fijn vind. “Aaaaaaaaah” hij haalt zijn grote lul eruit. Hij steekt het in mijn gaatje en het is een pijn als nooit gevoeld. Ik huil barst in tranen uit. Hij beweegt zijn heupen zo snel. Dan is het donker ik voel niks meer.

Maandag.23.00
Ik word wakker hevige pijn ik ga in het licht van de lantaarnpaal staan ik zie in mijn vagina bloed en sperma ik maak me netjes en ga naar huis. Ik ben toch al telaat voor de andere gast. Ik zie wel 68 euro in mijn bh ik lach en ga.

Wordt vervolgd…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *