1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 4,33 van 5)

Ons seksleven had de laatste tijd te lijden onder een sleur. De kinderen waren de deur uit en het was na zoveel jaar huwelijk moeilijker geworden om opgewonden te raken van elkaars blote lijven. Na een zoveelste onbevredigende ervaring besloten wij er iets aan te gaan doen.
Het inbrengen van een derde persoon leek ons een goed idee om uit te proberen. Alleen hoe kreeg je dat voor elkaar? Een parenclub bezoeken trok ons niet en met een contactadvertentie wist je ook niet wie daar op af zou komen. Het idee leek dood te bloeden.
Een paar dagen later zag ik een oud-buurmeisje langs lopen. We kenden haar al sinds haar geboorte. Een paar jaar geleden waren ze verhuisd naar een vrijstaand huis in een andere buurt, maar we hadden nog wel contact met haar ouders. Normaal gesproken besteedde ik weinig aandacht aan haar maar nu viel het me opeens op dat ze inmiddels opgegroeid was tot een aantrekkelijke jonge dame. Als achttienjarige studeerde ze economie op de plaatselijke HBO. Haar ouders werkten allebei, zodat zij , als ze vrij van school was, alleen thuis was.
Ik opperde haar bij mijn vrouw. Die was bang dat onze pogingen om haar te versieren onze relatie met haar ouders zou verstoren. Maar ik wist haar er van te overtuigen dat zij als jonge dame haar eigen beslissingen kon nemen. En het was ons bekend dat zij nog geen relatie had zodat een steuntje op seksueel gebied misschien geen overbodige luxe was.
In die periode werkte ik vaak thuis zodat er volop gelegenheid was om overdag iets met haar te proberen. Er werd besloten dat mijn vrouw toenadering tot haar zou zoeken.
De kans kwam al spoedig toen mijn vrouw haar in een winkel tegen het lijf zou lopen. Ze nodigde haar uit voor een kopje thee en dat kon de volgende dag.
Ik zorgde dat ik buiten de deur was toen Sara langs kwam. De dames moesten eerst voldoende intiem met elkaar worden voordat ik mijn entree kon maken.
Mijn vrouw vertelde later hoe de theevisite verlopen was.
Na de gebruikelijke onderwerpen als ouders, school en buurt was het gesprek op vriendjes gekomen. Ze had geen vriendje en taalde daar ook nog niet naar. Vriendinnen waren veel belangrijker voor haar maar zonder seksuele ondertoon. Ze was al jaren geleden voor het eerst ongesteld geworden en toen had haar moeder haar wel het nodige verteld. Maar echt geïnteresseerd was ze nog niet. Gelukkig had mijn vrouw damesverband in huis want tijdens de theevisite begon ze onverwacht te vloeien. Als vrouwen onder elkaar had mijn vrouw haar geholpen met een schone slip. Deze zou ze de volgende week retourneren. De vuile slip had mijn vrouw direct in de biotex gezet en die zou ze dan weer meenemen.
Ik vroeg mijn vrouw hoe ze het bij het volgende bezoek ging aanpakken. Haar idee was om naar aanleiding van de slipjes ruil haar te verleiden met pikante lingerie en haar zo uit de kleren te krijgen. Als dat lukte dan zou het haar ook wel lukken om haar in bed te krijgen.
Omdat ik dat feest niet wilde missen besteedde ik een groot deel van mijn vrije tijd aan het installeren van een paar gecamoufleerde webcam camera’s in de slaapkamer. Dat ik er tevens een monteerde in de badkamer vertelde ik niet aan mijn vrouw. Aan mijn laptop verbond ik ook opname apparatuur zodat ik alles later, al dan niet met mijn vrouw, nog eens goed kon bekijken.
Voor de afspraak van Sara een week later had ik alles in gereedheid gebracht. De camera’s zouden in werking treden als de slaapkamer of de badkamer betreden werden.
Van het gesprek in de huiskamer had ik geen beelden maar mijn vrouw meldde dat het vrij eenvoudig geweest was om Sara naar de slaapkamer te lokken om haar verzameling lingerie te bewonderen. Videobeelden completeerden nu het verhaal van mijn vrouw. Sara had vol enthousiasme gereageerd op de lingeriesetjes van mijn vrouw en had natuurlijk de verleiding niet kunnen weerstaan om er een te passen. Mijn vrouw had haar naar de badkamer gestuurd zodat ze zich zonder gene kon omkleden. Zelf trok mijn vrouw in die tussentijd een zeer geil setje aan.
Toen ze zo de slaapkamer binnenstapte viel haar mond van verbazing open bij het zien van mijn schaars geklede vrouw. Deze liet niet na haar bewondering voor het lichaam van Sara te uiten. Natuurlijk moest het behaatje wat beter gesteld worden en het broekje gladder getrokken worden. Bezigheden waarbij de onderliggende lichaamsdelen zachtjes gestreeld werden. Dat dit niet ongemerkt aan Sara voorbij ging was te zien aan de blos op haar wangen. Toen mijn vrouw haar vroeg om ook haar bedekking wat te ordenen beperkten Sara’s handen zich ook niet alleen tot deze eenvoudige taak maar werd mijn vrouw zo aangenaam gestreeld dat die daarop ook niet van Sara kon afblijven. Niet veel later liet mijn vrouw zich op bed vallen en trok Sara daarbij mee. Het gestreel ging door en meed daarbij de intiemere delen niet. De behaatjes werden omhoog geschoven en na een tijdje als lastige obstakels verwijderd. Handen verdwenen in broekjes die even later naar beneden geschoven werden en uiteindelijk met de tenen uit bed gegooid werden. Even rolden ze van elkaar en toonden daarmee hun verrukkelijke naaktheid aan de verborgen camera.

Mijn vrouw spreidde de benen van Sara en dook met haar gezicht tussen haar dijen. Om er beter bij te kunnen zette ze haar knieën aan weerskanten van Sara’s lijf en liet haar geslacht boven Sara’s gezicht zakken. Schaamlippen werden opengerukt door prikkende tongen, kittelaars blootgelegd en bewerkt. Het was een lust voor het oog.
Ik greep mijn naast mij staande vrouw, sloeg haar rok omhoog en stroopte haar slip van de billen. Mijn broek gleed naar beneden en bevrijdde mijn gezwollen lid die zonder omhaal verdween in de kletsnatte pruim terwijl wij verder keken naar de opwindende lesbische scene die zich voor onze ogen afspeelde.
Mijn vrouw moest zich stevig vast houden aan de rand van het bureau om de stoten van mijn wapen op te vangen. Onze kreten mengden zich met het stel op het beeldscherm. Na nog een krachtige stoot kwamen we alle vier klaar.
Toen mijn vrouw naar beneden gegaan was om zich te wassen bekeek ik de opname van de badkamer. Hierop was te zien hoe Sara zich uitkleedde en vervolgens het setje aantrok. Duidelijk waren haar volle borsten en haar weelderig begroeide schaambeen te zien. In het frivole setje zag ze er nog appetijtelijker uit. Ze liep de badkamer uit om naar de slaapkamer te gaan. Verder zag ik hoe de dames elkaar hadden schoongespoeld alvorens zich weer te kleden.
We bespraken hoe we haar een volgende keer zouden benaderen om er allebei plezier van te hebben maar het liep compleet anders.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *