1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 3,88 van 5)

Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Er zit een opbouw in en voor de echte orgasme hunter misschien in het begin een beetje saai. Mocht je nog vragen hebben of gewoon geil willen praten, laat dan een reactie achter!

Dit schooljaar kreeg ik voor het eerst een stagiaire. Ja zo eentje die alles nog moet leren en nog nooit voor de klas heeft gestaan. Zucht, het moet maar. Ik vroeg nog om een stagiaire die al een beetje zelfstandig was, maar dat zat er niet in. In de eerste week kwam zij al langs. De kids zijn er nog niet, dus ik was geslachtofferd om 2 hele dagen met een nieuwe stagiaire door te brengen.

Op dinsdag kwam zij zich melden en werd ze naar mijn lokaal gebracht. Ik keek op en zag toen iets wat ik niet verwachtte. Een klein schattig Marokkaans meisje met de looks van een echte tiener 18 jaar pas, hoofddoek, ongeveer 1.60 meter lang, mooie diepbruine ogen en een lieve lach en sexy stem. ‘Hallo meester, ik ben Nora’ zei ze. Meteen begon ik te lachen. Hier hoef je geen meester te zeggen hoor, ik ben hier om je te begeleiden. We praten wat en al snel blijkt dat ze niet zo stoffig was als haar kleren en hoofddoek zouden doen denken.

Nu is het niet zo dat ze een week later al aan mijn lul hing, integendeel, het leek zelfs of ze mij ontweek buiten de lessen om. Er waren veel gesprekken over het lesgeven en de dingen die ze beter kon doen, maar meer dan het zakelijke was er niet.

Ook kwam ze vaak mijn lessen bekijken en nam ze veel van me op. Omdat ik niet wil dat de leerlingen mijn nummer hebben gebruiken we snapchat om te communiceren. Blijkbaar heeft zij toen goed opgelet want na een kleine 3 maanden werd ik toegevoegd. Niks bijzonders want dat gebeurt constant. Maar wat er daarna gebeurde was wel verrassend.

Hey meester, hoe gaat het ? zie ik in mijn scherm. Ik reageer droog terug met ja best, wat kan ik voor je doen ? Niks hoor, ik ga wat voor u doen.
Ik reageer met wat vraagtekens maar een minuutje later krijg ik een filmpje. Ik zie een lachende mond, een vinger die er naar toe gaat, op die vinger begint te zuigen. De camera gaat omlaag. Ik zie een BH met wat het lijkt een cup C borsten. Een hand masseert ze, gaat even in de bh maar de bh gaat niet uit. Dan gaat de camera verder omlaag tot ik een slipje zie. Er is zichtbaar een natte plek in de witte slip te zien. Even streelt de hand het slipje en dan is het filmpje klaar. Ik vraag nog wie dit is maar ik krijg geen antwoord.

Een dag later sta ik voor de klas. Mijn stagiaire is er wel maar vraagt of ze even naar de wc mag. Een dikke 10 minuten later komt ze pas terug maar erg is dat niet. Na de les is ze er nog even om wat dingen te vragen en dan verlaat ze het lokaal. Ik pak mijn telefoon en zie een snap. Weer van hetzelfde account. Ik zie alleen maar NN op mijn scherm staan, en ook dat ik een filmpje heb gekregen. Ik open het filmpje en schrik even. Ik kijk snel even of ik niemand zie maar ik ben gelukkig alleen. Wat ik zie maakt me geil. Ik zie een omhoog getrokken shirt en twee mooie borsten met roze tepels die uit een bh gehaald zijn. Een vinger streelt de tepels die zichtbaar hard worden.

Een tweede filmpje volgt. Opnieuw een mooi slipje, blauw dit keer, passend bij haar BH. Een hand gaat over het slipje heen, en na een paar seconden gaat het slipje opzij. Ik zie een deels behaard kutje, waar een vinger in glijdt. Ik hoor een kreun en kijk op. Dan hoor ik zachtjes, neuk mij meester terwijl de vinger op en neer gaat in het kutje. Hey… die stem , zou het ? Nee toch. Zo’n net meisje met een hoofddoek stuurt dit toch niet. Het filmpje is al klaar en ik doordat ik zo in gedachten was heb ik het einde gemist.

In mijn hoofd blijft het filmpje spoken. Is het echt mijn stagiaire ? Ga ik haar dit vragen, of haar confronteren ? Ze is al naar huis dus ik kan haar nu niks meer vragen, en ook niet meer kijken of haar kleding overeenkomt. Ik probeer het los te laten omdat voor mij het werk nog niet klaar is, maar ik voel toch dat dit filmpje mij geil maakte.
De rest van de lesdag komt er niks meer voorbij. Tot in de avond.

Ik zit op de bank als mijn scherm oplicht. Een snap van NN. Een foto van een bh op een bed. Is hij mooi meester ? staat er onder. Ik stuur terug, ja dat is hij maar wie ben jij. Ik krijg een foto terug zonder antwoord, maar ik zie wel weer de borsten van eerder. Nu mooie bloot, ze ogen stevig en die roze tepel op de ietwat getinte huid maken me meteen hard.
Mooi he ? staat er onder. Ja zeker stuur ik terug. Meteen daarna volgt de volgende foto. De benen uit elkaar. Dezelfde blauwe slip. Meteen erna weer een foto. De slip is uit, het kutje nat, de benen wijd. Fuck zeg stuur ik terug, dit is lekker.

Dan word ik gebeld op snap. Ik neem op en vraag meteen, wie is dit ? Ik hoor echter niks anders dan gehijg. Ik vraag nog een keer wie dit is maar dan gaat het gehijg over in zacht gekreun. Ik ben heel nieuwsgierig naar wie dit is, maar het gekreun met het beeld van de foto’s in mijn hoofd zorgen ervoor dat mijn broek open gaat. Met mijn telefoon in mijn linkerhand en mijn pik in mijn rechterhand luister ik naar dit geile meisje.

Ze praat niet, maar kreunt geweldig. Zachtjes hoor ik het soppende kutje op de achtergrond. Zonder overdreven gekreun hoor ik hoe deze dame zichzelf naar een hoogtepunt werkt. Nog niks geeft mij de zekerheid dat zij dit is, maar ik denk ( en hoop ) stiekem dat zij dit is. Minutenlang gaat dit door, en ik kan mijzelf nog nauwelijks inhouden. Ik voel een orgasme dichter bijkomen, begin ook te kreunen en dit hoort de mysterieuze meid aan de andere kant ook.

Ik hoor dat de mysterieuze ook klaarkomt. Dat was ook niet zo moeilijk omdat ze mij dat luidkeels liet horen door een schreeuwend: IK KOM MEESTER. Heerlijk, want dat het intens was, was wel duidelijk. Zelf moedig ik haar aan en begin ook hard te kreunen. Ik kom klaar, spuit mijn zaad over mijn buik en hand en hoor in mijn oor het geschreeuw over gegaan in gehijg en tot mijn spijt wordt de verbinding verbroken. De mysterieuze NN ( Is dit echt Nora ? )heeft mijn hoofd op hol gebracht, en een ding is zeker. Ik hoop dat deze meid dit nog veel vaker doet. En dat gebeurde…. Zie ik je terug bij deel 2? 😉

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *