1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gem. 4,80 van 5)

Lees deel 1 voor de juiste opbouw 😉 Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Mocht je nog vragen hebben of gewoon geil willen praten, reageer in de reacties !

De volgende dag op mijn werk zag ik Nora weer. Nou ja zien, ze deed een beetje haar best om mij te ontwijken waardoor ik steeds meer het idee kreeg dat zij het ook echt was. Nora moest echter toch een keer met mij praten, omdat zij immers in mijn lokaal wat lessen moest bijwonen en geven. Iets voor het 1e lesuur kom ik haar tegen bij mijn lokaal. Hey Nora! . Hallo Meester! ( Ja ze noemde me echt steeds meester, en heel eerlijk vond ik dat best geil ). Ze doet heel spontaan waardoor ik toch weer twijfel. Is zij dit wel of niet ?

Ik besluit om haar is goed in me op te nemen. Haar kleding verhult helaas veel, maar als ik haar goed bekijk zie ik een redelijke kont. Haar tieten verstopt ze echter achter haar kleding, dus daar kan ik op het moment nog niks van vinden. Ze begint vrolijk te ratelen en ik staar nog even ongegeneerd verder naar deze dame. Ze stopt ineens met praten, heeft blijkbaar door dat ik haar begeer en vervolgens lacht ze even. Dan zegt ze, Yo mees, praat ik tegen een fucking muur of zo. Ik lach, excuseer me en vervolgens zegt ze. Ik ben nog even snel wat te drinken pakken.
Ik lach het weg maar voel me behoorlijk betrapt.

Terwijl Nora beneden is loop ik naar achterin het lokaal. Mijn telefoon trilt en als ik kijk heeft de mysterieuze NN wat gestuurd. Ik open hem en zie weer een geile foto. Op de wc, voorover gebukt met daar bij de tekst. Hier keek je toch naar meester? Mijn hart slaat op hol. Shit.. zij is het echt. YES denk ik even. Daarna schiet er van alles door me heen. Doet ze dit voor een goede beoordeling, vindt zij mij dan echt lekker, heeft ze…. Hey meester !! Shit daar is ze weer. Ik draai me om en kijk haar aan. Ze lacht maar kijk mij niet terug aan. Nee ze kijkt naar de bobbel in mijn broek. Dan gaat de bel. Snel loop ik de inloopkast in zodat mijn stijve even kan zakken. Nora ontvangt de leerlingen en gaat de les draaien. Kan ik even doen alsof ik de kast opruim.

Als de les voorbij is heb ik een tussenuur. Nora laat de kinderen weggaan en gaat zitten. Ik pak ook een stoel en wil de les doorspreken, maar Nora zit op haar telefoon. Net als ik daar wat van wil zeggen krijg ik een snapchat. Een selfie van Nora met haar hoofddoek met daarin de tekst: lekker he meester. Ik besluit terug te sturen: Jij bent dus een geile meid. Vervolgens krijg ik terug: Jij maakt mij geil meester.

Nora staat op, loopt naar de deur, doet die dicht en loopt vervolgens naar de kast. Ze rommelt daar was en dan is het stil. Moet ik mee? Moet ik wachten ? Fuck wat nu. Maar het antwoord laat niet lang op zich wachten. ‘Meester ik heb hulp nodig! ‘Roept ze. Vervolgens hoor ik wat vallen. Ik loop naar de kast en schrik van wat ik zie.
Nora haar hoofddoek is weg. Een prachtige bos krullen is tevoorschijn. Wat een verschijning is dit zeg. Wat een prachtmeid. Maar dat is niet alles. De hoofddoek die normaal alles bedekte, ligt op de grond samen met een boek. Nu zie ik een mooi spaghetti shirtje met inkijk. Damn wat kan ik lekker naar die tieten kijken. Oke, het is niet de borstpartij die Zehlia had, maar deze cup C mag er zeker zijn. Weer staar ik te lang, want Nora vraagt of ik het goed zie.

Ik kijk, kwijl ook bijna en zeg, ja ik zie het goed. De bandjes van haar shirtje gaan omlaag, ze laat haar shirtje iets zakken, en daar zie ik de BH van 2 dagen terug. Wauw… meer kan ik niet uitbrengen. Nora pakt mijn hand en legt die op haar borsten. Gepraat wordt er niet. Alleen maar omlaag gekeken. Zij en ik kijken naar mijn hand op haar bh. Dan begin ik langzaam te kneden. Nora geniet, heeft haar ogen dicht. Mijn hand duwt haar BH opzij en daar zie ik ze, de prachtige roze tepels op die stevige borsten. Handvol, perfect bijna.

Ik duw haar BH omlaag, haar borsten zijn nu ontbloot. Ik masseer ze stevig en Nora kreunt zachtjes. Mijn mond verplaatst zich naar haar borsten en begin zachtjes te zuigen op haar rechterborst. ‘Fuck’ hoor ik zachtjes. Dit vind ze dus lekker… 1 hand heeft ze op mijn hoofd, maar haar andere hand is haar broek in gegaan. Ze kreunt, ja nu weet ik het zeker. Dit is het gekreun van gisteren. Nora vingert zichzelf gewoon terwijl ik haar tieten kus lik en verwen.

Veel te snel komt Nora al klaar. Ze duwt mijn hoofd tegen haar borsten aan waardoor ik er haast in stik. Ze kreunt, schokt licht en komt klaar. Even is het stil. Ik kijk naar haar, ze wordt rood en zegt sorry. Waarom Nora ? Dat ik dit zomaar doe meester. Beschaamd probeert ze zich aan te kleden maar dat accepteer ik niet. Wat denk jij te gaan doen ?

Ik duw haar op een ladekastje. Ze zit daar en ik duw haar hoofd tegen de harde bobbel in mijn broek aan. Jij kan niet klaarkomen en mij hier achter laten toch ? Ze kijkt me aan en zegt dan heel zielig. Maar meester, ik heb geen idee wat ik moet doen. Ik heb nog nooit iets met een jongen gedaan, laat staan met een man.
Ik begin te lachen en zeg, jammer dan Nora, het is tijd dat je het gaat leren. Ik knoop mijn broek los en laat hem op mijn enkels zakken. Mijn boxer is meer een tent nu, en die is ook zo uit. Ze kijkt naar mijn pik. Nee hij is zeker niet groot. Misschien iets dikker als gemiddeld maar daar is dan ook alles mee gezegd. Nora doet haar hand er omheen, en vraagt wat ze nu moet doen. Trekken meisje, maar zachtjes. Onhandig probeert ze me af te trekken.
Nora had duidelijk niet gelogen. Het gestuntel van haar rechterhand om mijn pik gaat mij niet laten spuiten. Mijn rechterhand gaat naar haar borsten, mijn linkerhand streelt haar wang. Nadat ik haar een paar minuten heb laten aanmodderen zeg ik haar dat ze het moet proberen met haar mond. Ze schrikt, dat is weer iets nieuws. Even kijkt ze me aan met een blik die zegt, moet dit ? Maar dan gaat haar mond open en laat mijn pik er in glijden. Nou ja, mijn eikel, want verder gaat ze nog niet.

Langzaam gaat haar mond op en neer over mijn eikel. Ik voel ook dat haar tong haar best doet en dat is best lekker. Ze doet het langzaam maar haar mooie krullenkoppie, haar stevige borsten en lekkere mond zorgen er wel voor dat ik geniet. Ondanks haar onervarenheid voel ik dat ik ga komen. Veel te snel ook echt, maar de spanning van dit alles wordt me te veel. Ik voel het opkomen, probeer Nora te waarschuwen. Ze stopt meteen met pijpen maar daardoor komt mijn volledige lading in haar gezicht en op haar borsten. 5 dikke stralen zaad over mijn 18 jarige stagiaire. Fuck, dit is heerlijk.

Nora zelf is minder blij. Haar make-up is verpest, haar gezicht onder het zaad, haar shirt vies. Tsja, dat is lastig. Uit een van de kasten haal ik wat papier waarmee ze het zaad weghaalt. Als ik me omdraai realiseer ik me dat we zomaar betrapt hadden kunnen worden. Het lokaal was niet op slot en de kast deur stond op een kier. Gelukkig heeft niemand ons betrapt.
Nora heeft gelukkig nog een les de tijd om zich te fatsoeneren, de klas hierna is namelijk verplaatst. Die avond denk ik thuis nog lang na over wat er gebeurde. Ik trek me er bij thuiskomst zelfs meteen op af. Weer spoot ik te snel, maar fuck wat was het geil. Vlak voor het slapen gaan krijg ik een filmpje. Het is Nora, ik zie niet haar gezicht maar herken meteen haar borsten. Ze laat zien hoe 2 vingers haar kutje vullen en hoe ze hard kreunend klaarkomt en mijn naam kreunt. Daarna stuurt ze een berichtje met, bedankt meester. Wilt u mijn 1e worden, ik ben echt nog maagd.

Jullie snappen vast wel dat ik haar 1e werd. Dat lees je in deel 3. Zie ik je daar ?

Loading

1 reactie

  1. Hmmm neuk dat Marokkaanse meid lekker diep en hard in haar gaatjes


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *