1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (5 stemmen, gem. 4,40 van 5)

Lees deel 1 en deel 2 voor de juiste opbouw 😉 Het is al weer een tijd geleden dat ik wat spannends meemaakte, maar nu is het eindelijk weer zover. Dit is een waargebeurd verhaal en zal dus niet aan elkaar hangen van het ene orgasme na het andere. Mocht je nog vragen hebben of gewoon geil willen praten, reageer in de comments!

De volgende dag kwam ik met een grote lach op mijn gezicht aan op mijn werk. Daar realiseerde ik me echter dat Nora er niet zou zijn. Ze is immers een stagiair en die moeten ook gewoon naar de hogeschool om zichzelf te voorzien van de nodige kennis. Ietwat teleurgesteld loop ik om 8 uur in de ochtend vast richting mijn lokaal. Ik zet wat spullen klaar, zet de computer vast aan en kijk op mijn snap. Nora was dus ook al wakker, en hoe. Ik krijg meteen een foto te zien van een naakte Nora, met daarbij gezet, sorry meester. Ik ben alvast een keer klaargekomen.

Ik stuur een berichtje terug met de vraag of het lekker was. Niet zo lekker als gisteren meester. Ik stuur terug dat ik haar graag laat klaarkomen, maar dat er nu toch echt even gewerkt moet worden. Ze stuurt een voiceclip terug en zegt. Geen probleem meester, ik zal mezelf nog wel even vermaken. Fuck wat een stem zeg. Ik leg mijn telefoon weg en begin aan mijn voorbereidingen.

De dag komt wat moeizaam op gang maar als de les eenmaal begonnen is gaat het gelukkig wat sneller. 4 lessen achter elkaar en dan begint de grote pauze. Mijn telefoon komt weer tevoorschijn (die hou ik in mijn la tijdens de les) en ik zie meteen dat Nora mij gemist heeft. Ik open mijn snap en meteen weer een foto. Niet helemaal wat ik hoopte want Nora had zich aangekleed. Oke dan is ze nog steeds mooi, maar ik was nu toch al geil.

Al snel blijkt dat ik te ongeduldig was, want de volgende foto is er weer een waar haar hoofddoek af is gegaan. Daarna krijg ik er weer een, zonder shirt. Zonder broek volgt dan. Dan komen haar prinsesjes zoals ik ze noem tevoorschijn. Geen grote borsten ( normaal hou ik echt van grote borsten ) maar deze C-cup maakt me toch iedere keer weer in een paar seconden hard. Nog een extra foto van haar borsten, en de foto erna is alles uit. Benen tegen elkaar aangedrukt helaas, maar ik moet niet zeuren. Wat een meid is dit zeg.

Helaas heeft ze niks meer gestuurd, en om te voorkomen dat ik de hele dag met een harde lul voor de klas sta, leg ik de telefoon weg en ga wat andere dingen doen die mij afleiden. De rest van de dag niet meer bezig geweest met mijn telefoon, en aan het eind van de werkdag blijkt wel dat Nora op school heeft op zitten letten, want ik heb geen snaps meer gehad helaas.

In de avond zit ik op de bank te gamen ( niet lachen, maar zat helemaal verdiept in super mario ) toen mijn telefoon ging. Een snap, maar geen aandacht. Nog een snap, en nog een. Ow fuck dat is Nora. Ik laat me doodgaan ( in het spel dan he ) en open mijn snap. Het is duidelijk, Nora is geil.

N: Hey meester, ik denk al de hele dag aan u.

M: Nou dat heb ik niet echt gemerkt he.

N: Sorry meester, maar op school kan ik toch niks doen.

M: Vooruit, je hebt gelijk. Al hoorde ik je gister niet klagen.

N: * stuurt foto van haar borsten*

M: Nora gaat wat goed maken zie ik al, mag ik de rest ook zien.

N: Tuurlijk meester.

N: *stuurt een full-body foto zonder haar hoofd *

M:Fuck baby, benen uit elkaar dan. Speel maar voor de meester.

Dan blijft het even stil en ben ik bang dat ik haar afgeschrikt heb. Maar dat is gelukkig niet zo. Ik krijg een filmpje waarop Nora zichzelf verwend. 2 vingers diep in haar. Langzaam neemt ze zichzelf en ze kreunt. Ze kijkt in de camera alsof ze naar mij kijkt, dan gaat de camera weer omlaag langs haar borsten verder naar haar kutje waar haar vingers nu haar klitje verwennen. Ik kan je vertellen, als je zoiets lekker ziet is een minuut snel voor bij.

M: Geniet je Nora ?

N: Ja meester, maar ik vinger al zolang. Ik ben echt toe aan iets anders in mijn kutje.

M: Hoe lang al ?

N: Sinds mijn 14e meester.

M: Wat wil je dan schat ? Wel is iets anders geprobeerd ?

N: Nee…..

Ik probeer Nora zo ver te krijgen dat ze iets anders probeert. Even lijkt het dat ze een stift wilt gebruiken. Maar helaas doet ze dat niet. Wel help ik haar nog om klaar te komen. We bellen elkaar via snap, en ik praat haar binnen 2 minuten al naar een orgasme. Ze is klaar, en wilt slapen. Ik dacht dat mannen dat altijd deden grap ik nog, maar ze hangt meteen op. Zit ik dan, met een harde pik. Er zat niks anders op dan de hand aan mezelf te slaan. De 1e keer is zo snel dat ik meteen door ga voor een 2e. Na het 2e orgasme en wat opruimwerkzaamheden ga ik ook maar is op bed aan.

De volgende ochtend heb ik een idee. Ik snap Nora met de vraag of ze vanmiddag wat te doen heeft. Hoezo meester ? vraagt ze. Nou, jij wilde toch iets anders voelen dan je vingers. Als je het wilt, kan die dag vandaag zijn.

Even is ze stil, maar ze hapt. Ja dat wil ik meester. Maar waar ? Gewoon bij mij thuis lieve Nora. Ik geef mijn adres en zeg tegen haar dat ze altijd nog terug kan krabbelen als ze twijfels heeft. Ik nodig haar uit om rond 4 uur bij mij te zijn.

Kwart over 4 in casa de meester…. Geen Nora. Ik dacht, laat ik haar snappen. Dat doe ik, maar geen reactie. Ergens snap ik het wel. Het is niet zomaar ff een kopje suiker halen bij de buurman. Ik heb me erbij neergelegd dat ze niet meer komt, maar om half 5 gaat dan ineens toch de bel. Ik druk de deur van mijn appartement open en wacht bij mij voordeur. Daar komt ze de trap op, met hoofddoek op, traditionele kleding. Fuck dit maakt nu al geil en ik heb er nog niet eens aangeraakt.

Ze komt boven, zegt niks en kijkt me aan. Ik laat Nora binnen, sluit de deur en draai me om. Ze zegt niks, maar pakt mijn hand beet. Ze druk zachtjes haar lippen op de mijne. Ze kust me, zoent me maar alles ie heel lief en teder. Ik til haar op, draai haar om en druk haar zachtjes tegen de deur. Haar armen om mijn nek, mijn handen onder haar lekkere kont. Even houden we dit vol. Het tedere langzame zoenen maakt snel plaats voor heftig tongen en uiteindelijk breek ik die zoen af om haar nek te kussen. Ik heb haar nog steeds omhoog, en til haar richting de slaapkamer.

Ik vraag haar om de hoofddoek af te doen. Dat doet ze en meteen geniet ik weer van die prachtige bos met krullen. Ik zoen haar weer en mijn handen verkennen haar lichaam als ik een schokkende ontdekking doe. Ik voel geen bh bij haar borsten. Betekent dat dan…… Ik besluit het niet te vragen maar begin langzaam Nora te ontdoen van haar kleding. Dan blijkt al snel wat ik niet eens had durven dromen. Ze heeft, onder het traditionele gewaad ( zo noem ik het maar even, zou niet weten hoe het heet ) gewoon helemaal niks aan. Wauw. Dat lijf. Ik wist dat het mooi was, maar zo voor me is het bijna perfect.

Ik doe mijn shirt uit en duw Nora zachtjes op bed. Eerst plaag ik haar. Zachtjes kietelen, kusjes op haar buik en in haar nek. Maar na wat geplaag is het tijd om Nora de dag van haar leven op seksgebied te geven. Mijn linkerhand glijdt over haar buik omhoog naar haar borsten die ik streel en masseer. Mijn rechterhand doet dat ook even, maar gaat daarna omhoog naar haar nek die ik beetpak. Ik kus haar, tong met haar en merk dat ze opgewonden is. We tongen snel maar mijn handen proberen haar borsten rustig te verwennen.

Mijn pik groeit. Mijn broek is nog aan en zoals elke man wel weet, knelt een stijve in jeans behoorlijk. Ik doe mijn broek uit, ga weer liggen en geef Nora kusjes op haar borsten. Mijn linkerhand masseert de ene borst, mijn mond kust de andere en mijn rechterhand is op zoek naar Nora haar kutje. Ik streel haar onderbuik, omlaag naar haar lies. Het is warm, erg warm. Als mijn hand opzij schuift voel ik dat Nora ook enorm nat is. Heerlijk gewoon! Mijn hand glijdt over haar kutje heen, daarna laat ik mijn middelvinger van laag naar hoog door haar kutje glijden om te eindigen bij haar klitje, en die zachtjes te strelen.

Nora Kreunt. Ze geniet duidelijk en haar gekreun maakt mij nog geiler. Ik ga zo door tot ze zachtjes klaarkomt op mijn vingers, die vooral haar klitje bewerkt. Ik kijk haar aan, ze zegt zachtjes, dank je wel meester. Ik vraag haar of ze er echt klaar voor is, en ze zegt ja.

Ik zoen haar, sta nog even op om mijn boxer uit te doen en ga naast haar liggen. Ik streel haar buik, kus haar nek. Mijn kusjes gaan langzaam aan steeds iets lager, via haar borsten naar haar onderbuik. Ik sta op, doe haar benen iets omhoog en uit elkaar en ga er tussen liggen. Ik kus de binnenkant van haar been, haar lies. Steeds kom ik dichterbij het kutje wat smeekt om mijn tong. Nora wordt gek en roept, doe nou meester, alsjeblieft.

Ik besluit Nora te geven wat ze verdiend. Mijn glijdt van onderin haar kutje helemaal omhoog, tot haar klitje. Ik zuig er zachtjes op en laat mijn tong er rustig overheen gaan. Nora laat duidelijk merken dat ze dit heerlijk vind. Ze kreunt hard en dat dit nieuw voor haar is blijkt wel als er tijdens het verwennen van haar klitje 2 vingers haar kutje binnendringen. Nu heeft ze het helemaal niet meer. Het zachte gekreun heeft plaats gemaakt voor hard gekreun en haar armen zwaaien rond. Dan ligt haar hans even op mijn hoofd, dan pakt ze haar tieten, dan liggen ze naast haar.

In no-time lukt het mij om Nora voor een 2e keer te laten klaarkomen. Anders dan ik hoopte werd ze stiller bij haar orgasme. Haar lichaam schokte hevig en oncontroleerbaar. Haar kutje kneep mijn vingers af en dan ineens is het heel stil. Nora is nog bij maar lijkt het even helemaal kwijt te zijn. Ze hijgt hard, hartslag van 190 en betraande ogen. Dit was dus heel intens. Ondanks mijn steenharde pik geef ik deze bloedmooie meid de tijd om even bij te komen. Ik haal zelfs even een glas water voor haar. Als ik terugkom is ze weer wat meer bij haar positieven.

Ze ligt tegen me aan, we praten wat over van alles en nog wat. Ze kijkt me diep in me ogen aan, zoent me en vraagt: Meester, wil je het nu doen bij me ? Ben je er klaar voor schat ? Ja meester, ik wil het. Ik zoen Nora, en laat haar weer op haar rug liggen. Ik kus haar lichaam opnieuw, dezelfde route als hiervoor. Bij iedere aanraking geniet ze en kreunt ze zacht.

Dan ga ik tussen haar benen liggen. Eerst met mijn vingers er in, nog steeds is ze drijfnat. Dan duw ik mijn harde tegen haar kutje aan. Ik kijk haar aan, zoen haar en glij dan langzaam naar binnen. Ze onderbreekt de zoen om een kreun te kunnen loslaten. Ja meester, neuk maar zegt ze. Ik begin langzaam te stoten. Pijn doet het niet, maar eerlijk is eerlijk, mijn apparaat is ook niet van dat formaat dat het pijn zou moeten doen.

We genieten intens. Er wordt langzaam geneukt in het meest ouderwetse standje wat er bestaat, en toch wilde ik het op deze manier doen. Haar aan kunnen kijken, intens kunnen genieten. Ze kreunt en ik neuk haar sneller, waardoor zij harder gaat kreunen. Ik voel veel te snel dat ik ga klaarkomen. Dit prachtige meisje en het strakke kutje zorgen ervoor dat ik dit niet lang vol houd. Ik fluister dat in haar oor. Ze waarschuwt me nog dat ze niet de pil slikt. Ik zoen haar kort en begin aan mijn eindsprint.

Terwijl ik harder begin te stoten kreunt Nora nog harder. Als een volleerde slet moedigt ze mij aan. Neuk maar meester, doe het. Dit helpt niet echt mee waardoor mijn orgasme zich nu echt aankondigt. Met een luide kreun trek ik mijn pik uit haar. Hopelijk net op tijd maar ik begin meteen te spuiten. Alles eindigt op Nora haar buik, een deel op haar borsten. Ik kreun en hijg na, Nora kijk gebiologeerd naar het zaad op haar lijf, kijkt vervolgens naar mij. Een glimlach verschijnt op haar gezicht en ze zegt, dank je wel meester, dit was geweldig.

Dit was deel 3. Heb je er van genoten ? Deel 4 is in de maak. Kom je snel kijken ?

Loading

1 reactie

  1. Hmmm heerlijke geile verhaal, ben benieuwd naar de volgende deel


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *