1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 4,50 van 5)

Hallo,

Ik ben een meisje van 16. Heb lange blonde haren tot voorbij mijn schouders, azuurblauwe ogen, ben 1m72 en weeg 66kg.

Op een kille herfstavond rond 20u, toen het buiten al donker was verveelde ik mij. Ik dacht even op internet snel nog wat foto’s verzamelen voor een schooltaak. Mijn computer wou zoals wel vaker de laatste tijd niet opstarten door ouderdom. Ik besloot dan maar in de kamer van mijn ouders die er niet waren even snel op internet te surfen. Ik moest foto’s van verschillende boomsoorten zoeken. Toen ik mijn eerste foto van een Berk gevonden had wou ik deze opslaan op een usb-stick maar vergat mijn doelmap te selecteren. Ik zocht even in de bestanden van mijn vader naar mijn zoekgeraakte foto en vond iets wat mij toch wel heel erg verbaasde. Ik had een map geopend waar mijn vader allerlei naaktfoto’s van mij had waarvan ik geen weet had. Steeds toen ik in de douche ging of een bad nam. Foto’s die soms wel dateerden van toen ik slechts 13/14 jaar was. Toen ik nog meer naar beneden scrolde vond ik zelfs foto’s van mij en mijn vriend tijdens diverse vrijpartijen! Mijn vader was blijkbaar een heuse pervert die op zijn eigen dochter kickte! Ik besloot snel wat boomfoto’s te verzamelen en af te sluiten.

Diezelfde avond nog probeerde ik mijn eigen computer te herstellen en hoorde dat mijn vader in de kamer ernaast op de computer ging. Ik besloot door de deuropening te kijken voor mocht hij toevallig bezig zijn. Ja hoor, met zijn pik in zijn rechterhand trok hij zich hevig af op een foto die ik herkende! Het was er één uit een map die ik niet gezien had. Foto’s die mijn vriend van mij genomen had. Naakt, lingerie en zelfs tijdens de seks! Mijn vader keek naar een plaatje van mij toen ik zwarte nylons droeg en jarretels die de kousen omhoog hielden. Hij staarde naar mijn dikke kont…

Ik hoorde plots de trap kraken! Mijn moeder kwam slapen.. Maken dat ik weg was… Ze ging de kamer binnen en ik hoorde haar zeggen “Ben je weer op je dochter aan het geilen, en weer een foto met nylons en jarretels, je bent daar echt aan verslaafd schat!” Wat later hoorde ik dat ze bezig waren, ik besloot nogmaals te gaan kijken. Ik zag dat mijn moeder ook nylons aangetrokken had met jarretels. Ik keek recht naar mijn moeder haar kont. De ballen van mijn vader gingen op en af. Zijn lul was immens groot en dik. Ik hoorde mijn moeder tussen het gekreun zeggen “Beeld je in dat ik Lise, ons dochter ben schat, dat ik je lekker verwen” Ik kon het niet meer houden en begon mij te vingeren.
Mama ging van hem af en nam zijn penis in de hand. Ze begon hem in haar mond te nemen. Terwijl ze haar benen in papa’s nek had. Standje 69 was voor hen geen probleem. Plots rolden ze zo hevig van genot dat mijn moeder plots zag dat ik aan het kijken was. Ze stopte met zuigen en zei of ik het lekker vond? Ik durfde niets zeggen en was zo rood als een tomaat. Mijn moeder zei meteen dat ik mij hiervoor niet hoefde schamen. Ze vond het leuk te zien dat ik me vingerde door naar hen te kijken.

Moeder vroeg of ik papa’s geilste droom wou verwezenlijken. Tuurlijk wou ik dat. Ze nam me mee en zei dat ik maar eens mijn zwarte nylons en jarretels vanop de foto van daarnet moest aandoen. “Je papa heeft daar een hevige fetish aan”. Nu waren zowel mama als ik in zwarte nylons en lekkere jarretels gekleed. Moeder zei tegen papa om te blijven zitten op bed. Wij kwamen tegenover hem te zitten. We gingen met onze nylonvoetjes zijn dikke lul verwennen. Zijn ballen masseren tot aan zijn eikel. Papa nam onze nylonvoeten zelfs in zijn mond. Hij liet zijn tong over mijn voeten rollen, over mijn benen, heupen en ging toen naar mijn poesje. Dat deed echt deugd. Mama begon plots mijn borsten te aaien en probeerde mij te tongen. Dit was genieten!

Na heel even stopte vader en moest ik samen met moeder zijn knuppel likken en zuigen tot hij bijna kwam. Toen stopten we en moesten we naast elkaar gehurkt gaan zitten. Met onze rug en kont naar hem toegekeerd. Hij nam ons om beurten. Het volgende standje was pas echt afschuwelijk lekker. Ik moest op mama gaan zitten net zoals op een paard. Met het zicht op onze dikke konten ging hij in mijn kont en daarna in moeders kont. Hij nam ons zonder bescherming van de ene kont in de andere steeds een paar stoten. Ik dacht dat klaarkomen nu niet lang meer kon duren. Toch wou hij zo niet komen. We moesten met ons gezicht naar hem keren en nogmaals met onze nylonvoeten zijn pik bewerken. Hij spoot zijn wit heet zootje over onze nylonvoetjes en nadien moesten wij ze bij elkaar oplikken. Mijn vader was een echte nylonliefhebber van het eerste uur! Nadien zouden er nog vaker vrijpartijen met mijn ouders volgen. Zwarte, witte, rode nylons, met of zonder jarretels zelfs panty’s broekkoussen vond paps wel heerlijk. Hij nam ook vaak foto’s of filmpjes van ons waarmee hij zich opwarmde voor een neukpartij of voor als hij zin had en wij er niet waren…

Loading

2 reacties

  1. WAO’s wat een geil verhaal, ik ben heerlijk klaargekomen tijdens het lezen

  2. Dit is een kort maar erg lekker verhaal hoor schatje 😉


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *