1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 3,88 van 5)

Een tijdje terug werd ik wakker omdat ik moest plassen en liep nog slaperig naar de badkamer, toen ik met een enorme ochtenderectie de badkamer in kwam zag ik mijn moeder onder de douche staan, goede morgen wat ben jij al vroeg onder de douche zei ik en keek naar haar borsten waar zij over wreef met het washandje, ik liep verder naar de wc en schoof mijn onderbroek naar beneden en ging op de wc zitten en boog voorover en moest mijn harde lul nog flink naar beneden duwen om in de pot te plassen, ik zag dat mijn moeder stond te lachen en zij vroeg of het lukte, ja zo wel zei ik en voelde de spanning van mijn lul al wat minder worden, ben jij bijna klaar vroeg ik, je kunt er wel bij komen staan zei mijn moeder dan kun je nog even over mijn rug wassen zei ze, ik deed mijn onderbroek uit en stapte mee onder de douche en pakte het washandje en deed er zeep op en wreef stevig over haar rug, ik begon bij haar schouders en ging over haar rug nog lager en mijn moeder drukte haar kontje naar achteren toen ik over haar billen ging, ik voelde mijn lul weer harder worden en mijn eikel kwam tegen haar billen en mijn moeder kwam met haar hand naar achteren en pakte mijn lul vast, ik hoorde haar kreunen toen zij mijn 19 cm lange en bijna 5 cm dikke lul vast pakte, wat is hij groot kreunde zij en ging er met haar hand over op en neer, zij draaide zich om en pakte mijn lul weer vast en zakte door haar benen en nam mijn donkerrode eikel in haar mond, ik voelde mijn lul nog harder worden en leg mijn handen op haar hoofd en trok haar mond verder over mijn lul, zij kokhalsde even toen mijn eikel in haar keel kwam, ik trok mijn lul wat terug en mijn moeder pijpte mij nog even voor zij weer overeind kwam en zich weer omdraaide, zij trok mij weer tegen haar aan en duwde mijn lul wat naar beneden en klemde hem tussen haar billen, ik duwde haar verder voorover en zij zet haar benen wat uit elkaar en ik wreef met mijn eikel een paar keer over haar schaamlippen en duwde mijn lul in haar hete natte kutje, zij kreunde toen mijn lange dikke lul in haar kutje schoof, ik leg mijn handen op haar heupen en trek haar naar achteren en voelde mijn lul dieper in haar kutje schuiven, ik trek mij er weer bijna uit en stoot hem er weer diep in, na een paar minuten voelde ik dat ik al bijna kwam en begin harder en sneller in haar kutje te stoten en mijn moeder verkrampte toen zij mijn lul dikker voelde worden en de eerste straal sperma diep in haar kutje werd gespoten, ik voelde mijn ballen samen trekken en nog een paar keer pulseren en ik hield mijn lul nog diep in haar kutje tot zij ontspande, ik trok mijn lul die nog goed hard bleef uit haar kutje en mijn moeder draaide zich weer om en zoende mij op mijn mond en pakte mijn tegen haar buik drukkende lul weer vast, hij is groter dan die van je vader kreunde zij en ging er met haar hand nog een paar keer over op en neer en kneep er nog een druppel sperma uit die zij met haar vinger afveegde en dan van haar vinger likte, ik pakte de sproeier en zakte door mijn benen en trok haar schaamlippen wat open en spoelde het sperma uit haar kutje, zij schokte toen ik de kleine sproeier tussen haar schaamlippen duwde en hem langzaam dieper in haar kutje duwde en zo het sperma er uit spoelde, zij stond te trillen op haar benen en toen ik de sproeier nog wat dieper duwde klemde zij haar benen tegen elkaar en kwam nog een keer klaar, toen zij ontspande draaide ik haar weer om en drukte mijn lul weer tussen haar schaamlippen en neukte haar weer hard en diep, kun je nog een keer vroeg zij terwijl zij haar kontje naar achteren duwde, ik pakte haar bij haar borsten en trok haar dieper over mijn lul en toen ik voelde dat ik weer kwam trok ik mijn lul uit haar kutje en spoot nog vier stralen sperma over haar rug, zij zoende mij nog even voor ik het sperma van haar rug spoelde en wij ons af gingen drogen, volgende keer mag je mij van onderen weer scheren zei ze voor zij weer naar de slaapkamer liep..

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *