1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (10 stemmen, gem. 3,60 van 5)

Na een ongeluk werd ik naar het ziekenhuis gebracht en heb daar twee weken in gelegen voor ik naar huis mocht, omdat mijn vrouw weinig tijd had omdat zij een eigen winkel heeft vroeg zij of haar 15 jaar jongere zus Evy die ook in de zorg werkt mee voor mij kon zorgen, wij hadden al een hoog laag bed gekocht waar ik thuis op kon liggen en Evy mij op kon verzorgen, ik was al een week thuis toen Evy mij op een zaterdagmorgen kwam helpen en omdat ik met wat hulp mee naar de badkamer kon lopen zou zij mij een keer mee onder de douche helpen, zij had mij in die week al een paar keer op bed gewassen en iedere keer als zij mij waste en dan mijn lul en ballen waste kreeg ik een harde lul. toen zij mij op donderdag had gewassen vroeg zij of ik zaterdag soms een keer onder de douche wou want dan kan ik je een keer goed wassen zei ze, zij trok mij op bed al de meeste kleren mee uit en hielp mij in alleen mijn onderbroek mee naar de badkamer en daar stond al een douchestoeltje klaar en voor zij mij daar op zet schoof ze mijn onderbroek naar beneden en liet mij rustig op de douchestoel zakken, mijn lul was al wat langer en dikker geworden en voor zij mij begon te wassen trok zij haar kleren uit en daar had zij haar bikini al onder aan gedaan zodat haar kleren niet nat zouden worden, zij pakte de sproeier en begon mijn haren te wassen en als ik recht vooruit keek keek ik recht tegen haar bovenstukje aan waar haar volle en grote borsten maar half in verstopt zaten, zij pakte het washandje en deed er zeep op en stond voor mij en leunde voorover om mijn rug te wassen en ik kwam met mijn hoofd tussen haar borsten en duwde met mijn kin haar bovenstukje wat opzij en likte over de grote harde tepel, ik voelde haar rillen en zij duwde haar tepel dieper in mijn mond, hoe lang is het geleden dat je nog geneukt hebt vroeg zij, de laatste keer was een paar dagen voor het ongeluk zei ik, haar bikini werd ook natter en haar tepels waren hard en zij deed weer zeep op het washandje en begon mij van voor te wassen, zij knielde voor mij en pakte mijn lul vast en waste ehm en ik voelde dat zij de voorhuid over mijn dikke donkerpaarse eikel trok, zij waste mijn eikel en vergat ook het randje onder de voorhuid niet en mijn lul werd goed hard toen zij dat waste, Minke mag niet klagen als zij dit altijd heeft gehad zei ze en ging met haar hand over mijn harde 19 cm lange stam op en neer, die klaagt ook niet zei ik, krijg jij zoiets nooit vroeg ik en leg mijn hand op haar bil en schoof mijn hand in haar bikini slipje, zij zet haar benen al verder uit elkaar en zij schokte toen ik twee vingers tussen haar schaamlippen duwde, ik wil hem er wel een keer in zei ze kreunend, ik duwde haar slipje naar beneden en zij schopte het nog uit en draaide zich om en kwam met haar al goed natte kutje boven mijn recht omhoog staande lul staan en ik voelde mijn lul langzaam in haar hete kutje schuiven, zij bereed mij even en zij draaide zich om en kwam weer op mij zitten en duwde haar tepel in mijn mond, ik speelde met haar borsten en wreef over haar iets uitstekende klitje en voelde dat zij haar sap over mijn lul spoot, zij kneep zachtjes in mijn grote ballen die al drie weken niet meer leeg gespoten waren en Evy begon harder te kreunen toen zij mijn lul na enkele minuten wat dikker voelde worden, zij zakte dieper over mijn lul en zij kreeg de volle lading diep in haar kutje gespoten, het sperma kwam al langs mijn lul uit haar kutje gelopen, zij ging van mij af en knielde weer tussen mijn benen en nam mijn dikke eikel in haar mond en zoog de laatste druppel nog uit mijn lul, zij waste mijn lul nog een keer en drukte de sproeier tegen haar kutje om het sperma daar nog uit te spoelen, zij droogde mij af en hielp mij weer mee naar het bed en liet toe dat ik nog even met haar kutje speelde, ik wil hem er de volgende keer weer in hebben zei ze mij mijn onderbroek aan trekkend, voor ik mij zelf weer kon wassen ging er nog een paar weken overheen en ik heb Evy nog vier keer geneukt voor zij mij niet meer kwam helpen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *