1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (4 stemmen, gem. 4,25 van 5)

Toen ik 25 was heb ik ooit een keer een man verleid en sex mee gehad dat was een hele geile ervaring en het ging als volgt.
Ik had op een dag besloten om een keer (ik als man zijnde) een kort rood stretch rokje aan te doen met daaronder een sexy zwarte doorschijnende string. Zo gekleed wilde ik naar het bos toe gaan met het idee dat ik betrapt zou worden door een boswachter. Dus toen ik het rokje en de string aan had heb ik er een jogging broek overheen aan getrokken om niet teveel voor de buitenwereld op te vallen, verder had ik een t-shirt aan en gymschoenen. Het was heel lekker weer die dag het zonnetje scheen en de temperatuur was 25 graden.
Ik aangekomen in het bos op mijn omafiets zocht een afgelegen plek op om mijn joggingbroek uit te trekken. Ik rolde die op en deed deze tussen de snelbinders. Mijn rokje goed gedaan en aan de fietstocht door het bos begonnen. Na een half uur keek ik achterom en er verscheen in de verte een groene jeep dat moest een boswachter zijn, mijn hart bonsde in mijn keel want zo had ik mij nog nooit gekleed en al helemaal niet in een verlaten bos. Maar goed ik vond het zeer opwindend en geil dat er naar mij werd gekeken. Dus ik fietste gewoon verder en hoorde de jeep dichterbij komen toen ging ik iets aan de kant en kwam de jeep voorbij. De man die daar in zat keek heel verbaasd, maar reed gewoon door. Ik zag wel dat toen hij voorbij was in zijn buitenspiegel en binnenspiegel zat te kijken. Op dat moment leunde ik iets achterover in de hoop dat hij via zijn spiegels onder mijn rokje kon kijken mmmmmmmm dat wond mij enorm op. Ik kreeg er een behoorlijke stijve van. Even verderop zag ik de jeep omkeren en mijn kant weer opkomen, ik dacht nu kan ik hem lekker verleiden als die weer kijkt. Dus hij reed langzaam op mij af ik leunde weer ver achterover spreidde licht mijn benen en fietste gewoon door. Dat was schijnbaar zo’n geil gezicht geweest voor die boswachter dat hij besloot om om te draaien en naast mij te komen rijden. Toen stopten we allebei. Ik stond met mijn fiets aan de bestuurderskant hij opende het raam en vroeg mij wat ik hier aan het doen was……….Ik zei met een rood hoofd dat ik dit wel vaker heb gedaan op deze manier en hij vond het er wel lekker opwindend uitzien moest hij toegeven. Hij had één hand buiten het raam hangen en die pakte ik en legde hem op mijn bovenbeen. Hij begon mij te strelen en toen voelde ik zijn hand naar de binnenkant van mijn dijbeen gaan. Ik leunde wat achterover deed mijn benen uit elkaar en voelde zijn hand over de voorkant van mijn string gaan ik kreunde zachtjes en dat maakte hem geil. Ik duwde zijn hand weg hij stapte uit en liep naar de achterkant van de jeep, opende de klep en ging daarop zitten. Ik stapte af en zette mijn fiets tegen een boom en kwam nu voor hem staan. Ik zag dat hij een behoorlijke bult in zijn broek had dat wond mij wel lekker op. Hij zei je kan hier ongestoord jouw rokje omhoog doen, want niemand kan hier komen. Ik draaide mij toen om met mijn rug naar hem toe en keek geil over mijn schouder naar hem. Ik vroeg of hij genoten had van de blik onder mijn rokje tijdens het rijden en tilde langzaam de achterkant van mijn rokje omhoog. Doordat ik een string aan had keek hij dus meteen tegen mijn billen aan ik deed 2 passen naar achter en bukte toen heel verleidelijk ver voorover. Toen zei ik: “pak met je beide handen de zijkant van mijn string en laat die heeeel langzaam zakken.” Daarbij bewoog ik geil met mijn kontje heen en weer. Mijn string was nu uit en ik kwam weer omhoog en draaide mij om. Nu kon hij mijn lekkere stijve lul in het rokje zien zitten. Ik tilde het rokje omhoog zette 1 been op de klep en duwde mijn heupen naar voren, hij opende nu zijn mond en liet deze over mijn harde pik heen naar beneden glijden. Mmmmmmmmmm lekker geil was dat zeg. Ik zag en voelde zijn hoofd op en neer gaan over mijn lul wat was dat lekker zeg. Ondertussen had hij zijn broek losgemaakt. Ik haalde mijn lul uit zijn mond en duwde hem achterover en ik trok zijn broek en short uit. Zijn stijve lul van zo een 20 cm stond heerlijk overeind. Ik hurkte tussen zijn benen en nam zijn lul in mijn mond, steeds een stukje dieper ging die naar binnen. Ik pijpte nu stevig zijn lul tot hij bijna klaar begon te komen, ik stopte en zei tegen hem dat hij op zijn rug moest gaan liggen. Zijn hoofd over de achterklep. Ik kwam nu boven zijn gezicht staan en bukte nu ver voorover dit was een standje 69 en ik liet mijn mond weer over zijn stijve lul zakken en ik zelf zakte licht door mijn knieën zodat mijn lul op deze manier in zijn mond kwam. Nu duwde ik mijn heupen op en neer en neukte hem dus op deze manier in zijn mond af en toe haalde ik hem er heel langzaam uit om hem daarna weer heel diep naar binnen te stoten. Ik voelde de tinteling dat ik moest komen en ik mocht in zijn mond klaarkomen oocchhhhhhh die explosie was zo hevig dat mijn zaad langs zijn mondhoeken naar buiten liep, wat was dit geil zeg. Ik pijpte ondertussen lekker door totdat ook hij heerlijk in mijn mond klaarkwam en liet het zaad heerlijk stromen. Wat een belevenis, ik wist niet dat het op deze manier zo lekker kon zijn met een man.

Groet Jaap.

Loading

2 reacties

  1. Ik heb wel eens met mijn eigen man geneukt in het bos. Lekker van achteren, ik leunend tegen een boom aan. En hij in mijn kontje. Het is echt spannend om het in het bos te doen omdat je betrapt kan worden, maar dat maakte ons extra geil.

  2. Heb lekker gevingerd op dit verhaal lekker man ik moet dat ook is doen


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *