1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (7 stemmen, gem. 4,14 van 5)

Ik ben 15 jaar, en ik ga volgend jaar na 4 havo. Ik heb al een tijdje een crush op een meisje bij mij op school. Ze heet Ilse. Ilse is een prachtig meisje van 14 jaar met donkerblond haar, klein ronde tietjes, een lekker strak kontje en prachtige lange benen. Ik ga dit jaar op vakantie naar Italië, naar Venetië op precies te zijn. Eenmaal op Schiphol aangekomen zien we dat onze vlucht 1 uur vertraagd is. We moeten dus wat tijd zien te overbruggen. Op dat moment zie ik ineens mijn crush (Ilse), ik schiet in de stress. Ik twijfel of ik naar haar toe moet gaan, en of ze nog wel weet wie ik ben (we hebben samen op de basisschool gezeten). Net toen ik dacht dat ik het maar moest laten komt ze naar me toe lopen. Ze vraagt of ik ook op vakantie ga, en waar naartoe. Ik zeg dat ik naar Venetië ga, maar dat mijn vlucht vertraging heeft. Op dat moment zegt ze: “wat toevallig! Ik ga ook naar Venetië”. We kletsen nog wat en dan is het tijd om te boarden. Zij gaat met haar ouders het vliegtuig in, en ik met de mijne.

Eenmaal in Venetië aangekomen zien we elkaar weer, en komen we erachter dat we in het zelfde hotel verblijven.
We gaan allebei even uitrusten van de reis, en we besluiten morgen samen naar het strand te gaan. Ik hoop stiekem dat ze een sexy bikini aantrekt, maar dat zeg ik natuurlijk niet. De volgende dag gaan we samen naar het strand. We zoeken een mooi plekje, en besluiten eerst even te zonnen. Ik had mijn zwembroek al aan. Dus ik trek alleen mijn shirt uit. Zij trekt haar broek uit, en een klein slipje komt tevoorschijn. Daarnaar trekt ze haar shirt uit. Tot mijn grote schrik heeft ze helemaal geen bh noch topje aan. Ik zie voor het eerst haar tietjes, ze zijn niet heel groot, maar mooi rond en lekker stevig. Ze ziet dat ik staar en zegt; “is het mooi?”. Snel lach ik het weg. Ze gaat op haar buik liggen en vraagt of ik haar rug wil insmeren. Natuurlijk wil ik dit, en meteen krijg ik een knobbel in mijn broek. Even blijven we zo liggen en dan vraagt ze of we het water in zullen gaan. Ik stem hiermee in, en samen rennen we de zee in. De zee is nog best wel koud. Ilse haar tepels worden stijf. Hierdoor word ik super geil en ik krijg meteen weer een harde. Ze vraagt of we weer naar het strand kunnen gaan omdat ze het toch wel koud heeft. Ik vind het goed, en we gaan terug aan land. Ze gaat nu op haar rug liggen en vraagt tot mijn grote genot of ik haar voorkant wil insmeren. Dit doe ik en langzaam smeer ik haar hele lichaam in.
Eerst haar benen, dan haar billen, buik en ik eindig bij haar borstjes, ik zie dat ze geniet dus ik kus haar in haar nek. We beginnen langzaam te zoenen. Onze lichamen raken langzaam in elkaar verstrengeld en haar tepels worden weer stijf. Ik begin nu ook haar billen te masseren. We gaan zo even door maar het wordt al laat en we moeten weer terug naar het hotel. Ze vraagt of ik vanavond bij haar op de kamer wil slapen. Dit wil ik maar al te graag, en dus zeg ik ja. Ik denk bij mijzelf: “dit wordt een top avond!”.

Die avond klop ik op de deur van haar hotelkamer. Ze zegt dat ze zich nog even klaar moet maken, even later doet ze de deur open. Daar staat ze dan, in alleen een slipje en een doorschijnend T-shirt met sterretjes op haar tietjes. “Kom binnen” zegt ze, en ze kijkt me geil aan. Samen gaan we op bed liggen. Ze wil Netflix kijken en we besluiten daarom “Renesse” te gaan kijken. Halverwege de film vraagt ze of ik even haar lippenstift uit haar nachtkastje wil pakken. Toen ik in haar nachtkastje keek, zag ik een pakje condooms en een roze vibrator. Ik zei er niks van maar het maakte me wel ontzettend geil. Dit moet ze gemerkt hebben, want ze greep naar mijn lul, en begon me af te trekken. “Hier heb ik de hele vakantie op gewacht!” Zei ze. Het voelde heerlijk, want ze had mooie zachte kleine handjes. Na een tijdje vroeg ze of ik haar wou vingeren. Natuurlijk wou ik dat. Ik begon met 1 vinger, toen 2 en later zelfs 3. Op dat moment vroeg ze of ik de vibrator wou pakken. Ik pakte de vibrator en wreef deze over haar clit. Haar poesje was inmiddels al kletsnat. Ik zette de vibrator steeds harder. Na 10 minuten kwam ze schokkend klaar. Ze trok nu haar shirt uit en begon me te pijpen. Dit kon ze heel goed, en ik kwam bijna klaar. Ze vroeg me om het nog even op te houden. Samen doken we onder de deken. En ik nam haar doggy. Na 5 minuten spoot ik haar strakke kutje vol met zaad. We kwamen allebei klaar. We bleven nog even zo liggen om na te genieten, en we besloten dit elke dag te doen.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *