1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (2 stemmen, gem. 3,00 van 5)

Ik verveelde me een avond en begon wat rond te chatten. Per toeval kwam ik een man tegen die ergens bij mij in de buurt zou wonen. We hebben een hele tijd gevideochat. Ik gaf hem mijn nummer. Zo hebben we gesmst. Opeens kreeg ik een bericht. Hij had mij gezien bij een parkje waar ik inderdaad was geweest. Niet lang erna wilde hij mij ontmoeten. Ik was in een winkel aan het rondkijken en ineens kwam hij naar binnen. Het was wat ongemakkelijk voor hem. Hij wist niet waar hij zijn ogen moest houden. Hij kocht wat chocolade voor mij en ging daarna weg. Af en toe ontmoette we elkaar en hij kocht wat leuke dingetjes voor mij. We gingen uiteindelijk een “bos” wandeling maken. We parkeerde ergens en hij gleed met zijn hand tussen mijn benen. Hij keek me lustig aan. Ik wist precies wat hij wilde. Hij veranderde de zitting van de stoel. Ik ontkoppelde zijn broek. Hij grijnsde even. “Dit wilde je al die tijd al hè?” vroeg ik hem. Hij antwoordde niet en bewoog naar voren met zijn harde kloppende pik richting mijn mond. Langzaam liet hij hem naar binnen verdwijnen.. ik zoog langzaam aan zijn pik, mijn tong glijdend rond zijn eikel. “Jezus!” Riep hij.
Ik moest hierom een beetje lachen. Oke ik zoog harder… liet hem langzaam uit mijn mond en sloeg zijn tip tegen mijn tong. Hij kreunde even zacht. Ik werd zo nat van zijn heerlijke staaf in mijn mond. Ik draaide om en ging voorover op mijn knieën zitten.. hij ramde al ongeduldig zijn harde pik diep in mijn natte kutje naar binnen. Hij sloeg zacht tegen mijn kont aan. Ik kreunde zacht. Hij duwde me opzij opende de auto en ging buiten staan. Ik ging liggen met mijn benen tegen zijn borst mijn voet al plagend tegen zijn borstkast. Hij pakt me stevig beet. Een ondeugende glinstering in zijn ogen. Hij neukte me keihard.. draait me om en spuit zijn hele lading over mijn gezicht.

Er kwamen nog vele keren dat we gezellig samen dingen hebben gedaan.. in een hutje.. in het bos.. in een auto..

Ik hou nu eenmaal van ruw en creatief.
En ookal noemt hij me nu slet achter mijn rug..
Ik wil alleen maar meer.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *