1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (31 stemmen, gem. 4,55 van 5)

Wij wonen in een appartement, mijn vrouw is gaan werken, ik help in het huishouden en vandaag ben ik in de traphal aan het schoonmaken. Terwijl ik hiermee bezig ben hoor ik de bovenbuurvrouw op de hal komen. Meestal neemt ze de lift, nu moet ze natuurlijk net de trap nemen. Ik merk dat ze net boven me staat en ik kijk omhoog, ze staat stoer boven me, de benen iets gespreid en een voor haar leeftijd vrij korte rok. Ik zie tot in haar kruis al is het daar wat donker, ze zegt, zo buurman draag jij hier de rok? Ik help wat in het huishouden zeg ik, en ik heb het moeilijk niet steeds onder haar rok te kijken. Ik kijk hoger en zie de forse vrouw boven me toornen. Het is een dame van al zeker zestig jaar, vrij groot en zeer stevig gebouwd. Toch heeft ze een bepaald iets dat me steeds een beetje opwind als ik haar zie. Ze is een zeer zelfzekere dame, ze straalt gezag uit, en ze heeft ook een mooi gezicht, streng uitziend, maar toch met mooie trekken. Ik maak even plaats zeg ik en weer kijk ik onder haar rok. Nee hoor zegt ze, ik neem de lift wel. Ze draait om en stapt weg, ik buig nog wat voorover en loer zo goed als het kan onder haar rok. Met een ruk draait ze weer om en ziet me onhandig mezelf proberen redden alsof ik de hogere trappen wou bereiken. Zag ik daar een lach, of wat moest ik van haar gezicht denken, ze ging verder de hal in. Ik hoor de liftdeur en kuis verder de trap. Ik dacht steeds weer aan die blik onder die rok en de manier dat ze boven me stond. Ik fantaseer steeds over dominante vrouwen en dit past er perfect in. Terwijl ik verder en verder fantaseerde werd ik geil. Mijn lul werd harder en harder zodanig dat het wat hinderlijk was. Ik wreef over mijn kruis en mijn lul reageerde direct, door nog harder te worden. Ik knoopte mijn broek los en haalde mijn stijve leuter eruit. Ik begon te fantaseren dat de vrouw nog boven me stond en me commandeerde dat ik me voor haar moest aftrekken, en ik begon. Ik sloot mijn ogen en mijn hand masseerde mijn lul. Ik schrok en stopte, hoorde ik nu iets, ik open mijn ogen en daar staat de buurvrouw, bovenaan de trap met haar gsm in de hand, ze was foto’s van me aan het nemen of aan het filmen. Zo buurman, sta je wat geil, en is dat van onder mijn rok te kijken?
Ik stak mijn lul weg en wist niet waar ik het had, ik dacht dat zij weg was, ik had beter moeten kijken. Ze stapte dichter naar me toe, ga verder zegt ze, haal je lul terug tevoorschijn en ga verder! Heu stamelde ik, maar ze ging verder, je wil toch niet dat jouw filmpje morgen op het internet te zien is denk ik hé, haal die lul uit je broek en laat me zien hoe je jezelf aftrekt. Ik doe wat ze vraagt, al heb ik eerst wat moeite om weer een stijve te krijgen. Ze komt nog dichterbij en trekt haar rok op, ik merk dat ze daarnet haar broekje al verwijderd heeft, ze staat nu met haar benen nog wat meer gespreid, lik me zegt ze, ze staat met haar kut vlak voor mijn gezicht. Ik zie een mooi getrimd strookje haar en daaronder flinke schaamlippen, ze heeft een forse kut. Ik steek mijn tong uit en lik aan die lippen, ze reageert snel en duwt nog wat meer tegen mijn gezicht aan. Ik lik nu heel die spleet, ik zoek haar klit al is dat niet moeilijk, daar die ook al hard staat en ook niet klein is. Ik lik en steek mijn tong ook wat in haar kut, ja doe zo verder zegt ze, stevig likken, niet te zacht, en lik ook maar wat sneller. Ik lik harder en sneller en ze gaat bijna klaarkomen, ik trek verder aan mijn lul die ook bijna op springen staat. Ik voel haar beginnen te schokken, ze kreunt en komt klaar, ik voel haar kut veel natter worden, het zilte zoete vocht loopt over mijn tong, lippen en kin. Ze stapt wat achteruit, kom op zegt ze nu wil ik jou zien spuiten. Ze hoefde niet lang te wachten, mijn ballen zinderden, ik voelde ze samen trekken en het orgasme welde op. Ik trok wat sneller en het zaad spoot uit het gaatje in mijn eikel, klodder na klodder spoot ik op de trap. Zo zegt de buurvrouw, ik denk dat je dat stuk trap opnieuw zal moeten doen. En dat filmpje bewaar ik, jij gaat mij nog van dienst zijn. Jij bent vaak alleen thuis hé, vanaf nu ben jij mijn lustslet. Kuis verder zegt ze, volgende keer doen we spelletjes in mijn appartement. En ze verdween, nu nam ze echt wel de lift, ik deed mijn broek dicht en kuiste de treden opnieuw. Vanaf dat moment was ik dus de lustslet van mijn buurvrouw, maar ik ben blij dat dit gebeurd is, ik voel me er goed bij.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *