1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 4,50 van 5)

Het is mij eerder overkomen, gluren naar een vrouw die ouder is als ikzelf en dan bemerken dat je haar eigenlijk heel sexy vindt.
Ik ben gelukkig getrouwd en eerlijk is eerlijk: de sex met mijn vrouw is heerlijk maar de momenten zijn spaarzamer geworden.
Ik loop door een supermarkt en ik zie een dame shoppen die direct mijn aandacht trok. Ik schatte haar rond de 50. Netjes gekleed, een halflange rok die duidelijk haar lichaamsvorm goed deed. Van boven een blouse die die niet doorschijnend was maar toch duidelijk aangaf dat ze een behoorlijk stel borsten verborg. Uiterst nieuwsgierig liep ik haar voorbij om even verderop om te keren zodat ik haar van voren kon bekijken. Prachtige dame hoor, grote aandacht trekker waren haar volle, gestifte lippen met een rij hagelwitte tanden. Een onwijs sexy oogopslag had ze. Ik bleef iets te opzichtig staren naar haar mond wat een lichte glimlach op haar mond toverde. Ik durfde niet meer om te kijken maar tjee wat een knappe dame. Ik schaam mij voor mijn gluurgedrag dus ik nam mij voor om mijzelf thuis te ‘helpen’. Ik, net geen 30, voelde mij opgewonden! Aan de kassa zag ik haar weer staan en sloot achter haar aan in de rij. Bij elk artikel die ze op de rolband plaatste moest ze licht bukken. Ik gluur vaker maar ik was bang dat ik dit geval bijna zou gaan kwijlen. Plots kijkt ze op en ik zie in een milliseconde dat ik ben betrapt. Ik weet mijn geen houding te geven en kijk gauw naar mijn eigen boodschappen. Buiten zie ik haar in de rij staan bij een zeer drukke marktkraam. Ze kijkt even om en ze ziet mij aankomen. Ik ga heel dicht achter haar staan en ik merk dat ze heerlijk ruikt. Ze bukt naar haar tas en raakt met haar billen heel zacht mijn lichaam. Instinctief duw ik mijn heupen naar voren en voel dat er een behoorlijke erectie is ontstaan. Zachtjes duw ik een paar keer tegen haar billen. Verrek! Ze duwt een paar keer terug! Vreselijk spannend om elkaar op te winden terwijl er mensen om je heen staan en dat ook nog met een wildvreemde. Ik bied haar aan om haar boodschappen in de auto te tillen en ze begrijpt de hint. ‘Mijn man is 2 weken op zakenreis, dus wil je bij mij thuis de spullen ook naar binnen brengen?’. Bij haar binnen was ik mijn handen en ze komt achter mij staan en wrijft zij met handen over mijn kruis. Ondanks mijn boxer en spijkerbroek voelt ze de snelle levenstekenen van mijn pik. Ze kneed nu zachtjes mijn ballen en er onstaat ruimtegebrek in mijn broek. Ze draait mij om en ritst mijn broek los. Ze trekt mijn broek naar beneden maar laat mijn pik op en neer dansen in mijn boxer. Haar felroze tongetje bevochtigd haar lippen. Vind jij mij sexy vraagt ze. Meer dan dat zeg ik. Ze bukt en bevrijdt mijn pik die ikzelf nog nooit zo hard vooruit heb zien wijzen. Haar tongetje flitste een aantal malen over de uitgang van mijn pik. Opeens sluiten haar warme lippen om mijn eikel heen. Ik wil je zien pijpen zei ik, en gewillig ging ze voor mij zitten met haar hoofd iets achterover. Ze zegt zachtjes ‘in de winkel zag ik je staren naar mijn mond, heb je wel eens een vrouw in haar mond genomen?’ Ik schoof zachtjes mijn pik in haar mond en ik had fantastisch zicht op haar. Binnen No time greep ik haar hoofd steviger vast en haar rustige zuigbeweging ging harder en harder. De combinatie van haar snellere tong en heerlijke lippen werd mij snel te veel. Schokkend kwam ik klaar in haar warme mond. Ik hoorde en zag haar slikken, iets wat ik nog nooit had meegemaakt. Wat een ontzettend geil gezicht. Ik heb haar daarna over haar hele lichaam gekust en gelikt. Ze heeft meerdere malen een orgasme beleefd. Ik heb heerlijk naar haar gezicht gekeken wanneer ze klaarkwam. Ik ben niet in haar binnengedrongen met mijn wapen maar misschien in de toekomst? Later thuis heb ik verspreid over enkele dagen meermaals mijzelf bevredigd met haar in mijn gedachte. Het liet mij maar niet los. Zelfs nu ik er over schrijf raak ik weer opgewonden. Binnenkort vertel ik hoe het verder is verlopen. Tot gauw… ik ga weer even ongeneerd masturberen. Dat vrouwen zó sexy kunnen zijn…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *