1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (14 stemmen, gem. 4,71 van 5)

Ik woon in Zeeland, in een kustplaatsje waar bijna geen mensen met buitenlandse roots wonen. Nu al een lange tijd wonen er een stuk of 70 bij ons in het dorp. het zijn vooral ouderen en jonge vrouwen, of meisjes. Er wordt echt niet geklaagd dat ze hier bij ons veiligheid zoeken. Het is ok. Ik heb al langer goed contact met een jonge meid van 21, we kunnen het heel goed vinden. Ik heb ondanks dat ze een pracht van een meisje is nog nooit iets in de richting van versieren gedaan, ik dacht dat dat ook wederzijds was. Maar de laatste tijd is, ze heet Kristinka, is er toch een bepaalde ´zwoele sfeer´ wanneer wij elkaar weer eens treffen, meestal bij mij thuis de laatste tijd. Tot op een week of twee geleden was er wel een soort van onbenoemde aantrekkingskracht te voelen. Maar pas geleden waren we weer eens bij mij thuis. Ik had speciaal om haar blij te maken twee flessen wodka gekocht. Het was eerst gewoon heel gezellig, tot Kristinka ineens op een andere manier zich begon te gedragen…

´Merijntje, misschien is het de Wodka, maar ik kan het niet meer inhouden.. Merijntje, je moet toch begrijpen dat een meisje als ik, met gewoon ook bepaalde verlangens en gevoelens het na een paar maanden enkel vingeren wel eens beu is… Sorry voor de directheid, maar ik houd het niet meer… Is er een kans dat jij en ik misschien een avontuurtje zouden hebben? Eerlijk, ik ben nou al zo lang, bijna een jaar niet meer door een jongen, of zoals jij een oudere gast intiem geweest… Ik ben echt wanhopig Merijn! Zeg alsjeblieft ja, wil je? Weet je? Ik ga je gewoon met mijn hele lichaam overmeesteren…Sorry, ik wil echt weer eens verwend worden door een oudere man…Kom liefste, ik weet dat we altijd vrienden waren, maar please help me nu…´

Kristinka had haar besluit omgezet in actie, ze kwam op me aflopen zonder t shirt, ik zag meteen dat het meisje duidelijk zichtbare, zwart behaarde oksels had, het leek alsof ze daar niet eens een idee van had, haar bh deed ze uit, volgens mij had ze cup 75 c, haar onderarmen waren ook echt wel duidelijk, en zonder enige schaamte behaard met dikke, zwarte haren, ze bleef toen even recht voor me staan en keek me opgewonden aan, ze fluisterde of ik ook niet iets uit zou trekken. Dat was zo gedaan, ik stond binnen een seconde in mijn blote pik. Kristinka haar ogen werden heel groot, het leek alsof ze nu pas door had dat ik ook zwaar behoefte had aan enig vrouwelijk contact.

Ik kreeg in de gaten dat Meisjes uit de oukraine niet echt dezelfde strenge regels hebben over hoe een meisje er dan wel niet uit hoort te zien… Dat werd me wel duidelijk toen ze tegen me zei dat ze er helemaal klaar was om door mij echt lekker verwend te worden, ik was verbijsterd…Ten eerste om dat ze zonder enige schaamte of een idee of dat wel pas had als een meisje zulke zwart, behaarde oksels had…Maar dat bleek duidelijk het geval, want toen ze de grand finale qua kleren uitrekken voltooid had, stond er toch echt een meisje voor me dat blijkbaar er een geheel andere kijk op had. Ik ben een liefhebber van een meisje met gewoon een lekkere flinke bos schaamhaar…Maar de onwetende Kristinka zag er zelfs voor mij echt zeldzaam harig uit…

Kristinka had echt hele vrouwelijke vormen en rondingen, haar heupen waren erg stevig, zo ook haar dijen, vrij grote borsten, en een hele, heleboel vrouwelijke beharing…Ze liep langzaam op me af, en ik zag dat ze door had dat er iets aan haar was, wat ik nog nooit gezien had, ze vroeg dan ook:

´Merijn? Dit is dus de eerste keer in bijna een jaar dat ik weer eens lekker verwend ga worden door een leuke vent als jij…Maar ik merk dat je iets aan mij nog nooit gezien hebt, zeg het dan, en of je het ok vindt… ´

´Kristinka, kijk, in Nederland zijn er niet zo veel meisjes zo als jij, ik ben toevallig helemaal gek op meisjes met jouw lichaam, zeg maar…´

´Ik begrijp je niet, ik heb toch een gewoon lichaam? Wat is er dan anders, en is dat ok voor jou?´

´Lieve meid van me, je maakt me dus helemaal wild en super opgewonden door al dat haar op je lijf! Echt, ik heb nog nooit zo´n meiden lichaam gezien, het is zo mooi als een meisje veel schaamhaar heeft…´

´Wat? Dat mijn kut behaard is? Ben niet anders gewend hoor, is toch heel normaal dat meisjes behaard zijn? En oksels dan? Nou bij ons in de ukraine heeft er geen meisje, ja misschien in de grote stad, tijd of geld om te scheren, we zijn niet gek, en trouwens, meisjes hebben net zo gewoon als mannen overal haar…´

Ik hield mn vinger voor mn lippen en leidde Kristinka naar het lange gedeelte van mijn bank, ik legde haar neer en deed haar benen uit elkaar. Ik deed een kussentje onder haar onder rug zodat haar gehele vagina en het behaarde gebied tussen haar grote billen zichtbaar werd. Kristinka liet haar hoofd op het zachte leer van mijn bank vallen, ze was blijkbaar nu er van verzekerd dat ze een hele prettige ervaring met mij zou hebben, ik wist even niet waar te beginnen…

Dit was het schitterende uitzicht wat ik had op het gehele, intieme gebied van de jonge ukrainse van 21, haar vooruitstekende venusheuvel was wel zo behaard, het vreemde, maar echt mega opwindende was dat het meisje licht blond hoofd haar had, maar net als haar oksels een git zwarte bos schaamhaar had. Ik had het kunnen weten als ik naar haar wenkbrauwen gekeken had. Het is voor velen een rare, onware theorie, maar ik durf te zeggen, met zekerheid dat een meisje met blond haar, en dan zwarte, dikke wenkbrauwen heeft, er bijna zekerheid is in het feit dat ze ´beneden´ ten eerste zwart schaamhaar heeft, en net als haar grote, dikke wenkbrauwen, ook een wilde, zwart behaarde kut heeft. Kristinka dus ook. ik was als betoverd door wat ik te zien kreeg, haar benen mooi uit elkaar, haar vagina geheel uiteengspreid, en door het kussentje een volledige, intense kijk naar de situatie die er tussen haar billen zich afspeelde.

´Ik dacht dat het me het best leek om Kristinka langzaam te benaderen, ze was al zo lang niet door een man verwend. Ze ademde rustig en bleek af te wachten op mijn zachte, doch duidelijk voelbare begin…

´Oh meisje, wat is dat een heerlijk gevoel zeg! Dat fijne gevoel dat door heel mijn lijf gaat als ik met mijn vingers zachtjes door je gehele, wild behaarde jungle wrijf…Kristinka, ben je er kl…´

Zonder wat te zeggen stopte ik mijn gehele gezicht voorzichtig in haar echt enorme oerwoud van zwart schaamhaar met zeker wel een lentgte van 10, 12 centimeter…Het behaarde meisje deed als antwoord op mijn zachte streling met een lichte druk haar heupen omhoog, en duwde zo haar overwoekerde, onverzorgde zwarte Oerwoud diep in mijn gezicht, dat voelde zo bijzonder, ik had nog nooit dit gevoel ervaren. Het was echt een grote verassing om voor het eerst te voelen hoe een behaarde kut in je gezicht voelde…Heel prettig, kietelend, en verschrikkelijk onverwacht eigenlijk.

´Merijn? Wat vind je er van om een keer een behaard meisje te ervaren?´

´Kristinka, Ik heb het nooit geweten, maar nu ik het met jou ervaar hoe het is als een meisje gewoon helemaal behaard is…Oh sorry, ik zal je verwennen nu…´

Met mijn linkerhand verwende ik het harige meisje, terwijl ik haar eens in het geheel bekeek…Ze lag met haar ogen gesloten achterover, haar armen lagen achter haar hoofd, zo kon ik eens goed bekijken hoe haar oksels er uit zagen: Van boven naar beneden was het gewoon zo´n 20 centimeter, de breedte was zo´n 10 cm, en de lengte van haar okselharen was zeker zo´n 10 centimeter. Ik was gewoon verbaasd dat een meisje zulke oksels kon hebben, Kristinka had ook zwarte haren op haar tepelhoven, en vlak bij haar tepels, tussen haar borsten zaten ook wat haren, en het meest interessante, en nieuwe voor mij was dat Kristinka rond haar navel nogal wat zwarte haren had groeien, die over haar vrouwenbuikje een harig pad vormden tot de ingang van haar behaarde bos zwarte jungle op haar venusheuvel. Nou, haar venusheuvel was echt wel heel verwilderd en rommelig, het liep eigenlijk in een behaarde bush langs haar labia richting haar zwarte konthaar, en verder.

Ik likte haar kleine schaamlipjes aan de binnenkant, dat had bij de meeste meisjes wel erg succes. Ik verwende har Vulva door met mijn vingers haar gezwollen clitoris te stimuleren, het meisje was al zo nat als wat, ze leek al een orgasme nader te zijn… Toen gaf Kristinka aan dat het tijd was voor mijn piece de la resistance: Het mooi behaarde meisje ging ineens recht op haar rug liggen, ze fluisterde in mijn oor dat ik nu eens goed naar haar lichaam moest kijken, zo ziet een echt, vrouwelijk meisje er dus uit, ik moest kijken van haar, en opnoemen wat ik zag:

´Ik zie een echt heel vrouwelijk lichaam voor me liggen, mooi blond haar, blauwe ogen met dikke zwarte wenkbrauwen, een mollig lichaam met alle vrouwelijke rondingen en vormen daar waar ze horen, en als mooiste zie ik in plaats van wat de meeste meisjes hebben, geen harige driehoek, maar een grote, ronde bos schaamhaar met aan alle kanten zware uitgroei. Een bikinilijn was kristinka onbekend, ach, het was en wir war van zwarte haren die haar gehele kut en alles daar om heen overgroeiden., en ik…´

´Merijn, stop je pik in mijn behaarde poesje…Jaa?´

´Liefje, jij hebt echt geen poesje hoor, jij hebt een echte kut, een poesje heeft geen zwarte jungle er op, toch?

De krassen die ze op mijn rug zette zeiden genoeg…Twee keer…Drie keer trok haar hele lijf samen…Haar kut trok zo samen dat ik niet anders kon concluderen dat kristinka meerdere orgasmes had ervaren…

´Kristinka was snel weer de oude, en ze zei dat ik goed mijn best had gedaan… Voordat ze weer nar haar huis ging vroeg ze me nog een ding:

´Je was heel lief en geweldig, maar je moet me toch nog eens precies uitleggen wat er nou zo speciaal is aan een meisje met een behaarde kut, Echt lieverd…Nou, dat gaan we dus vaker doen hi h i hi!

En zolang ze in ons dop is, hoeft ze zich niet alleen te voelen…..

Bedankt…

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *