1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (22 stemmen, gem. 4,50 van 5)

We hebben op internet wat bestellingen gedaan, ze worden gebracht door PostNL. Mijn vrouw is gaan werken, volgens de mail van het bedrijf komt het pakket vandaag dus ik blijf thuis zodat ik erop kan wachten. Ik doe wat kleine dingen in huis, beetje afwassen, wat stofzuigen. Tijd voor een pauze en ik maak mezelf wat koffie, net zit ik aan de keukentafel als de bel gaat. Ik ga naar de deur en doe open, daar staat een wat mollige meid met het pakket. Goede middag, ze zegt het met bibberende lippen. Goede middag antwoord ik, heb je het koud? Ach zegt ze, de verwarming in die bestelwagen valt regelmatig weg en net nu op deze koude dag heb ik het weer. Gelukkig is dit bijna de laatste levering en kan ik daarna terugrijden. Ik wil vriendelijk tegen haar doen en zeg, als je even tijd hebt mag je best een kop koffie komen drinken, ik heb net gemaakt, goed heet en binnen is het aangenaam warm. Ze kijkt me aan, ze is het niet gewend om die vraag te krijgen. Meen je dat? Ik zou echt wel een warme koffie kunnen gebruiken zegt ze me. Ik sluit even de bestelwagen. Ze gaat naar de bestelwagen en ik zie een flinke kont, nee een fotomodel is ze niet. Ach wat, ze verdient best een kop koffie, ze komt wel heel lief over. Ze volgt me naar binnen, ik laat haar in de stoel plaats nemen bij de haard. Warm hier maar even lekker op, ik zorg voor de koffie. Als ik bij haar kom met de koffies zie ik dat ze haar jasje heeft uitgedaan. Het is echt wel een mollige meid, maar wat heeft ze een joekels van tieten. Ik geef haar de beker koffie en zeg, hier zal je wel goed van opwarmen. Dank je zegt ze, het gebeurt niet veel dat mensen dit voor me doen. Geen dank zeg ik, het is echt graag gedaan, ze drinkt van haar koffie. Opeens zegt ze, als ik nu een knappe blondine was geweest dan zou dit me wel meer overkomen, maar een meid als ik, nee die zien ze liever niet binnen, dus ik waardeer dit echt. Voor mij is de persoonlijkheid belangrijker dan het uiterlijk zeg ik, en je bent een lieve meid, dat merkte ik meteen, ook heb je best een leuk gezicht. Ze bekijkt me onderzoekend en laat mijn woorden doordringen. Helaas antwoord ze, is een leuk gezicht niet voldoende, veel mannen zijn niet eens vriendelijk tegen me, zijn soms zelfs beledigend. Ja ik weet het zeg ik, het zijn rare tijden, mensen zijn niet zo spontaan vriendelijk meer als vroeger. Weer bekijkt ze me, vroeger ? ? ? Je zegt dit alsof je al een oude man bent, een slok nemend, loert ze over haar beker naar me. Ik zie mooie ogen, er zit veel liefs in deze meid, ja antwoord ik, ik ben ondertussen toch al drieënvijftig. Ze verslikt zich een klein beetje, nee zegt ze, dan zou je ouder dan mijn vader zijn, en dat is wel echt een oude man. Ze bekijkt me van kop tot teen, is het waar, vraagt ze, jij ziet er veel jonger uit. Ik wou dat ik er zo goed uit zag, en ik moet nog dertig worden. Jij ziet er aardig uit antwoord ik, je straalt liefde uit. Liefde . . . herhaald ze, liefde, ze kijkt me aan, ik weet dat je het goed bedoelt, maar ik zie er niet goed uit. Als ik dat zeg, dan meen ik dat ook reageer ik, je ziet er best goed uit, al weet ik wat je bedoelt. O ja, zegt ze, zou jij met een meid als ik sex willen hebben? Nu was ik het die me bijna in de koffie verslikte. Ze keek me strak aan, nou zegt ze, zou jij dat willen? De sfeer in de kamer was direct anders, die vraag, en ik merkte dat ze een eerlijk antwoord verwacht, nou zegt ze, zeg het me maar. Mijn gedachten gingen heel snel, ik zag me al vrijen met die meid, en ik begon er opgewonden van te geraken, dus ik kon eerlijk antwoorden, ja ik zou dat zeker willen. Ze keek me recht in de ogen, ik voelde mijn opwinding toenemen, en mijn lul begon te groeien. Ze merkte dit, haar blik zakt naar mijn kruis, en ze zegt, ja ik zie het, je zou het wel kunnen. Haar woorden, en haar ogen op mijn lul gericht deden mijn fantasie werken en ze zag klopbewegingen in mijn broek, mijn lul zwol meer en meer op. Ze keek me aan, die blik in haar ogen, ik moest me niet lang afvragen wat ze wou, haar arm kwam omhoog en haar hand wreef over mijn kruis. Ze streelde mijn lul over mijn broek heen, ze kneep er even in. Ze zet haar beker koffie neer, en met haar andere hand was ze al aan de rand van mijn broek. Ik draag in huis enkel een joggingsbroek en geen onderbroek. Ze trekt mijn broek omlaag en mijn lul bengelt voor haar gezicht. Ze neemt mijn staaf in haar hand en beweegt heel langzaam over en weer. Ik kniel voor haar en zet ook mijn beker koffie neer, ik buig naar haar en begin haar te kussen. Mijn tong duw ik tussen haar lippen en ze laat me toe. Ze beantwoordt al gauw mijn kus door haar tong ook in mijn mond te duwen. Ik begin aan haar trui te trekken, ze helpt me wat en de trui ligt al snel op de grond. Daaronder heeft ze nog een t-shirt aan en ook die gaat uit. Dan zie ik haar dikke prammen, ik vraag me even af welke cupmaat het zou kunnen zijn, zelfs met twee handen zou ik er niet één kunnen omvatten. Wat een dikke memmen, normaal zie ik dat niet graag, maar toch blijf ik er gefascineerd naar kijken. Ik begin ze zo goed mogelijk te strelen en te kneden. De tepels zijn in verhouding, ik zuig er op en je hebt er een mond vol aan. Ik vind dit speciaal en zuig en knabbel er stevig op. Dat vind ze lekker want ze kreunt en hijgt wat heviger. Met haar ene voet duwt ze de andere voet uit haar schoen en andersom, gelijkertijd maakt ze haar broek los. Ze heft zich wat op en ik dacht even dat ze geen slipje aanhad, maar dat had ze ineens mee getrokken. Die meid wil sex dacht ik, die heeft het echt eens goed nodig. Ik help haar verder uit haar broek en duw haar benen uit elkaar, een dikke groes zwart schaamhaar bedekt haar pruim. Ik duw het haar uit elkaar en zoek de spleet, ik trek die met m’n vingers wat open en buig er naar toe om haar te likken. Ze geniet hier heerlijk van, ze zakt meer onderuit en geeft me zo een open zicht op haar grot, ze is al goed nat, echt al klef nat, ik kan draden slijm tussen mijn vingers ophalen. Ik lik haar en duw mijn tong diep naar binnen, ik slurp de slijmen op, ze smaakt lekker. Ik maak wat neukbewegingen met mijn tong en lik dan weer stevig haar grote klit. Ze komt hierop schokkend klaar, hmm zegt ze, dat was heerlijk. Ze komt voorover, sta even rechtop zegt ze, duw die geile paal van je in mijn mond. Wat een geile meid denk ik, ik ga rechtop staan en in geen tijd sluiten haar lippen over mijn eikel. Ze zuigt met veel speeksel, ze houd mijn lul goed nat, ze zuigt en likt alsof het de lekkerste is die ze ooit gehad heeft. Haar hand pakt mijn ballen en daar kneed en knijpt ze in, haar tweede hand gaat tussen haar benen, ze begint haar kut te strelen. Ik laat me terug zakken, even kijkt ze me beteuterd aan dat ik mijn lul uit haar mond haal, maar als ik hem voor haar kut breng zakt ze terug onderuit. Ik schuif mijn pik in één keer naar binnen, tot aan de wortel helemaal erin. Ze begint haar kut samen te knijpen en het lijkt alsof ze mijn staaf wil uitpersen. Dat heb ik bij mijn vrouw nog nooit gevoeld. Deze meid bezorgt mijn lul een innerlijke massage, ze kreunt en zucht, ze begint haar klit zelf te strelen, haar hand gaat eerst met een redelijk tempo over en weer, maar gaat over in een hevig ritme, tot zelfs bijna spastisch toe. Maar dan voel ik het vocht uit haar scheur stromen, ik kan mijn lul bijna niet in haar houden, het glibbert overvloedig. Ze merkt dit en komt weer wat overeind, geef me die grote kanjer terug zegt ze, ik wil dat je in mijn mond spuit. Ik wil je zaad proeven, ik slik het door, vul mijn geile bek met jouw sap. Wat een geil wijf denk ik, maar het mist zijn effect niet, door die gore praat erbij voel ik mijn ballen al zinderen, het zaad borrelt op, het stijgt en stroomt door mijn staaf. Klodder na klodder spuit ik in haar mond, en ze doet wat ze gezegd heeft, ze slikt elke druppel door. Ze likt en zuigt mijn lul hard en ze likt hem nog even helemaal af. Zo dat was niet slecht hé zei ze, en dat voor een oude man lachte ze. Ze trok haar kleren weer aan. Ze dronk haar beker koffie leeg, zo ik ben weer opgewarmd en zal mijn ronde afmaken. Ik bracht haar naar de deur, ik hoop dat je nog pakketten besteld zegt ze, knipoogt en vertrekt. Aan haar bestelwagen gekomen keert ze weer, ik wacht haar op, ze neemt een klein boekje, krabbelt wat en scheurt er het blaadje uit. Mijn e-mail zegt ze, ik denk niet dat ik wil wachten op een volgend pakket. Je bent een lekkere geile vent, en weer die knipoog. Hé zeg ik, ja wat vraagt ze, ik wil best met jou vrijen leuke meid zeg ik, en nu knipoog ik. Ze werd helemaal warm van die opmerking, ze straalde, dank je zegt ze, mail me gauw, en ze vertrok.

We hebben gemaild, en . . .

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *