1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

De winkel was leeg toen ik er binnen liep. In een tasje van de modezaak droeg ik de rok die mijn vrouw hier gisteren gekocht had. ’s Avonds had ze de rok geshowd, benieuwd naar mijn reactie.
Meestal heb ik geen moeite met de kleren die zij koopt, maar bij deze rok kon ik mij niet voorstellen dat ik daar naast wilde lopen. Duidelijk teleurgesteld door mijn reactie riep ze: “Breng hem dan zelf maar terug als je er niets aan vindt.”
Zo stond ik daar op mijn vrije middag in een kleine modezaak te wachten tot er iemand van het personeel tevoorschijn zou komen.
Uit een van pashokjes kwamen geluiden. Blijkbaar was een verkoopster bezig met een klant. Wat ze aan het doen waren was niet duidelijk, maar dat het niet liep zoals ze wilden, kon ik uit de opmerkingen wel opmaken.
Opeens stak er een rood hoofd om de rand van het gordijn, zag mij staan en vroeg: Kunt u ons misschien helpen?” “Dat hangt ervan af, Wat is de bedoeling?” “Ik krijg de rits van mevrouw der rok niet meer open. U heeft vast meer kracht in uw handen.”
“Dat wil ik wel proberen,” en stapte het pashokje binnen. Bij nader inzien bleek dit meer een paskamertje, zoveel ruimte was er.
In het kamertje stond de verkoopster met het rode hoofd, blond haar en een aardig figuur. Ik schatte haar een jaar of dertig. Wat me direct opviel dat haar rok scheef zat en haar truitje half uit haar rok hing. Toen ik de andere aanwezige bekeek kreeg ik het idee dat het rode hoofd niet alleen aan de lastige rits te wijten was.
De vrouw, brunette, van ongeveer de zelfde leeftijd, stond met haar rug naar mij toe. In de spiegel zag ik een knap gezicht boven een flinke boezem die gesteund werd door een niet al te grote beha.
“Hallo, ik ben Hans. Eens kijken of ik van dienst kan zijn.” De rits stond half open. Ik zag gelijk dat er iets tussen zat. Ik pakte de rok beet en probeerde de rits naar boven te trekken. Geen beweging. Toen naar beneden. Zelfde resultaat. “Even kijken wat er tussen de rits zit.” Ik tilde haar rok op en zag twee stevige billen in een frivool slipje. De verkoopster begon te giechelen. Zelf zag ik ook wel de humor van de situatie in. Een man die de rok van een wildvreemde dame optilt zal je niet elke dag meemaken.
Even dacht ik dat de dame in kwestie boos zou worden, maar toen begon ze ook te lachen. Toen we uitgelachen waren vertelde ik hen dat haar slip tussen de rits zat en dat ik er ook geen beweging in kon krijgen. “Misschien is het mogelijk de rok naar beneden te schuiven. Naar boven gaat in elk geval niet.” Omdat de dames ook geen andere oplossing wisten te bedenken werd besloten het te proberen. De klant ging rechtop staan en hield haar buik in. De verkoopster greep de rok aan de voorkant en ik pakte, op mijn hurken zittend, de achterkant. Voorzichtig trekkend schoof de rok langzaam over haar heupen. Toen de verkoopster een extra rukje gaf schoot de rok opeens naar beneden, het slipje meenemend. Ik werd door deze actie verrast, verloor mijn evenwicht en viel met mijn neus tussen de inmiddels ontblote billen. Ook de verkoopster schoot naar voren en viel met haar gezicht in het weelderige schaamhaar dat de venusheuvel bedekte.
De aangename geur, die ik bij haar anus rook verraste me. Blijkbaar gebruikte ze een sterk geurende zeep of bodylotion. Om mijn evenwicht te hervinden greep ik haar vast aan haar billen. Ik besloot van de gelegenheid gebruik te maken en duwde mijn neus stevig tegen haar poepgaatje. De reactie kwam onmiddellijk. Haar bilspieren spanden zich en omklemden mijn neus zodanig dat ik de neiging om me terug te trekken liet varen en nog eens stevig doorduwde. Er ging een rilling door haar lijf toen haar billen ontspanden. De verkoopster had inmiddels haar evenwicht hervonden. Zij omklemde de heupen van haar klant. Met haar neus bewerkte zij nu de voorkant van de schaamlippen.
Je zou verwachten dat iemand na zo’n belevenis weg zou stappen en moord en brand zou gillen. Maar niets van dat alles. In plaats daarvan spreidde ze haar benen en gaf de verkoopster de ruimte om de clitoris met haar tong te bewerken.
Zelf had ik mij intussen opgericht. Het geile contact met haar kont en het zicht op de bijna naakte vrouw ging niet aan mijn pik voorbij. In sneltreinvaart veranderde die in een stevige paal die behoorlijk klem kwam te zitten in mijn broek. Lust nam het over van de rede. Mijn handen maakten de haakjes van de beha los, schoven de bandjes naar beneden en klemden zich om de vrijgekomen bollen. De vrouw leunde achterover om de likkende verkoopster nog meer ruimte te geven.
Na een tijdje met de bollen gespeeld te hebben wilde ik wel wat anders. Met mijn voet trok ik een stoel dichterbij en liet de vrouw daar op zakken. De verkoopster liet haar gezicht helemaal tussen de nu wijd openstaande benen verdwijnen.
Ik ging achter de verkoopster staan en schoof haar truitje omhoog en opende de rits van haar rok. Even later gleed die op de grond. De degelijke slip die daar onder zat gaf ook geen problemen. De verkoopster zelf ook niet want die ging onverdroten door met haar tong die in en uit de geopende vagina schoof en dan weer over het klitje ging. Met haar mond half geopend en de ogen half gesloten hing de dame in de stoel terwijl uit haar mond zacht grommende geluiden kwamen.
Ik greep tussen de benen van de verkoopster en voelde een gladgeschoren poes. Terwijl ik met een hand haar schaamlippen en haar klitje bewerkte, maakte ik met mijn andere hand mijn schoenen los. Ik schopte ze uit en liet vervolgens mijn broek en boxershort zakken. Beiden belandden in een hoekje van de paskamer.
Mijn vrijgekomen pik schoot omhoog. Glazig keek de vrouw naar de rechtopstaande lans. Ze schudde de verkoopster tussen haar benen uit. Deze keek op en om, zag mijn dreigende wapen en dook weer tussen de benen. Ik trok haar billen omhoog en schoof mijn stamper in haar vochtige flamoes. De volle 20 centimeter verdween tot aan de ballen. Uit haar keel kwam een korte kreet maar toen hervatte ze haar arbeid.
Terwijl mijn staaf ritmisch in de kut pompte pakte ik haar truitje, schoof het omhoog en maakte de haakjes van haar beha los. Daarna pakte ik de borsten en begon die te kneden. De vrouw boog zich voorover. Onze lippen raakten elkaar en de tongen begonnen een driftig duel.
Dat was teveel voor hen. Heftig hijgend bereikten zij hun climax. De verkoopster zakte door haar knieën van alle emoties waardoor mijn lans uit haar druipende grotje gleed.
Lang stond ik daar niet met mijn trillende lans. De vrouw stond op en duwde mij op de lege stoel en ging zonder pardon met haar gezicht naar mij toe op mijn omhoogstekende snikkel zitten. De eikel bleef even steken in het kletsnatte schaamhaar maar vond toen de geopende schaamlippen en schoof naar binnen. Ai, wat was haar kut nauw. Langzaam zakte ze naar beneden, steeds meer pik absorberend in haar krappe flamoes.
Eenmaal beneden aangekomen keek ze me vol in mijn gezicht. Onze lippen vonden elkaar weer en onze tongen begonnen een nieuw duel.
De verkoopster was inmiddels bekomen van haar emoties. Ze dook tussen mijn benen en likte mijn ballen en het poepgaatje van mevrouw. Met haar tong probeerde ze de sluitspier te forceren. Toen dat niet lukte ging ze over tot zwaarder geschut. Ze likte aan haar wijsvinger en dreef deze in de anus.
Opeens klonk de deurbel. Er kwam iemand binnen.
“Ben jij dat, Laila?” “Ja, ik ben terug.” “Ik ben in de kleedkamer met een klant bezig. Loop de rekken maar even langs of alles goed hangt.” “Dat zal ik doen.”
Tijdens dit gesprek was de verkoopster gewoon doorgegaan met het vingeren van de kont. De vrouw was even rustig blijven zitten op de pik. Ze hervatte haar bewegingen. Aan haar steeds luider gehijg merkte ik dat zij een nieuwe climax naderde.
Het gehijg was nog iemand opgevallen. Onder de rand van het gordijn zag ik de neuzen van een paar laarzen verschijnen. Zelf kon ik Laila niet zien maar ik vermoedde dat zij via de spiegel een goed zicht had op onze activiteiten.
Door de wrijving werd de hitte in mijn paal steeds hoger. Lang zou ik het niet meer volhouden. “Schat,” zei ik, “als je zo doorgaat spuit ik je straks helemaal vol en ik weet niet of dat jouw bedoeling is.” “Nee, dat is inderdaad geen goed. Idee. Ik steek jouw paal wel in mijn kont. Dan kan Annie mijn klitje bewerken.” Ze klom van mijn neukstang, draaide zich om en liet zich aarzelend penetreren in haar anus die, door de voorbewerking van Annie, al enigszins geopend was. Haar anus was minder strak dan haar gleuf en met gemak gleed mijn stang tot aan de ballen naar binnen.
De vrouw hervatte haar wippende bewegingen waarbij mijn stang elke keer als een zuiger naar binnen werd gepompt. Steeds sneller ging haar ademhaling tot ze met een gesmoorde kreet klaar kwam.
Haar anus spande zo krachtig dat mijn neukijzer het ook niet meer hield. Met kracht spoot mijn geil haar darmen in. Het gaf de vrouw een extra kick, die haar deed rillen van genot.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *