1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 4,50 van 5)

Paskamer (Deel 2)
Toen we enigszins bijgekomen waren van de emoties schoof ik de vrouw van mijn slap geworden geval af. De laarsjes stonden nog bij het gordijn. Snel schoot ik overeind en rukte het gordijn open.
Daar stond Laila. Een meisje van nog geen twintig jaar. Ze had een rood hoofd dat omlijst werd door een vlot hoofddoekje. Haar rok was aan de voorkant opgehesen en één hand zat diep in haar slipje. Haar andere hand schoot naar haar mond waar een gilletje van schrik uitkwam. Ze wilde achteruit stappen maar ze was te traag. Ik greep haar arm, trok haar naar binnen en sloot het gordijn.
Daar stond ze dan. Ze had nu goed zicht op haar naakte cheffin, een blote klant en een half geklede man wiens geval als een verschrompeld peentje tussen de benen hing.
Ze wilde wat zeggen maar kreeg niet de kans. De vrouw viel om haar hals en kuste haar vol op de lippen. Annie greep de sluiting van haar rok, maakte die los en schoof de rok naar beneden. Alles ging zo snel dat ze zelfs geen tijd had om haar hand uit haar slip te trekken. Toen Annie de slip naar beneden trok was te zien dat haar wijsvinger bezig was geweest met het bewerken van haar klitje. Ze was daardoor al zo opgefokt dat ze zich niet echt verzette tegen deze aanval op haar zedelijkheid.
De vrouw had ondertussen haar blouse losgeknoopt en een stevige boezem in een klein behaatje blootgelegd. Blouse en beha volgden de weg van haar rok en slip en lieten een ranke schoonheid achter. Haar donkere haar piekte onder het hoofddoekje uit en maakte de totale aanblik nog pikanter.
Laila kon haar ogen niet afhouden van de geknakte stengel. Dat zag Annie. “Als je die een zoentje geeft wordt die weer groot en kan die jou ook een goede beurt geven. De vrouw liet haar los en zei: “Een zoen is niet genoeg. Je moet hem in je mond nemen en er flink aan zuigen.”
Ik ging voor haar staan en duwde haar hoofd naar mijn kruis. Ze zakte door haar knieën en bekeek met grote ogen mijn klokkenspel. Aarzelend beroerde ze mijn ballen en pakte toen mijn peentje. Ze trok de voorhuid naar achter en streelde de eikel. Toen ze zag dat dat effect had likte ze eraan en stak hem toen in haar mond. Met haar tong bewerkte ze de eikel. Een zalig gevoel.
Annie maakte aanstalten om Laila bij haar kut te pakken. Toen de vrouw zei: “Ik moet weg.”
Ze maakte de slip los van haar rok en kleedde zich aan. Annie trok haar truitje en rok aan over haar blote lijf en ging met de vrouw de winkel in. Twee tellen later waren ze terug met de rok die ik op de toonbank had gelegd. Ze vroegen waar die vandaan kwam. ”Die rok kom ik terugbrengen. Mijn vrouw heeft hier gisteren gekocht. Ik vond hem niet mooi en daarom mag ik hem nu terugbrengen.”
Het bleek dat de vrouw voor die rok was gevallen en teleurgesteld vastgesteld had dat haar maat al weg was. Snel werd de rok gepast, goed bevonden, afgerekend en door de vrouw meegenomen.
Nadat de deurbel was gegaan kwam Annie weer binnengestoven.
Haar rok en blouse vlogen weer uit. Laila was ondertussen doorgegaan met haar werk. En niet zonder resultaat. Het geknakte peentje was inmiddels weer een flinke wortel geworden. “Stop maar”, riep Annie. Ze trok Laila omhoog, duwde haar in de stoel en dook met haar hoofd tussen de benen van Laila. Haar billen staken verleidelijk omhoog. Ik ging achter haar staan en richtte mijn lans op haar openstaande schaamlippen maar ze duwde mijn wapen richting haar kont. Deze was nog niet bezocht. Ik liet een klodder spuug op haar gat vallen en dreef mijn speer met kracht naar binnen. Langzaam schoof deze steeds dieper tot het niet verder kon.
Ze vroeg Laila haar te likken en deze verdween tussen haar dijen. Een paar stoten en een paar likken waren voldoende om Annie naar de zevende hemel te jagen. Terug op aarde stapte ze van mijn penis en vroeg ze Laila of zij hem nu in haar kut wilde hebben.
“Ik ben nog maagd.” “Nou, dan stop je hem toch in je kont. Ik zal je wel klaar likken. Laila aarzelde. Ik kon echter zien dat ze inmiddels zo geil was dat ze niet meer kon stoppen.
Ik ging op de stoel zitten met mijn pik omhoog en trok haar naar mij toe. Ik pakte haar bij de heupen en richtte de eikel op haar sterretje. Voorzichtig liet zij zich zakken. Toen de eikel haar sterretje beroerde ging er een rilling door haar heen. Resoluut zakte zij verder zodat de punt van de staaf in haar kontgaatje verdween. Even hield ze halt om aan het gevoel te wennen maar het schrok haar duidelijk niet af. Voorzichtig wrikkend met haar billen zakte ze steeds verder langs de staaf naar beneden tot ze mijn kloten bereikte. Annie was ondertussen haar klitje aan het bewerken met haar tong.
Terwijl Laila langzaam op en neer wipte ging haar ademhaling steeds sneller tot met een kreet haar climax bereikte. Ik kon haar nog net bij haar tieten grijpen anders was ze voorover over Annie heen geduikeld.
Het duurde even voor ze weer bij machte was zichzelf overeind te houden. Ze liet mijn pik uit haar glijden en keek verdwaasd om zich heen. Annie had inmiddels haar kleren opgezocht, rok en blouse aangetrokken en naar het toilet gegaan om zich op te frissen.
Laila maakte geen aanstalten om iets te doen. “Hallo,” zwaaide ik, “je laat me hier toch niet zitten met mijn stijve. Als je geen zin meer hebt om er op te zitten, neem hem dan maar weer in je mond. Je pijpt heerlijk.” Nog altijd geen reactie. Ik werd een beetje boos, rukte haar hoofddoek af en greep haar bij haar haar en trok haar hoofd naar mijn kruis.” “Likken, schijnheilige hoer, of ik stop hem in jouw kut en spuit die helemaal vol.”
Nog was de trance niet verbroken. Ik bukte me over haar heen en gaf een gevoelige tik op haar billen. Nu pas opende ze haar ogen, zag de trillende speer en zette er haar tanden in. Ze beet gelukkig niet door. Met haar tong bewerkte ze de eikel. Ze kneedde de staaf zachtjes en liet hem steeds sneller langs haar tong en gehemelte glijden. Dit werd te veel. Een lading geil werd met kracht haar keelgat ingespoten. Even leek het erop dat ze ging kokhalzen maar ze realiseerde zich tijdig dat ze het zaad beter kon doorslikken dan erin stikken. De hoeveelheid was echter zo groot dat een gedeelte via haar mondhoeken naar buiten droop. Nadat de slap geworden piemel uit haar mond was gegleden, greep ze haar kleren en rende, zonder te kijken of de kust veilig was, naar de personeelsruimte en het toilet. Mij alleen achterlatend.
Ik kleedde mij aan en trof Annie in de winkel. Ze gaf mij het geld terug en riep toen ik de winkel wilde verlaten: “Kom nog eens terug als je tijd hebt.” “Dat zal ik zeker doen,” riep ik terwijl ik de deur sloot.
S’avonds vroeg mijn vrouw of het gelukt was. “Wat bedoel je,” vroeg ik onschuldig. “Die rok terugbrengen natuurlijk.” “Ja, ik heb het geld terug gehad en de rok is direct verkocht aan een klant in de winkel. Die was dolgelukkig dat ik de rok in haar maat terugbracht. Ik moet zeggen dat die rok haar heel goed stond.”
Een paar avonden later zapte ik langs wat kanalen toen mijn oog opeens op een presentatrice viel die mij bekend voorkwam. Toen ik de rok herkende, herkende ik de vrouw uit de winkel.
Ik riep tegen mijn vrouw: “Kijk , daar is jouw rok. Die is door die presentatrice gekocht. Vind je niet dat die haar goed staat.” Met tegenzin moest mijn vrouw toegeven dat ik gelijk had.
Of ik nog wel eens naar die winkel ben teruggegaan? Dat is weer een ander verhaal.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *