1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (6 stemmen, gem. 3,33 van 5)

Ik werk nu al een paar jaar in een supermarkt op de broodafdeling. Laatst is er een nieuw meisje bij het team gekomen haar naam is Indy en oh boy wat is ze heet. Ze heeft lekkere tieten, c-cupje denk ik, maar het beste is haar fantastische kontje. Het is echt onbeschrijfelijk, zo lekker rond en uitstekend je kunt je ogen er niet vanaf houden. Maar goed terug naar het verhaal, op een rustige dag in de supermarkt was er vrijwel niks meer te doen op de bakkerij afdeling: ik had alles al gepoetst en had eigenlijk het komende uur niks te doen, ik moest wel op het einde van de avond alle broden nog uit de bakken halen en ze uitscannen (ik kon dus niet eerder naar huis gaan). Dus ik besloot om een beetje op mijn telefoon te kloten en wat te chatten, echter een paar minuten later viel me op dat indy een rek aan het vullen was. Dit vond ik helemaal niet erg aangezien ik haar kont nu goed kon bekijken, ze moest hoog ik de schappen hagelslag bijvullen dus ze stond ook nog lekker rechtop met haar kont lekker uitgestoken, wat een prachtig gezicht. Ik besloot mijn move te maken en vroeg of ze hulp nodig had. Ze zei dat graag hulp kon gebruiken en zo begonnen we een beetje te praten. Ik kon het niet helpen om steeds naar haar heerlijke kontje te staren. “Wat vind je ervan!?” Vroeg ze ik schrok met rot en wist niet goed wat ik moest zeggen. Daarna gaf ik toe dat ik haar kont echt perfect vindt en er met mijn ogen niet vanaf kon blijven. Blijkbaar vond ze het niet heel erg, want toen we verder gingen met vullen ging ze me de hele tijd uitdagen: Ze ging expres voor me langs zodat ze met haar kont tegen mijn lul aankwam, ook liet ze “per ongeluk” wat vallen zodat ze het kon oprapen en haar kont goed kon laten zien. Het einde van de avond kwam aan en we liepen naar buiten toen we bij de fietsenstalling aankwamen vroeg ze me of we samen naar huis wilden fietsen. Natuurlijk ging ik mee en uiteindelijk kwamen we langs haar huis. Ze stelde voor of ik bij haar wilde slapen omdat het vanaf haar huis nog een uur fietsen was naar mijn huis en het was tenslotte al 10 uur s’avonds. Terwijl we naar binnen liepen zei ze op een hele nonchalante toon:”oh, ja mijn ouders zijn niet thuis vandaag”. We gingen samen op de bank zitten en keken een film het was een romantische film met veel seksscènes. Op een gegeven moment kreeg ik een stijve, indy zag dit en zo begonnen we verder te praten over sex langzaam. Indy vertelde me dat me best leuk vond en dat ze graag sex met me wilde hebben. Dus vervolgens ging we naar haar kamer en kleden we ons uit. Eerst hebben we een paar minuten getongzoend en elkaars lichaam goed gevoeld haar heerlijke tieten en haar zacht kontje. Toen begon ze me heerlijk af te zuigen, ze pakte mijn 8inch lul en stopte het helemaal in haar keel, tsjonge wat voelde dit goed. Na een halve minuut zuigen wilde ik mijn lul in haar kont stoppen en gooide ik haar op het bed en stopte ik het in haar kontje. Na een paar minuten op en neer te gaan in dat perfecte assje stroomde haar hele kont vol sperma het sperma liep uit haar kont. Tot slot nam ik haar van voren ze kreunde heel hard ik zoog aan haar tietjes todat we allebei klaarkwamen en in slaap vielen.

Loading

1 reactie

  1. Echt geil, ben wel nieuwsgierig of ze op het werk nog sex gehad hebben en hoe oud ze zijn


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *