1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (3 stemmen, gem. 3,67 van 5)

Vervolg van ‘Net als Sandra, lekker roken.’

Het is vrijdagmiddag, gedurende mijn hele week schoolvakantie ben ik veel in Sandra haar flat geweest. Ik zou er alleen de planten, post en de poes verzorgen, maar ik kon het niet laten om iedere dag mezelf lekker te laten gaan. Vanaf maandag ben ik elke dag in haar slaapkamer geweest, elke dag heb ik stiekem lekker gegeild in haar sexy kleding en heb stiekem haar Belinda Menthol sigaretten gerookt. Een superspannende en geile vakantie. Elke dag mijn fantasiespelletje, elke dag net als mijn Godin Sandra zacht en sexy gekleed, elke dag lekker veel roken, elke dag een slipje van Sandra kleddernat opgeilen met mijn eigen kutvocht.
Nu ze bijna terug zijn van vakantie moet ik alles precies zo achterlaten als dat het was, ik heb dat elke dag ook wel gedaan, maar het moet nu tot in de puntjes verzorgen. Kleding heb ik terug op de plaats gelegd en haar slipjes met zorg gewassen, al had ik graag het vocht van mijn kutje achtergelaten. De boekverslagen die in van haar mocht lenen heb ik weggehaald, verder is alles weer zoals vanouds. Gedurende de week heeft me de gedachte, dat Sandra de pakjes Belinda bewust voor mij had neergelegd, wel beziggehouden. Ik heb altijd zoveel naar haar zitten kijken als ze rookt, kans is groot dat ze wel weet van mijn fantasie hierover. De pakjes lagen zo in het zicht voor het grijpen, het is goed mogelijk dat dat geile sletje me de kans heeft gegeven om stiekem te roken. Maar ja, dat is mijn fantasie, misschien is het alleen maar wat ik mezelf wil doen geloven. Ze zal wellicht aan details wel kunnen zien dat ik hier veel was, en dat ik stiekem heb gerookt, maar hoe ze daarop zal reageren.? Best eng, geen idee.

Haar beide pakjes sigaretten had ik opgerookt, ik heb nieuwe gehaald. Was wel even ongemakkelijk bij de kiosk, maar ik denk dat niemand me heeft gezien. Uit beide nieuwe pakjes moet ik nog een paar sigaretten uithalen, dat was ook zo toen ik die pakjes van Sandra vond, die lagen toen ook aangebroken op haar bureau. Ik neem het ervan, ik ga nog even lekker tv kijken hier, dan kan ik nog even roken. Na vijf dagen zal ik dat zeker missen, het kan nu nog lekker even. Ik steek de eerste op en bedenk me dat ik hier het roken goed geleerd heb, het ging eerst best wat onhandig. Het moet haast wel. , Sandra heeft de sigaretten echt wel uitnodigend voor het pakken neergelegd. Feitelijk heeft ze me de sigaretten gevoerd, en nu weet ik hoe het is om te roken, dat geil gemeen secreetje.

De zaterdag erop heb ik me de hele dag niet meer in Sandra haar huis durven vertonen, geen idee hoe laat ze thuis zullen zijn. En ja, ook best bang dat ze iets zullen merken van mijn geile avontuurtjes daar alleen in huis. Tegen drie uur, de deurbel! Hart klopt me in de keel, jeetje, geen weg terug, maar hopen dat ik alle sporen heb gewist. Ik laat mam opendoen, het gesprek over hun verblijf op Texel komt op gang. Ik neem zelf nu ook maar initiatief om geen argwaan te wekken, ik kom daarom ook naar de voordeur. Pfff. Alleen Astrid, de moeder van Sandra is er om de sleutel te komen halen. Sandra en haar zus zijn al thuis, alles zag er tiptop uit zei Astrid. Als bedankje krijg ik een pakketje douchegel en shampoo, ´Kun je jezelf even lekker verwennen´ zei Astrid. Oh mens, je moest eens weten hoe ik mezelf al verwend heb op jouw bank.

Maandagmorgen, terwijl ik naar school loop bedenk ik me dat ik Sandra weer zal zien. Als ik op de reacties van afgelopen zaterdag af moet gaan, dan heeft Sandra gelukkig niks gemerkt. Dan heb ik mijn vakantie geil doorgebracht, ik zou het zo weer overdoen. Geile gedachte trouwens om straks Sandra weer te zien, als ik dan bedenk dat ik haar geile truitjes heb gedragen, dat ik mijn kutje in haar slipjes heb natgevingerd. En dat ik me net als haar als een rooksletje heb gedragen, geil vrouwelijk sigaretjes roken. Geil., zin in de pauze, zin om lekker te fantaseren als ik haar weer zie roken straks. Het zebrapad over, schoolbel gaat. Snel loop ik het schoolplein op, het eerste uur begint zo. Ik ren het trapje op, vlug wil ik naar binnen. ´Goedemorgen!´. Kut. Sandra! Recht voor me! Vlak voor de deur. Oog in oog. Oog in oog met Sandra. Sandra, bij wie ik de hele week stiekem op de kamer ben geweest. De hele week heb ik haar kleding aangehad, ik heb al haar slipjes gepast, gevoeld en vol kutnat gegeild. Al haar menthol sigaretten gerookt, haar make-up gebruikt. Nu, geen ontkomen aan, sta ik oog in oog. Ze kijkt me rustig en zelfverzekerd aan, tikje lachend. Oh nee, ze weet ’t! Ik zweer ’t, ze weet ’t. Voor ik me alle rampscenarios kan bedenken, spreekt ze me kort en commanderend toe; ‘Ik zie dat je gebruik hebt gemaakt van mijn boekverslagen, ik hoop dat je er wat aan hebt. Maar je hebt méér huiswerk gedaan.’ Ze kijkt me doordringend aan, neemt een laatste trek van haar sigaret. Ik kijk haar overmeesterd recht in haar gezicht aan, en ze vervolgt; ‘Vanmiddag vier uur, één pakje Davidoff Gold, bij mij aan de deur.’ Gelaten onderga ik dat haar geurige sigarettenrook voluit mijn gezicht bedekt, perplex, overgeleverd en bedremmeld geef ik me over aan de situatie. Ik weet niks te zeggen. Wat moet ik zeggen. Ze heeft het door, ik kan moeilijk iets inbrengen nu. Sandra is aan zet, ik heb iets te verbergen, zij heeft niks verkeerd gedaan. Ze opent de deur en maant me naar binnen.

Vreselijke dag. Ik heb me super ellendig gevoeld, mijn hoofd niet bij de les, en de meiden in de klas begonnen ook al te miepen dat ik niet al te gezellig was vandaag. Ik ben Sandra de hele dag uit de weg gegaan. Zoals ik haar anders elk moment van de dag wil zien, elk moment over haar wil fantaseren, zo bang was ik vandaag om haar te zien. Ik heb de hele dag hierover na zitten denken, wat moet ik doen? Sandra weet ’t, zo klaar als een klontje. Alleen wát weet ze precies? Heeft ze iets gezien aan de kleding? Heb ik iets vergeten op te ruimen? De rooklucht? Heeft ze het gemerkt aan haar ondergoed? Of. erger. verborgen camera? Ach nee, zal toch niet. Ik moet mezelf niet zo bang maken. Maar toch. Ze weet ’t. En ja, wat ze weet kan ze doorvertellen, één berichtje en de hele school weet ’t. Er zit niks anders op, ik moet op haar uitnodiging ingaan. Ik moet een pakje Davidoff kopen en zal om vier uur vanmiddag bij haar voor de deur moeten staan. En dan.? Weglopen of rennen gaat niet, ik zal mee moeten gaan in wat ze op dat moment voorstelt. Oh. stom! Wat heb ik mezelf in de nesten gewerkt nu, ik had me in moeten houden vorige week. Die geile fantasieën hadden me in de greep, de geile hunkering om mezelf net als Sandra te willen voelen brengt me nu in een hachelijke situatie, het is nu Sandra die bepaalt wat er gaat gebeuren!

Met een smoes dat ik bij een vriendin zal zijn vanmiddag app ik mijn moeder, en ga naar de kiosk om de sigaretten te kopen. Net als vrijdag, toen ik de Belinda’s kocht kijk ik weer goed om me heen, in de hoop dat ik geen bekenden zal tegenkomen. Shit.! Tamara, Sandra haar vriendin komt net naar buiten. Ze kijkt me glimlachend aan en knikt even goeiedag als ze haar nieuwe Marlboro opent. Zou zij er vanaf weten.? Ik kan niks met die vraag. Ik weet ’t, Sandra bepaalt wat ze doen met mijn geheim. Ik kan nu niet terug, dat zou opvallen. Ik moet nu een pakje Davidoff kopen, het is bijna vier uur. Ik kijk maar niet om, ik vraag een pakje Davidoff Gold en betaal snel zonder ook maar iemand aan te kijken. En nu, maar naar buiten. Verdomme. ze is er nog, Tamara zit op het bankje, en groet; ‘Tot morgen’. Waarom zit ze daar? Heeft Sandra haar iets verteld? Oh shit, ik weet nu niet meer wie wat weet. ‘Tot morgen’ prevel ik onzeker terug en loop naar Sandra haar flat, precies zoals Sandra het wil.

Zenuwachtig loop ik nu naar de voordeur waar ik vorige week elke dag zo veel mogelijk wou zijn, nu bel ik met de grootste twijfel aan. Ik wil niet, maar ik moet wel. Als Sandra weet wat ik vermoed dat ze weet, dan heb ik weinig keus. Sandra haar spel spelen of de hele school weet ’t, ze is populair dus iedereen zal het geloven. Ik hoop dat ze niet opendoet. Het pakje Davidoff heb ik trillend vast in de hoop dat ik het alleen maar aan haar hoef af te geven. Ik hoor geluiden, er komt iemand het halletje in. shit. Sandra doet open. Ze kijkt me vol trots, dominerend aan; ‘fijn., je bent mooi op tijd’ . Ze houd haar hand op, ik geef haar de sigaretten. ‘Daar was ik aan toe, kom erin’. Geen keus, ik ga zwijgend naar binnen. Ik weet niks te zeggen. Ik voel me nerveus, klein en superstom. Ze geeft aan dat ik mijn jas op kan hangen, ik doe dat dan ook maar direct. Ze kijkt me diep in de ogen aan; ‘Je gaat in de hoek van de bank zitten. Niet moeilijk doen, gewoon een beetje gezellig zijn. Je Belinda’s liggen er op tafel. Ik wil dat je ze rookt, achter elkaar tot ik je er vandaan haal. Ok?’ Zweet breekt me uit. Geen idee wat me gaat gebeuren. Wat is ze van plan. ‘Ok?’ Vraagt ze nogmaals, ditmaal bits. Ik knik instemmend, ‘Ok’. Sandra doet de deur open en loopt de woonkamer in. Ik zie het direct al, verdomme, haar moeder en een vriendin. Mijn lichaam blokkeert. Ik weet niks uit te brengen. Ik. nu in de woonkamer roken? Terwijl zij dat zien? Gewoon in hun aanwezigheid.? Ik heb alleen nog maar alleen gerookt, stiekem zonder dat iemand het heeft gezien. Ik weet me geen houding te geven. Sandra doorbreekt het gesprek van de twee dames; ‘Ik maak mijn huiswerk nog even af hoor, zij neemt even een sigaretje. Ik ben zo klaar’. Dat secreet, Sandra weet hoe ze het moet aanpakken. Sandra loopt door naar haar kamer. Ik kijk naar haar moeder en de andere vrouw, en probeer hoi te zeggen, komt er wat schoor uit. ‘Ga zitten zegt Astrid vriendelijk, pak maar een Belindaatje als je dat lekker vindt’. Tjeezus, haar moeder maakt het me onbedoeld nog moeilijker ook, ik kom hier echt niet meer onderuit. Ik voel me zo mega nerveus. Het lijkt er op dat ik echt daar in de bank moet gaan zitten roken. Iets waar ik altijd over heb gefantaseerd, gaat nu gebeuren. Vrijuit roken, net als Sandra. Sterker nog, in Sandra haar huis. Maar op deze manier had ik dat nooit bedacht, Sandra drukt me in een moeilijke situatie. Niemand kent me als rookster., nu moet ik me laten bekijken, een Belinda menthol rokend. Oh Sandra, niet leuk, wat ben je gemeen. Je speelt met me.

Ik ga naar de hoek van de bank, van de zenuwen lijkt het wel honderd meter lopen. Ik heb het gevoel of ze me van top tot teen zitten te bestuderen, ik durf niet te kijken. Ik ga zitten. Ik hoor de vrouwen verder kletsen, ze zitten nu tegenover me. Gelukkig, ze zijn druk met hun tweeën, bezig met een trainingsschema van volleybal of zo. Dat scheelt. Moet nu maar. Ik pak de sigaretten en aansteker van tafel. Met de grootst mogelijke onhandigheid haal ik een lange Belinda met wit filter uit het pakje. Ik ben van de zenuwen weer net zo onhandig als begin vorige week. Moeder Astrid, kijkt heel even op en vervolgt haar gesprek. Ik breng de sigaret naar mijn lippen en steek ‘m op. Een voorzichtige trek, om een grote rookwolk te voorkomen, om het wat te verbergen. gaat goed. nog een trekje. Ik merk dat de vrouwen zich er amper iets van aantrekken. Nog een trekje. ‘Wil je wat drinken?’ vraagt Astrid. Ik schud voorzichtig nee, ‘Nee hoor’. Ik voel me bekeken, ik heb het warm, ongemakkelijk. Eerlijk gezegd, de sigaret kalmeert wel. Het wordt langzaam wat beter, zeker nu ik merk dat die twee tegenover me er amper zien zitten. En eigenlijk, nu weer een sigaretje doet me best goed. Vrijdag voor het laatst. Ik voel me klotenongemakkelijk en gerust tegelijk, bizarre situatie. Ik neem een diepere trek nu, ik laat me wat gaan nu. Ik zal me maar moeten proberen te ontspannen. Tv kijken dan maar, hij staat aan op een Amerikaanse soap.

Oh nee. Oh nee. Niet waar. oh nee. Die geile slet. Tussen de tv en Astrid door heb ik zicht op Sandra haar kamer. Sandra., op haar bed. Ja, kan niet missen, ik zie het goed. Daar zit ze met haar kussen tegen de muur. Haar gezicht. zo heb ik haar nooit gezien. Ze is bloedjegeil. Ze kijkt me geil aan. Wat doet ze. ja. echt. met haar hand in haar broekje. Oh geile teef. Van verbazing vergeet ik mijn sigaret. Zonder geluid te maken commandeert ze me, ´roken´ zie ik haar zeggen. Ik gehoorzaam, ik neem een trekje. ´Roken, roken, roken´ lees ik van haar lippen. Oh shit. Ik moet haar rokende meisje zijn. Sandra heeft me precies waar ze me hebben wil, die geilgemene slet. Hier zit ik dan, ik kan geen kant op, ze dwingt mij aan haar te laten zien als rokend meisje. Ik neem nog een trekje en blaas de rook rustig de kamer in. Mijn opdracht is duidelijk. Ik zal moeten gehoorzamen, ik zal zo mooi en vrouwelijk mogelijk moeten roken, ik moet mijzelf aan Sandra laten zien. Nog een trekje, nog een, nog een. steeds grotere wolken blaas ik de kamer in. Sandra geniet, die geile sigarettenhoer. Ik zie dat gemene wijfje geiler en geiler worden. Ze krijgt een kleur, haar lippen worden voller, zonder geluid hijgt ze ritmisch. Haar hand in dat broekje. dat kutje wordt natter en natter. Ik zie dat ze met elke trek van mijn sigaret geiler wordt. Verdomme, Sandra misbruikt me. Die geile slet. Hier zit ik dan, ik ben haar rokende slaafje. Ze misbruikt me. Ik moet het mooie rokende vrouwtje zijn. Ik ben haar rokende sigarettenspeeltje.

Mijn sigaretje is op, ik druk ‘m uit. Ik kijk op vanaf het asbakje. Ik zie Sandra direct commanderen, ‘doorroken’ lees ik van haar vol rode mond. Ik bedenk me niet, en pak de sigaretten van tafel. Astrid kijkt me plotseling aan; ‘Even de schade inhalen?’ zegt ze met een lach. Voordat ik kan reageren vraagt ze ‘Mag ik ook een sigaretje van je?’. Oh jeetje, alsof ik een ervaren rookster ben, sigaretten delen; ‘Tuurlijk’ zeg ik zenuwachtig. Ik kijk snel even naar Sandra, die rookslet lacht me geil uit. Ik haal een sigaret voor de moeder uit het pakje, ze pakt ‘m over en vraagt een vuurtje. Redelijk zenuwachtig steek ik haar sigaret op. Ze kijkt me aan, ze neemt een enorme trek en maakt een volle wolk rook. ‘Dank je’, zegt ze terwijl ze me recht in de ogen aankijkt. ‘Ik ben blij dat jij ook stevig rookt, anders had ik me schuldig gevoeld tegenover mijn volleybalgenootje hier.’ ‘Ja’, weet ik nog net uit te brengen, en steek plichtsgetrouw mijn tweede op. Sandra heeft me in de tang, ik kom er niet meer onderuit, ik ben hier in huis gewoon verplicht om te roken. Ik kijk naar Sandra, ze heeft verdomme ook een sigaret opgestoken, geil zie ik haar ritmisch vingeren. Die rookslet heeft dit goed uitgedacht. Het maakt me ook geil, ik voel dat ik me gewonnen moet geven. Ik rook op mijn mooist; sigaretje vrouwelijk omhoog vasthouden, heerlijke lange trek, mooie rookkolom schuin omhoog. Roken, samen met mijn Godin Sandra en die mooie jonge moeder van haar. Ik ben nu ook aan die andere kant, ik hoor erbij, ik kan me nu ook laten zien. Geilgemeen begin ik te genieten dat die vriendin van Astrid nu de enige is die niet rookt. Wij wel! Dat brave vrouwtje zal haar niet op gemak voelen. Nog een trekje. Sandra wordt geiler en geiler, ritmisch gaat haar handje over haar natte kut, haar volle lippen geil geluid bedwingend. Ik ben gevangen in haar blik, haar ogen halfgesloten van geilheid. Nog een trekje, ik kijk haar recht in de ogen. Kan mij het schelen. Ik doe wat ze wil. Nog een trek. Sandra reageert, het ritme van haar vingeren wordt sneller. Nog een trek, vol trots blaas ik de rook in haar richting. Ik ben haar nieuwe rookslaafje. Mijn kutje wordt nat. Stiekem vinger ik met mijn Godin mee, mijn vingers lekker op mijn kruis. De hitte van mijn kut voel ik dwars door mijn spijkerbroekje. Sandra wordt bloedjegeil, haar klitje zal lekker hard zijn. Nog een trek, nog een mooie rookkolom. Ik zie haar mondje geilgespannen. aah, Sandra krioelt van geilheid. ik zie in gedachten haar vingers op haar volle klitje. Nog een trek. ze komt. nog een trekje. Oh, verdomme, wat zou ik graag mijn broekje losgooien. geile teef. Haar mond geil, geluid bedwingend. Ik neem weer een trek, nog meer mooie sigarettenrook. Ze krioelt op haar bed. Ze komt, ze komt. Vol trots laat ik mezelf zien, ik laat haar zien dat ik rook. Haar ogen bijna gesloten kijkt ze me vol opwinding aan. Ik zie het aan haar mond. Ze spant haar kontje, ze beweegt haar kutje iets omhoog. Nog een geile trek van mijn Belinda Menthol. Ik rook trots op mijn allermooist, Ik ben je nieuwe sigarettenslaafje Sandra!. Haar ogen sluiten geil, Ik zie haar mondje geruisloos kermen . ‘ik kom’., ‘ik kom’., ‘ik kommmm’.

Loading

Nog geen reacties, reageer hieronder!


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *