1 Ster2 Sterren3 Sterren4 Sterren5 Sterren (8 stemmen, gem. 3,25 van 5)

Mijn verhaal gaat over mijne geile klasgenoot Sofie. Sofie is 20 jaar, blond lang haar, geile mooie borsten, lekker kontje en vooral een heel geil nat kutje. Dit verhaal begint enkele weken geleden toen we op studiereis vertrokken naar Parijs. We gingen met de bus, iedereen stond klaar om er een leuke week van te maken, toen plots Sofie kwam aangelopen. Door het lopen vlogen haar haren in de wind en haar mooie borsten vlogen op en neer. Ik kreeg er direct een stijve van in mijn broek. Het was me nooit opgevallen hoe knap ze eigenlijk wel was. Ik stond wat met andere klasgenoten te praten toen we te horen kregen dat we gingen vertrekken. Er tikte iemand op mijn rug, het was Sofie. Ze vroeg of ze naast mij mocht zitten in de bus. Geen probleem zei ik en we stapte op. Eenmaal vertrokken sprak de leerkracht ons toe en vertelde wat we die week allemaal gingen doen in Parijs. Hij vertelde als laatste hoe de kamerverdeling eruit zag. Ze hadden iedereen door elkaar gemixt. Ik sliep met Sofie en nog 4 andere klasgenoten op een kamer. Toen we na een lange busrit aankwamen bij ons hotel was iedereen blij dat we er waren. Moe en uitgeteld kwamen we op onze kamer binnen. Iedereen begon zich te installeren. Ik zag dat Sofie stiller was als anders en ik vroeg wat er scheelde. Niets laat maar zei ze. Toen iedereen klaar was gingen we naar het restaurant van het hotel iets eten. Sofie zei dat ze wat later kwam. Een half uur later merkte ik op dat Sofie nog steeds niet beneden was en ik besloot om naar onze kamer te gaan om te zien of alles oké was. Eenmaal aangekomen zag ik haar in haar bed liggen, ze had gehuild. Wat is er Sofie? Ze begon weer te huilen. Na een tijdje stopte ze met huilen en begon ze haar verhaal te doen. Ze had vernomen dat haar vriendje haar bedrogen had na een relatie van 4 jaar. Ze had duidelijk gedronken, ze nam mij vast en gaf mij een dikke knuffel. Ze keek ik mijn ogen en kuste mij vol op de mond. Ik wist niet goed wat ik ermee moest, maar ik werd er wel geil van. Ik kuste haar terug en begon haar geile borsten te betasten. Ze deed haar topje uit en zo had ik nog een beter zicht op die prachtige borsten van haar. Ik dacht toen, ik ga dit sletje lekker gebruiken. Ik trok haar bh uit en likte haar tepels. Ze werd helemaal geil en kreunde als een geil sletje. Ik vond dat het tijd was dat ze mij ook maar eens moest verwennen en zette haar op haar knieën en deed mijn broek uit. Mijn lul was super hard en ik zei dat ze mij moest pijpen. Eerst weigerde ze maar ik bleef aandringen tot ze haar geile pijpsmoel opende. Ze begon langzaam te zuigen eerst aan mijn eikel maar daarna ging mijn gehele lul in haar mondje. Ik begon te kreunen want het was duidelijk niet de eerste keer dat ze dit deed. Ik begon langzaam te stoten tot in haar keel. Ze moest af en toe wat adem happen, maar ze genoot er ook wel van. Dat kon je merken aan haar gekreun. Toen ik voelde dat ik ging klaarkomen liet ik haar stoppen en trok ik haar broek uit. Ik zei dat ze op haar bed op handen en knieën moest gaan zitten. Ik besloot haar Doggy hard in haar neukgaatje te pakken. Daar zei ze geen nee tegen. Ik trok tijdens het stoten aan haar lange haren. Dat maakte haar nog geiler want ze kwam plots gillend klaar. Ik voelde dat ik weer ging klaarkomen en stopte met stoten om uiteindelijk mijn zaad in haar geile pijpsmoel te spuiten, ze slikte alles door en viel in slaap. Ik dekte haar snel onder en deed mijn kleren aan en maakte dat ik terug in het restaurant zat. Niemand had gemerkt dat ik zo lang weg was geweest. Even naar de wc, zei ik. Wat een geile beurt was dat dacht ik. En dit is nog maar de eerste avond…

Loading

1 reactie


Reactie toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *